Şimdi Ara

Vampire the Masquerade: Bloodlines

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu klasiği çevirecek gönüllü arkadaşlar yok mudur? Gelmiş geçmiş en efsane RPG'lerden, the Witcher serisinden bile iyi olduğunu düşünüyorum şahsen. O kadar indie yapım çevriliyor, sabırla bu işi yürütecek gönüllülerin olması ülkedeki oyuncuların bu muazzam yapımı keşfetmesini de sağlar. Çok metin var evet ancak KoTOR, Dragon Age: Origins gibi oyunlar çevrilmiş durumda, neden olmasın?



  • Katılıyorum çevirilmesi gereken sağlam oyunlardan umarım çevirmen arkadaşlardan ilgilenmek isteyenler olur.
  • sanırım burada bir çeviri çalışması var gibi geldi
    http://www.wodturkiye.com/showthread.php?tid=4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 5 Haziran 2017; 22:18:30 >
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    yüzde 10 civarındaymış en son.
  • Tamamlarlarsa süper olur. Ne zaman olursa olsun. Yıllarca ingilizce bitirdik, bir de kendi dilimizde bitiririz.
  • Bu oyunu 10 kere daha oynasam sıkılmam m k . Çok iyi oyun ve türkçe olursa bu oyunun hastaları var . Yama felan yapıyorlar yıl 2017 hala oynuyor arkadaşlar . Çok seveni var oyunu ve arkadaşın teki başlamıştı talihsizlik bilgisayar çöktü ve format atmış bilgiler silindi % 90 civarı bir çeviri yapmıştı . Şansımız yok ve kimsede çevirmiyor . Oyun ceviri gibi sitelerden rica etsek belki çevirir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türk Teknik

    sanırım burada bir çeviri çalışması var gibi geldi
    http://www.wodturkiye.com/showthread.php?tid=4

    Link uçmuş. Ben çevirmeyi biraz denedim ama ğ, ı, ş karakterlerini çalıştıramadım.
  • Yahu yazık be cidden yazık şu oyunu yeni neslin oynayamaması yazık... Etkileyici rpg nedir,intikam hatta hesap sorma,aksiyon,korku nedir cevabıdır bu oyun.Neden çevirisi yapılmıyor bu oyunun? Büyük şeyler kaçırıyorsunuz arkadaşlar bu oyunu oynayamayarak yapın bir Türkçe yama şu oyuna.Biliyorum söylemesi dile kolay ama skyrim bile Türkçe oldu be. Ve belki iddialı olucak ama bu oyun hikaye olarak altyapı olarak World of darkness evrenini yansıtması bakımından skyrimden 100 kat daha iyi bir oyun hem de her anlamda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsyn1915

    Yahu yazık be cidden yazık şu oyunu yeni neslin oynayamaması yazık... Etkileyici rpg nedir,intikam hatta hesap sorma,aksiyon,korku nedir cevabıdır bu oyun.Neden çevirisi yapılmıyor bu oyunun? Büyük şeyler kaçırıyorsunuz arkadaşlar bu oyunu oynayamayarak yapın bir Türkçe yama şu oyuna.Biliyorum söylemesi dile kolay ama skyrim bile Türkçe oldu be. Ve belki iddialı olucak ama bu oyun hikaye olarak altyapı olarak World of darkness evrenini yansıtması bakımından skyrimden 100 kat daha iyi bir oyun hem de her anlamda...

    Ben yapmak isterdim ama ğ, ı, ş karakterleri çalışmıyor oyunda. ö, ç, ü var ama.
  • Böyle bir oyunu çevirmeyi göze alıyorsan tebrik ediyorum öncelikle.En az fallout ya da diğer rpg oyunları kadar çok diyalog var bir sürü son var.Pek yama işlerinden anlamam hangi program ne işe yarar bilmem hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum.Ama bu oyunu özel olarak diğer dillere çevirmek için bir program var diye biliyorum sırf bu oyun için fan yapımı. Arayarak onu bulabilirsin eğer o programı kullanmıyorsan tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsyn1915

    Böyle bir oyunu çevirmeyi göze alıyorsan tebrik ediyorum öncelikle.En az fallout ya da diğer rpg oyunları kadar çok diyalog var bir sürü son var.Pek yama işlerinden anlamam hangi program ne işe yarar bilmem hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum.Ama bu oyunu özel olarak diğer dillere çevirmek için bir program var diye biliyorum sırf bu oyun için fan yapımı. Arayarak onu bulabilirsin eğer o programı kullanmıyorsan tabi.

