Şimdi Ara

VAN 6. HUDUT ALAY KOMUTANLIĞI ÇIKANLAR !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
169.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 325. dönem Vatan 6. Hudut karakoluna kısa dönem olarak çıktı uçakla gidecem ama baram ne deniyle bilet bulamadım 2 gun onceden erken gidiyorum acaba 6. hudut alayı Vanını içindemi yoksa İran sınırındamı burayı bilenlerin beni aydıntlatmasını istiyorum.
  • arkadaşlar ben de VAN 6. HUDUT ALAY KOMUTANLIĞI'nda yapıcam askerliği. daha önceden burada askerliğini yapmış ve bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini vs. bizlerle paylaşırlarsa çok memnun olurum. saygılar.
  • benimde 325 . dönem 6'NCI HUDUT ALAY K.LIĞI VAN .... msn adresimi veriyim ekleyin paylasalım bu bikaç gun içinde...

    m-uzbas@hotmail.com
  • yokmu baska van 6.hudut alay komutanlıgı...
  • 6. hudut alay komutanlığına gidiyorum. birliğime 2 gün geç katılmamın ne gibi sonuçlar doğuracağı konusunda fikri olan var mı?
  • supremebeing, diğer forum sayfalarında okuduğum kadarıyla sanıyorum gazetelerde kkk'nin haberleri yayınlanmış, bayram dönüşü nedeniyle "1-2 gün geç kalanlara ceza uygulanmayacak ancak bu geciktikleri süre kadar geç terhis olmalarına neden olacak" gibi açıklamalar yapılmış kkk tarafından.

    quote:

    Orjinalden alıntı: supremebeing

    6. hudut alay komutanlığına gidiyorum. birliğime 2 gün geç katılmamın ne gibi sonuçlar doğuracağı konusunda fikri olan var mı?
  • Bende varım tertiplerim
  • VAN 6. HUDUT ALAY KOMUTANLIĞI yarın görüşmek üzere
  • selam dedeler bende ptesi 6'NCI HUDUT ALAY K.LIĞI VAN a gidiyorum kd olarak inşallah hakkımızda hayırlısı olur biraz bilgi verirseniz orayla ilgili bide ben 1 gün geç teslim olucam sorun olur mu acaba
  • arkadaşlar 6. hudut hakkında önceden bilmemiz gereken bişey varmı. yani bizim işimize yarayabilecek herhangi bişey. dımdızlak gidiyoruz yaban ellere. sağlık sorununda noluyor hastane varmı. hudut karakolları kaç kişilik nasıl biyer. yemekler vs..
    yapan arkadaşlardan içimizi rahatlatacak veya karartacak bişeyler duymak istiyorum.
  • Jandarma gidenler neden az Van a ben onu anlamadım :) Herneyse tertipler hayırlı teskereler şimdiden!
  • hayırlı teskereler
  • Bi aksilik olmaz ise şuan eğitim çavuşunuz olarak yazıyorum bu yazıyı. Ben Eren. Alay'a girdiğiniz andan itibaren bir diğer kısa dönem arkadaşım Cankut ile beraber acemiliğiniz süresinde sizlere eşlik edicez. Sözlerimden de anlaşılageldiği üzere ben de kısa dönemim. (327.)
    İlk olarak şunu söylemek istiyorum ailenize ve sizi seven, merak eden herkesin gönüllerine su serpin çünkü çok güzel ve rahat bir yere geliyorsunuz. Doğuda askerlik yapılabilecek yegane bir yer burası. Lütfen samimiyetime inanınız.. Size önerim çok bi eşya getirmemeniz yönünde zira ben buraya kocaman bir bavulla geldim ve keşke o kadar yük yapmasaydım dedim çünkü kantinde bütün ihtiyaçları karşılamanız mümkün.. Birde cep telefonu getirmemenizi öneririm (bu önerimi dikkate alınız!)
    Hadi artık gelin !!! :D Gözlerim yolda kaç gündür...
    Kapıda sizi beklio olucam.. siz benm son görevim olucaksınız..
    İyi yolculuklar. KTM 'ye takılmamaya gayret gösterin.. ve geç katılmayın..
    ciaooOOo




  • Selam eren dostum ya da çavuşum Ben de 6. alaya geliyorum direk uçak ile vana gelicem.Yanlız 1 gün rotarlı bir şekilde gelmek zorundayım uçak biletini perşembe gününe alabildim ancak 14.30 gibi vana inmiş olucam aksilik olmaz ise.Çok büyük bir sorun çıkmaz umarım.Van ilimiz hakkında haliyle çok bilgim yoktu.Ancak duyduklarım ve okuduklarıma göre doğuda yapılabilinicek iyi yerlerden birisiymiş.Benim için açıkçası yer çok önemli değil üstlerim olsun devrelerim olsun iyi insanlardan oluşsun yeter.Benim adımda Tolga bu arada.Yakında görüşmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 10 Ağustos 2009; 20:30:41 >
  • Bende orada yaptım askerliğimi... 319.kısa dönem olarak.. Tabi biz Alayda yapacak kadar şanslı değildik. Aslında şansmıydı değilmiydi o konuda muamma yaşamıyor değildim..

