Şimdi Ara

Van araç hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz geçen hafta Fiesta V van aldık. Bu aracın arkası kapalı ve ruhsatta kamyonet olarak geçiyor. Herkes bu aracı kullanmak için K belgesi gerekir diyor, kullananlarda da src belgesi olacakmış galiba. Bu aracı kullansak polis bağlar mı? Yada otomobile çevirebilirmiyiz, koltukları işletebilirmiyiz? Cam açtırabilirmiyiz? Bu aracı k belgesi olmadan nasıl kullanabiliriz? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ruhsat sahibinin üstünde vergi levhası yoksa ticari malla yakalanmadığın sürece sorun olmaz. Aksi taktirde K bekgesi ve sürücü için de src + psikoteknik belgesi şart.

    Ticari maldan kastım: kimse 3-5 kilo patatese bi şey demez ama, 5 çuval patates görürlerse, sen bunu pazara götürüp satacan deyip işlem yapabilirler. Ya da en fazla sorun profesyonel elektrikli el aletlerinden çıkıyor. Denetimde tesisatçı, marangoz muamelesi yapıyorlar.

    Başa bela yani. Aracı çevirttirme işi artık olmuyor sanırım. Kamyonetse kamyonet. Eğer sıyırtma şansı olsaydı millet 80bin verip ruhsatta oto geçen doblo almak yerine 50bine kamyonet geçenini alır çevirttirirdi.

    Yemiyolar artık yani.
  • Ben de araç almak için Van'a gidilmez diye yazmaya geldiydim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.