Şimdi Ara

Van'da Türk hastalara yanlış ilaç veren PKK'lı kadın doktor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Van'da Türk hastalara yanlış ilaç veren PKK'lı kadın doktor

Alıntı

metni:
    Van'da doktorluk yapan Berfin isimli şahıs, Türk hastalara yanlış tedavi uyguladığını açıkladı.

Van'da Türk hastalara yanlış ilaç veren PKK'lı kadın doktorx (formerly twitter)
    Ajanda (@ajandahaber) on X
    https://x.com/ajandahaber/status/1924497846515994916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Mayıs 2025; 20:59:11 >

• Açılım süreci V2 'nin şımarttığı Kürt azınlığı bunlar.
    Zamanında AKP 'ye yanlayan devlet Bahçeli için mehaplılar" böylece bir daha AKP 'nin açılım süreci şuursuzluğuna düşmesini engelledi" diye savunuyordu.

Meslekten men edilmesi gerekiyor.
    Ayrıca geçmişte hangi yanlış tedavi ve ilaç ile canından olan hasta varmı bakılmalı
  • Alıntı

metni:
    Şaşırmadım ben Uludere'de askerlik yaparken, zamanla çelik yeleğin ağırlığı bel fıtığı oluşturdu. Bir gün nöbetteyken belime fena bi ağrı girdi ve kitlendim kaldım kendimi doğrultamadım, apar topar ambulansla Uludere ilçe hastaneye gönderdiler. Tabi kamuflajlar üzerimde Doktorların hemşirelerin kendi aralarinda Kürtçe konuştuğunu, sanki hastaneye bı asker değilde düşman gelmiş gibi davrandıklarını bizzat iğne yaparlarken, serum bağlarlarken şahit oldum. Hasta halimle ve yanımda 2 tane uzmanla devletin Hastanesi'ne tam teçhizat gitmek aslında neyle karşılaşabileceğimizin en iyi özetiydi.

linkteki yorumlardan bir tanesi. bu vatanı seven ve kendisini parçası gören kürtlerin de bu ayrılıkçı eşşekleri dışamaları şart. yoksa iyi yerlere gitmeyecek bu iş.

• Açılım süreci V2 'nin şımarttığı Kürt azınlığı bunlar.
    Zamanında AKP 'ye yanlayan devlet Bahçeli için mehaplılar" böylece bir daha AKP 'nin açılım süreci şuursuzluğuna düşmesini engelledi" diye savunuyordu.

Meslekten men edilmesi gerekiyor.
    Ayrıca geçmişte hangi yanlış tedavi ve ilaç ile canından olan hasta varmı bakılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizdeki sağlık sisteminin teröristlerin eline geçtiğinin başka bir kanıtı daha. Allah cezalarını versin bu hainlerin.

• Vay ..... bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 19 Mayıs 2025; 21:46:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKP Türkiyesinde normaldir.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Men edilmesi yetmez, hapis yatması gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastanın soyadı Bozkürt asimilasyon değil ki bu?

Hastanın adı Bozkürt ten Bozkurt yapılsaydı o zaman asimilasyon olurdu ben mi yanlışım

• Eğer bu kişi resimdeki kişiyse kendiside kürt değil neye göre ırkçılık yapıyor anlamadım.

Ela gözlü beyaz tenli kürt ilk defa görüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.