Şimdi Ara

Valtek Enjektör Lazım nerden alabilirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi türlü 2'li valtek enjektörleri bulamıyorum.Bütün siteleri gezdim yok.Sanayidede 220TL diyorlar.Atikerde değiştirmiyor garantiden.

Bu enjektörü nerden bulabilirim.Veya daha iyisi varsa onuda alabilirim fark etmez.yeterki beni şu atikerden kurtarın.

Valtek Enjektör Lazım nerden alabilirim...

İmzaya gerek yok, after all, everything is forbidden...
  • AKL valtek enjektor yanilmiyorsam 3ms.

neden garantiden degismiyorsunuz? yada degistirmiyorlar? bende cok yakin zamanda akl taktirdim o bakimdan merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: uisik34

AKL valtek enjektor yanilmiyorsam 3ms.

neden garantiden degismiyorsunuz? yada degistirmiyorlar? bende cok yakin zamanda akl taktirdim o bakimdan merak ediyorum.

Benim asıl enjektörlerin HORİZON enjektör oldugu için sadece Horizon enjektörle değiştiriyorlar.Ama Yine aynı hatayı yapıyor.Hangi lpg ciye gittiysemde hepsi HORİZONların Kronik sorunlu oldugunu 200TL karşılıgı Valtek ile değiştirirsem sorunumun hallolacagını söylüyorlar.Bende ondan internetten alıp takmaya karar verdim.

Aracımın detaylı bilgisini istersen şu konuya göz atabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_62299124/mpage_1/f_/key_impreza+1%2C5+atiker//tm.htm#62454425

• Güncel....
    97 COROLLA 1.6 XEI SW ATIKER FAST
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

lpg yedekparça diye bir site var ordan temin edebilirsin

Oraya baktım sadece 4'lü enjektör var.İkili enjektör yok. Forumda ''umera'' nickli arkadaşda MİMGAS enjektörden vardı ikili o olurmu bilmiyorum.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel hala bulamadım...

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

AKL valtek enjektor yanilmiyorsam 3ms.

Benim asıl enjektörlerin HORİZON enjektör oldugu için sadece Horizon enjektörle değiştiriyorlar.Ama Yine aynı hatayı yapıyor.Hangi lpg ciye gittiysemde hepsi HORİZONların Kronik sorunlu oldugunu 200TL karşılıgı Valtek ile değiştirirsem sorunumun hallolacagını söylüyorlar.Bende ondan internetten alıp takmaya karar verdim.

Aracımın detaylı bilgisini istersen şu konuya göz atabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_62299124/mpage_1/f_/key_impreza+1%2C5+atiker//tm.htm#62454425

özel mesaj attım

• Bugün sanayide 4 tane Atiker yetkili servisini dolaştım......Hiçbiriinden yok...En son izmir bölge disbiratörü AY-OK gittim.İZMİR BÖLGE DİSBİRATÖRÜ
    Dedi bizdede yok.istersen horizon takarız dedi.Bende kalsın dedim.Böyle lanet bir marka işte.
    başıma ne geldiyse horizon enjektörden geldi ve herkez sorunlu diyor bunlar hala horizon takalım diyor.

• istanbulda 1001 otogaz var murat abi ondan alabilirsin

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.