Şimdi Ara

Valve, Steam'de daha oyunu indirirken oynamanızı sağlayan bir sistem üstünde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valve, Steam'de daha oyunu indirirken oynamanızı sağlayan bir sistem üstünde çalışıyor



    Teknolojinin gelişmesi, oyunların da her anlamda gelişmesini sağladı. Ancak gelişen oyunlar daha da büyük dosya boyutlarıyla geldi ve internet hızları henüz her yerde oyunlar kadar gelişmiş değil. Bu yüzden oyunları indirirken biraz fazla bekleyebiliyoruz. Valve bu konu hakkında bir adım atıyor gibi duruyor.



    Oyunları İndirirken Oynayabileceğiz



    Valve'in geçen yıl yaptığı patent başvursunun detayları bugün ortaya çıktı. Detaylara göre Valve'in üzerinde çalıştığı yeni sistem, siz daha oyunları indirirken oynayabilmenizi sağlıyor. Ayrıca bu sistem, bilgisayarınızdan yer açmak istediğinizde oyununun bütünlüğünü bozmadan oyundan bazı dosyaları silmenizi de sağlayacak. Bu tarz bir sistem ne zaman Steam oyuncularına sunulur ne yazık ki belli değil.



    Ayrıca Bkz.Süper Lig oyuncularının FIFA 22'deki reytingleri belli oldu: İşte ligimizdeki en güçlü oyuncular



    Aslında bu sistem oyun dünyası için yeni bir sistem değil. PlayStation 4 ve Xbox One bu sistemi ilk kullanan konsollardan. Şu anda da PS5 ve Xbox Series de kullanıyor. Oyunun bütünlüğünü bozmadan belirli bir bölümünü silme durumu ise yine bir süredir Call of Duty oyunlarında kullanılıyor. Ancak bu sistemlerin Steam'e gelmesi de gayet güzel bir haber olur.



    Valve daha öncesinde buna benzer bir sistemi Mortal Kombat 10'un çıkışında denemişti ve oyuncular oyunu parçalar halinde indirebiliyordu. Ancak çok fazla sorun çıktığı için Valve kararını geri çekmişti.




    Kaynak:https://www.vg247.com/steam-valve-patent-play-games-as-they-download







  • Valve çalışıyor hacı :)

  • @victoribarbo Hocam bakar mısın şu işe. Valve'in eti budu nedir ki böyle özelliklere para harcıyor? Epic Games'in kazandığı paranın haddi hesabı yok Valve'e göre aslen.

  • Uplayde var, üstüne üstelik 2014 senesinden beri ps de var. Valve, ie gibi geriden geliyor sanki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EA'nın Origin platformunda var bu özellik.

  • evlerimize hızı dalgalanmayan gelgitleri olmayan doğru düzgün 50mb minimum düzgün bir internet verebilirse bizimkiler evet bu bizde kullanılır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

    @victoribarbo Hocam bakar mısın şu işe. Valve'in eti budu nedir ki böyle özelliklere para harcıyor? Epic Games'in kazandığı paranın haddi hesabı yok Valve'e göre aslen.

    Diğer iletilerde değerli dostlarımız bu özelliğin xbox, malum konsol, origin, uplay ve battle.net'te olduğundan bahsetmiş. Açıkçası tekel olan bir platform için bu özelliğin henüz yeni gelmesini normal olarak karşılıyorum. Steam tekeli bitmediği sürece bu şekilde yan gelip yatmaya devam edecektir.


    Bak yemeksepeti karşısına iki tane rakip çıkınca korkudan kupon dağıtmaya başladı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    Farkındayım, ancak yanlış bir izlenim yaratmamak adına açıkça söyleyeyim Valve'i savunuyorum zannedilmesin. Evet, Steam 18 senedir var olan bir mağaza, diğerleri daha yeni.

    Ancak rekabetin kızışması için Epic'in oyuncuları platformunda tutacak şeyler yapması lazım, geçici olarak platformuna çekeceği şeyler değil.


    Ben şimdi eve gidince yeni çıkmış oyun olan Kena'ya bakacağım, muhtemelen oyun bitince başka ilgimi çekecek bir oyuna kadar Epic Launcher'ı açmayacağım. Bilmiyorum tabi Epic Games bu durumdan hoşnutsa bir şey diyemem, ancak rekabetin kızışması adına ben bir oyuncu olarak asıl hedeflerinin uygulamalarını geliştirmek olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu adamlardaki para neredeyse bütün oyun sektörünü alabilecek seviyede.

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Launcherdan oyun oynar geçerim ben. Başka şeyler aramam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valve kalesini kimse yıkamaz boşuna uğraşmaya filan gerek yok epic games ne yaparsa yapsın amazon ne yaparsa yapsın cs go da aldığı online kişi sayısını bile yakalayamaz

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Valve'ın mağazadan kaldırdığı para, Epic Games'in bedava oyunlara harcadığı paranın 100 katından da fazla. Çarpmayla kıyas olmaz ama Epic çaysa Valve çaykur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirmeden oynayabileceksek neden indiriyoruz. indirirken duraklatalım oyundan çıkınca kaldıralım :D

  • Bu özellik batman arkham knight da vardı çok şaşırmıştım

  • Diablo 3 de var bu sistem . Oyun tamamı inmeden oynanbiliyordu. Ama burda daha farklı bir sistem yapacaklar gibi.

  • 2014 model ekran kartı kullanıyoruz yıl olmuş 2021 valve icraat yapsa ne olur. Madencilere selam olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axyturk

    Valve kalesini kimse yıkamaz boşuna uğraşmaya filan gerek yok epic games ne yaparsa yapsın amazon ne yaparsa yapsın cs go da aldığı online kişi sayısını bile yakalayamaz

    Valve, Steam'de daha oyunu indirirken oynamanızı sağlayan bir sistem üstünde çalışıyor 


    Güzel saçmalamışsın. Fortnite nedir bilir misin? CSGO'yu 5'e katlıyor.


    Fortnite anlık oynayan: 3.5 milyon

    CSGO anlık oynayan: 700 bin

  • Valve öyle eskisi gibi para kaldıramıyor artık. Ubisoft, Activision gibi devler steam'i bıraktı. Epic sallamaya başladı ve muhtemelen 3-4 yıl içinde steam=epic eşitlenecek.


    Epic'in piyasa değeri valve'nin 2 katı. Epic'e sadece oyun satan şirket olarak bakılmaz, adamlar teknoloji şirketi. Ellerinde unreal engine gibi bir şahaser var.


    Bugün oyun sektörünün %60'ı, film ve dizi cgi sektörünün %80'i unreal engine kullanıyor. Para basıyorlar, fortnite'a hiç girmiyorum bile.


    Epic GTA5'i bedava dağıttı. Adamlarda ki güce bakar mısın, Ee dağıtsaya steam'de Valve, Steam'de daha oyunu indirirken oynamanızı sağlayan bir sistem üstünde çalışıyor 

  • Geforce now benzeri birseye gücü yetmediginden şuan o işe giremiyor bence steam.Ileride eger o sistem gelirse steam kütüphanesi ile uçar gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    Tercih meselesi fortnite ile cs go kıyaslanamaz sana bana düşmez bu :)

    Saçmaladığımı düşünmen garip hangi evrende yaşıyorsun cs bir idoldür başroldür tüm fps oyunlarının atasıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc açıyorum steame bakmıyorum sadece epic te takılıyorum diyen kaç kişi var :) epic games gelip geçici bir heves sadece steamin tahtını bedava oyun dağıtarak yıkamaz lar adamların kullanıcısı kült olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.