    Bloodlines Dialogue Editor diye bir program var, Çekçe'ye çevirmek için yapılmış, güzel program ama bazı karakterler sorun çıkardığı için zorluyor. Ayrıca umutlandırmayayım çevireceğim kesin değil denemiştim sadece.
  • http://forum.z-tr.com/konu-vtmb-turkce-yama.html

    Bir yıl önce az kaldı demişler.
  • İletişime geçmeye çalışalım eğer dosyalar silinmediyse ya da çeviriden vazgeçtiyse çevirildiği kadarını atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsyn1915

    İletişime geçmeye çalışalım eğer dosyalar silinmediyse ya da çeviriden vazgeçtiyse çevirildiği kadarını atsın

    Steam'den ekledim ama ne zaman online olacak bilmiyorum. Font sorun ama, çevirmek çok zor oluyor böyle.
  • Oyun piyasasi zombilerin suyunu cikardi ama su sahane oyuna yepyeni grafikler, cesitli hale getirilmis oynanis, guncellestirilmis
    mekaniklerle yeni bir oyun cikartmadi.

    Steam'de VAMPYR adinda bir sey gordum gecende ama ne kadar karsilar ihtiyaci bilmiyorum.
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bir sürü oyunun Hd remastered versiyonunu çıkardılar bu oyunu çıkarmadılar halbuki çok güzel oyun yenilenmiş grafiklerle çıkarsalar çevirende olur bunu eski diye çevirmeye tenezül etmiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meurglys


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türk Teknik

    sanırım burada bir çeviri çalışması var gibi geldi
    http://www.wodturkiye.com/showthread.php?tid=4

    Link uçmuş. Ben çevirmeyi biraz denedim ama ğ, ı, ş karakterlerini çalıştıramadım.

    Bahsi geçen sitenin sahiplerinden biriyim çeviri yapıyorduk %10 civarı geldik ama oyuna olan ilginin az olması ve çeviri ekibinin bu işe ölü proje gözüyle bakması sebebi ile çeviriyi durdurduk.Web sitemiz islamcı bir grup tarafından saldırıya uğradı bu kadar insan emek verip oluşturduğumuz ortamın bunlar gibi haydutlar tarafından saldırıya uğraması ben ve ekibimi kızdırdı siteyi kapattık fakat yakında geri dönme gibi bir planımız var çeviri işi şuan muallak yardımcı olacak varsa konuşuruz yada devrederiz sorun değil.

    EDIT : Çeviri çalışmasına devam kararı aldık.Yeni sitemizden devam edeceğiz
    http://wodturkiye.weebly.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujah77 -- 15 Ekim 2017; 15:16:22 >




  • Türkçe yamasını zamanında Swat diye biliyorum indirmiştim ancak denemedim buyrun deneyin olursa haber verirsiniz
    https://www.dosyaupload.com/dn1f
  • Dosya virüslü çıktı onu bizde görmüştük ama bu yeni yama steam üzerinden olan oyunlara göre olacak son patchler ile oyun arkaplanı çok değişmiş.
  • Brujah77 kullanıcısına yanıt
    Eski sitenizin sığ yaratıklar tarafından saldırıya uğraması ve sizi yeni bir site açmaya kadar götüren süreç için diyecek pek bir şey yok. Bir şekilde pes etmemenizden dolayı sizi kutluyorum.
    Yama hakkında buraya bir konu açıp, belli aralıklar ile çeviri hakkında güncellemeler yapabilir iseniz, hem yamaya daha çok kişi çekebilir hem de bekleyen kitleyi sıcak tutabilirsiniz. Kolay gelsin, umarım sonunu getirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.