    6.hudut alay komutanlığında askerlik yapacak arkadaşlar; Alay komutanımız aşağıda ayrıntısı bulunan haber neticesinde 12 Ağustos İtibariyle değişiyor. Bu da demek oluyorki acemiliğinizde bayağı bir tırmalayacaksınız.

    " Albay Yıldırım 30 Ağustos'ta Tuğgeneral rütbesi ile Sakarya'da göreve başlayacak.

    YAŞ kararıyla emekliye ayrılan 1. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Seyhan Ceyhan, Piyade Kurmay Kıdemli Albay Veli Yıldırım'a 12 Ağustos 2008 Salı günü Taşkısığı Askeri Kışlada yapılacak devir teslim töreninde görevini devredecek. Piyade Kurmay Kıdemli Albay Veli Yıldırım ise 30 Ağustos'ta Tuğgeneral rütbesi ile Sakarya'da göreve başlayacak. "

    Van ın içi süper. Hatta süper ötesi.. Bayağı bir gelişmiş durumda. Her köşe başında kaçak sigara bulunmakta. Yalnız dikkat etin alaya kaçak sigara sokmak yasaktır. Bizim zamanımızda 14 gün cezası vardı. Gerçi siz kaçak sigara içmek için dışarı çıkana kadar zaten iflahınız kesilecek.
    Kahvaltısı süper vanın...
    Bir ay boyunca paso yürüyeceksiniz. ayaklarınıza kara sular inecek. Şanslı bir dönemdesiniz. Yazın gittiniz. Biz kış oradaydık..

    Tabi 120 kişi gitmiştik.. aramızdan 30 kişi kalmıştı sanırım.
    Beni 1.Hudut taburu oradan da 1.hudut bölüğüne yani alakaya köyüne vermişlerdi. Ozamanlar ersanlı karakolu bize bağlıydı...
    Kışın çok soğuk oluyor.
    Ama orada askerlik yapmak çok zevkilidir. Bunu unutmayın.
    Gittiğinizde geri dönmenize yakın bir zamanda muhakkak dönüş biletini alın. Çünkü ya kalmıyor. Yada çok pahalı oluyor. Haberiniz olsun..

    Hepinize hayırlı teskereler...319.Kd.Pd.Çvş.Gökhan. :)




  • gökhan kardeş sen piyademiydin
  • Selam arkadaşlar bende askerliğimi 6.Hudut Alayında yapmış olan biri olarak düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim
    Ben İzmirde acemi birliğimi Tamamladıktan sonra Usta birliğim Van 6.Hudut alayına Çıkmıştı Baştan Van olduğu için tereddütüm olmuştu ama o tereddütün ne kadar yersiz olduğunu Vanı ve 6.Hudut Alayını gördükten sonra anlıyorsunuz Alayı gördükten sonra İzmirde Kalmak bile istememişimdir Alay merkezdende görülen Ne Mutlu Türküm diye yazan dağın dibinde kalıyor alayın içinde hertürlü imkanları bulmak mümkün hafta sonu çarşıya çıktığınızda zaten 10 dk. yürüme mesafesiyle Vanın merkezi yani Cumhuritey caddesine ulaşabiliyorsunuz Bana göre Vanda en rahat askerlik yapılabilecek yer
    Ben dış görev için biçok ilçeye tabura sınır karakollarına gittim 4 ay Kapıköy sınır karakolunda kaldım askerliğim biteli 1 yıl oldu şimdi bile askerliğin güzel anılarını güzel dostluklarını unutamıyorum
    Hudut alayını ve Vanı merak eden Arkadaşlarla Elimde olan Resimleri ve bilgilerimi paylaşabilirim Facebooktada sayfamız var zaten msn ve facebbok adresimi veriyorum isteyen arkadaşlarla iletişime geçebilirim zeplincafe_666@hotmail.com




  • van alayı mukemmle bır yer tek zor lu taburu ıse 4,hudut taburu başkale van onunda en zor karakolu koru ve su altı esenyamaçta tuzu bıberı tabı ama alay guzel herkesı beklerım alaya akh.kh ve kh takımı
  • Arkadaşlar ben de buraya düştüm "Piyade" olarak. Buraya düşen başka arkadaşlar var mı benden başka?
  • kardeşim banada 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI - VAN çıktı, görüşelim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.