Şimdi Ara

Van Araca Koltuk Koyup Gezebilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun suredir arac bakiyorum. Ilk aracim olucak. Stilo dusunmustum 20-25 bin bandinda ancak temizini bulmakta oldukca zorlandim. Daha fazlisini ne kadar doluda olsa 2004 model tuplu bi araca vermek pek icime sinmedi. Onun yerine bi tanidikta van 206 arac vardi. Satarim dedi once 14500'ten acti. 13 e anlastik son anda yan cizdi. Satmaktan vazgectim dedi. O arac 2008 model koltuklar ruhsata isliydi. Simdi ise yine ayni segment araclara bakiyorum. 2008 model araclar 13 14 bine bulmak mumkun. Zorlanmis olmasi kacinilmaz farkindayim ancak isimi gorecek seviyedeler. Ancak aklima takilan tek soru icerisine koltuk koydugumuzda cevirmede ne gibi bi durumla karsilasirim. Senede bi muayeneye giderken cikartilir koltuklar o kadar dert etmem ancak aracta ailem veya arkadaslarim varken cevirmede araci bagliyoruz inin derler mi acaba? Cezasi nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 13 Ekim 2015; 22:03:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Polis araci cektirebilir. Koltuklari duzeltene kadar men edebilir. Belki muayene de isteyebilir. Belki uyarir bir daha olmasin der. Ama aile icin van gelmez. Ben olsam hic dusunmezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile icin dedigim yasim 22. Genel itibariyle ise gitmek spora gitmek icin kullanicam. Arada bi lazim olur iste aileden birini goturup getirmem gerekir. Pek polis olmaz arac kullandigim guzergahta hepi topu 8 km bi yol. Ancak köprüde gecmem gerekicek tabiki ara sira. 2. Kopru benim kullandigim. Bogaz koprusuyle pek isim olmuyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koltuk takımı sığarmı hiç arabaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi polisin men edebilir. Polise bagli. Simdiye kadar cevirmeye 3 kere ya girdim ya girmedim. Durdurduklarinda bakmazlar bile belli olmaz. Sana kalmis artik. Riski aliyorum diyebilirsen al. Ama her polis gordugunde acaba olur illaki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik olarak evet, yasal olarak hayır.
  • Hocam teknik olarak evetde, arka koltuga eşin dostun Annen baban binicek, Allah korusun bi kaza durumunda onları güvenliği olmayacak, bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim, bişey olmaz deme markete bile gittiğinde Allah korusun kazanın nerden geliceği belli olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polisin insafından merhamet bekleme yamuk iş yapma yok konuşurum ayarlarım birşey olmaz deme polisten merhamet bekleme hepsi bir değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence polisin pek de umrumda olmaz koltuk sayısı, muayeneyi halletsem rahat rahat sürerdim
  • stilo düşünüp sonrada palioda karar kılman biraz ilginç olmuş. deve ile eşek kıyası olmuş. fiat stilo fiatın prestijli arabasıdır.
  • Benim gonlum hala stilodan yana. Sari tek kapi skywindowlu bi stilo tadindan yenmez. Ancak 2004 model 11 yasindalar artik. Temizini bulmak imkansiza yakin. Sayet bende de olsa temizi imkani yok satmam. Ne zaman satarim arizalar bas gostermeye basladiginda. Satanlarda tipki benim gibi dusunuyo. 25bine temizi bulmak cok zor. Borca girip sorun cikarticak bi araba alicagima elimdeki parayla daha yuksek kmli bi arac almak daha cazip geldi simdilik. Belki ilerleyen donemlerde temiz bi stilo bulursam gene alirim. Ama simdilik ruhsata koltugu isli van modellerden bakiniyorum. Bi tane var koltuklar isli degil ancak oldukca temiz duruyo. Aklima yatan baska bulamazsam riske girip alicam onu. Bu ulkede risk benim icin bi korku unsuru olmaktan cikti artik. Alakasi pek yok ancak yanarim yanarim dedelerimin kaniyla alinan bu topraklarda multecisinden teroristinden daha az deger görüyorum ona yanarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsedildiği gibi yasal olarak hayır ama bu şekilde baya kullanılıyor, koltuk olmasa dahi arkaya yolcu alınıyor
  • stilo 3k yerine temiz 5k rahat bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.