Şimdi Ara

Valencia C.F Derneği | Hafta:2 Puan:2 | Valencia 3-3 La Coruna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradım taradım bu takımın konusu yoktu böyle büyük bir takımın taraftarları,sevenleri vardır elbet forumda.

Valencia Club de Fútbol

Takma İsim : Los Ches

Kuruluş : 1919

Stadyum : Mestalla (53.311)

Başkan : Manuel Llorente

Teknik Direktör : Mauricio Pellegrino

BAŞARILAR

La Liga (9) : 1936 , 1938 , 1940 , 1942 , 1944, 1947 , 1971 , 2002 , 2004

Copa del Rey (7) : 1941 , 1949 , 1954 , 1967 , 1979 , 1999 , 2008

İspanya Süper Kupası (2) : 1949 , 1999

UEFA Kupası (3) : 1962 , 1963 , 2004

UEFA Kupa Galipleri Kupası (1) : 1980

UEFA Süper Kupa (2) : 1980 , 2004

UEFA Intertoto Kupası (1) : 1998

UEFA Şampiyonlar Ligi (2 İkincilik) : 2000 , 2001

KADRO

KALE

1-Diego Alves 13-Vicente Guaita

DEFANS

2-Bruno Saltor 3-Hedwiges Maduro 4-Adil Rami 12-Antonio Barragan 15-Angel Dealbert 17-Jordi Alba 18-Victor Ruiz 22-Jeremy Mathieu 23-Miguel Monteiro

ORTA SAHA

5-Mehmet Topal 6-David Albelda(C) 8-Sogiano Feghouli 10-Ever Banega 14-Pablo Piatti 16-Sergio Canales 19-Pablo Hernandez 20-Ricardo Costa 21-Dani Parejo

24-Tino Costa

FORVET

7-Jonas 9-Roberto Soldado 11-Aritz Aduriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L5AK -- 31 Ağustos 2012; 16:35:45 >

Canizares olmazsa olmaz bu adamı çok seviyordum. WC 2002'de İspanya'da kalede Casillas yerie oynatırdım hep

• Aynen büyük kaleciydi kaleye baktımmı sarı birini gördümmü aha canizares derdim yaşlılığına doğru fazla gol yemeye başlamıştı ama valencia diyince akla gelen isimleden

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Valecia küçüklüğümün takımı hocam yanılmıyosam 12 sene önce 8 yaşındayım valencia final oynadı kaybetti sonra gene oynadı gene kaybetti o zamandan beridir taraftarıyımdır sonrasında bi uefa gelsede c.l gibi olmadı bu arada ben valencia ve villareali kardeş takım sanardım hep

bu arada siz gelin buraya villareal bi daha toparlanamaz biz c.l de mücadele edicez önümüz açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L5AK -- 27 Haziran 2012; 15:58:54 >

Valencia C.F S.A.D ismine hastayım.Ama Valencia taraftarı değilim .

Orijinalden alıntı: L5AK

Valecia küçüklüğümün takımı hocam yanılmıyosam 12 sene önce 8 yaşındayım valencia final oynadı kaybetti sonra gene oynadı gene kaybetti o zamandan beridir taraftarıyımdır sonrasında bi uefa gelsede c.l gibi olmadı bu arada ben valencia ve villareali kardeş takım sanardım hep

bu arada siz gelin buraya villareal bi daha toparlanamaz biz c.l de mücadele edicez önümüz açık

Kardeş takım gibi zaten Villarreal Valencia nın köyü (60000 kişi).Daha ölmedik ya Rossi Nilmar da gitmedi daha zaten . Seneye şampiyon olup geleceğiz . Şampiyonluk kutlamasına bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo en yakın zamanda bekleriz o zaman.Yalnız kendi hataları tamamen 10-11 hafta çok şans geçti ellerine hepsini harcadılar Nilmar,Rossi gider heralde ayrıca B takımın emekleride boşa gitti.

Rossi o sakatlığı biraz zor toparlar gibi bide bu takım daha geçen sezon yarı final oynadı uefada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L5AK -- 27 Haziran 2012; 17:48:44 >

formasi Besikasi andiriyor ( siyah beyaz, toyota reklam )
  • quote:

Orijinalden alıntı: L5AK

Ooo en yakın zamanda bekleriz o zaman.Yalnız kendi hataları tamamen 10-11 hafta çok şans geçti ellerine hepsini harcadılar Nilmar,Rossi gider heralde ayrıca B takımın emekleride boşa gitti.

Rossi o sakatlığı biraz zor toparlar gibi bide bu takım daha geçen sezon yarı final oynadı uefada

Bu sene yeni anlaştığımız teknik direktör bir sonraki gün öldü . Şanşların hepsini harcadık zaten mal gibi. Forvet yoktu takımda bakalım seneye nolacak. B yede harbiden yazık oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ve kariyerini Valencia takımında sonlandırmak istediğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L5AK -- 28 Haziran 2012; 10:16:09 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

GalataSaray karşısında önünü ilikleyecek!

• Valencia'nın Lig Maçları

1.Hafta : Real Madrid 1-1 Valencia

2.Hafta : Valencia - Deportivo La Coruna

3.Hafta : Barcelona - Valencia

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Hayırlı olsun.Takım olarak sempati duyulan bi kulüp olsada taraftar bazında çok vasatlar.Amblemi güzel ama allahı var ve bir çok ünlü ispanyol futbolcu bu kulüpten çıkıyor.

çoğunu da Barça kapıyor.

Şampiyonlar Liginde gruplar belli oldu.

F grubundayız rakiplerimiz ;

Bayern Münih - Lille - BATE Borisov

Ligde 3.Haftada rakibimiz ;

Barcelona

Kadim dostumuz Villareal'e ise 2.Ligde başarılar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L5AK -- 31 Ağustos 2012; 16:43:00 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.