Şimdi Ara

Valérian and the City of a Thousand Planets (2017) | Dane DeHaan - Cara Delevingne - Clive Owen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni geldim. Dublajlı izledim. Dublajı o kadar kötü değildi ama kesinlikle altyazıyı tavsiye ediyorum. Çok daha iyidir altyazı. Yine de ilk başta dublajda rahatsız olsam da çabuk alıştım. Lucy'i daha yeni izledim ve bence rezaletin tanımı. O yüzden düşük beklentiyle gittim.
    -Görsellik çok çok iyiydi. Filmin renk paleti çok canlı. 3D izlediğim için karanlık ortamlarda elbette karanlık yaşadım ama açık alanlarda hiç rahatsızlık etmedim. Sırf görsellik için sinemada izlenebilir yani. O kadar iyi olmuş. Transformers ile birlikte en sevdiğim görselliklerden biri oldu bu sene.
    -Atmosfer muazzam. Filmin evreni çok çok iyi. Star Wars kadar popüler ve efsane olamayacak belki dünya konusunda. Ama çok çok iyi olmuş. Yani devamı gelmeli kesinlikle. Bu evreni iyice keşfetmeliyiz belki de geleceğin Star Wars'udur bu konuda.
    -Kadrosu fena değil. Baş rolleri popüler oyuncular. Dane DeHaan Amazing Spiderman 2'de Goblin'i oynamıştı. Cara Delevingne de SS'de falan oynamıştı. Rihanna da zaten malumunuz. Ayrıca ben oyunculukları da beğendim. Dane DeHaan iyi oynamış, Cara Delevigne de bence hiç sırıtmadı. SS'de çok kötüydü ama buna Dane ile büyük bir uyum sağlamış. Çok da güzel yani Ve ilişkileri gerçekten o karakterlere ve onlara değer vermemi sağladı. Baya eğlendim o kısımlarda.
    -Aksiyon sahneleri dozundaydı ve bu aksiyon sahnelerinin hikayede anlamlı kısımları var. Bunu niye söylüyorum çünkü Lucy. Lucy'de araba sahnesinde gereksiz aksiyonlara falan giriyordu. Çok abanmıştı aksiyon sekanslarına ve hikayeyi unutmuştu aynı şey olacak diye korkmuştum bunda da ama bu konuda yeterliydi.
    -Film çok eğlenceliydi. Eğlenmek ve vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

    Ana villain diye Commander'ı pazarladılar diye tahmin ediyorum ve rezalet ötesi. Hem hiç kapışmadılar hemde adamın motivasyonunu falan da hiç beğenmedim. Çünkü üzerinde de durmadılar yani. Sırf koymak için koydular bence. Hatta o ana villain bile olmayabilir diye düşünüyorum. Ayrıca konusu bir oraya bir oraya giriyor. Bu Valerian'ın dönüştürücüyü çaldığı yaratık; 'Seni öldüreceğim, seni bulacağım' falan diyordu ama film boyunca hiç görmedik daha onu. Niye yani? Konu oraya buraya girdi. Bir de Valerian'ı öldü zannetti kız. Hem Valerian'a sevip değer veriyor ancak ölü sanıldığı zaman hiç bişey olmamış gibi devam ediyor. Tutarsızlık ve saçmalık kelimesinin tanımı gibi. Yani hikaye konmak için konmuş. Sırf o dünyayı göstermek için. İlgi çekici değil.

    7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 29 Temmuz 2017; 20:27:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgsfanboy

    Abi adam herşeyi beğeniyor

    Aslında olması gereken o hocam. Adam film izlemeyi seviyor ve izlediği başarısız bir film olsa da filmden zevk almayı biliyor. Filmin her tarafını boş boş gömmek yerine, içinde az olsa bile bulunan olumlu yanlarını ayıklamayı biliyor. Her şeyi eleştiren ve gömen tiplerin yorumlarına aldanmamak lazım asıl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi




    Bu kadar da gömmenin alemi yok bence :) Film gayet eğlenceliydi. Görsellik ve efektler çok iyi ve çok güzeldi. Vaktiniz varsa gidin izleyin.



    Dunkirk'e para ve zaman harcamaktansa, bunu izleyin daha iyi.

    @mgsfanboy Arkadaş güzel özetlemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 29 Temmuz 2017; 21:46:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fragmandaki müzik Gangsta's Paradise değil mi? Bana mı öyle geliyor?


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Rihanna sanhenesindeki la la la sarkisi lazim cok iyi sarki

    Not film harika gidin bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilim kurguya doyuruyor 7.5/10
  • Simdiye kadar izledigim en iyi 4DX film. Yorumlari okumadan gidin. Iyi film 7,5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben verdiğim paraya acıdım. Bilseydim böyle olduğunu izlemezdim. Hatta internete düşünce de izlemezdim.
  • Açıkçası bilimkurgu filmlerini seven biri olarak pek beğenmedim. Filmde bir şeyler eksik kalmış. Bol efektin yanında konuda eksik kalan şeyler var. Film sizi tam anlamıyla sarmıyor.
  • Arkadaşlar kolay kolay foruma bir şey yazmam ama bu filmin altına yazmak şart oldu. Şimdiye kadar evde ve sinemada çok çok film izledim, yıllardır ilk defa harcadığım vakit için bu kadar üzüldüm. Parayı geçtim film hayatımdan 2 buçuk saati çöpe attı. 3 boyut bakımından film ortalamanın üstünde, bazı sahneler gerçekten güzel görsel olarak. Ama bir film bu kadar klişe olamaz, oyuncular robot gibi zaten duyguyu hissetmek imkansız. Kesinlikle gitmeyin bana güvenin.
  • 15.30 seansına gidiyorum bugün, bedava hakkım cinemaximum da onu kullandım. Bakalım nasılmış film

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film neden patladi anlamadim. 4dX de begenerek izledim 2 saat hic sıkılılmadim.


    https://youtu.be/E6l5ezErGuw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 24 Eylül 2017; 12:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence film o kadar kötü değil zevk aldım izlerken sadece karakterler arası ilişki boyutu çok saçma bir hal almış bana göre villain biraz daha iyi olabilirdi bence. Birde cara niye saçlarını kazıtırki anlam veremedim.
  • film oldukça güzeldi. 7/10

    geliri 200 milyon doları geçmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    5. Element eh işte diyebileceğimiz bir film, Nikita'yı izlemedim. Lucy ise tam bir saçmalık tam bir rezaletti. Aksiyon severlerin ağzına bir parmak bal çaldı, denmiş ama bana bildiğin hardal tadı gelmişti.

    Luc Besson'un en iyi filmi Leon dur onu izlemeni öneririm. Zaten çok süper bir yönetmende değil kendisi ancak tabii ki başarılı bir yönetmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Don Atari


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    5. Element eh işte diyebileceğimiz bir film, Nikita'yı izlemedim. Lucy ise tam bir saçmalık tam bir rezaletti. Aksiyon severlerin ağzına bir parmak bal çaldı, denmiş ama bana bildiğin hardal tadı gelmişti.

    Luc Besson'un en iyi filmi Leon dur onu izlemeni öneririm. Zaten çok süper bir yönetmende değil kendisi ancak tabii ki başarılı bir yönetmen.

    Yıllar önce izlemiştim. Güzel yapımdır.
  • Bence güzel filmdi gişede çakılması kötü olmuş. Olaylar biraz garip ilerliyor ve bazı sahnelerde oyunculuklar çok amatörce olmuş. Onun dışında film resmen görsel şölen. Seviyorum böyle filmleri.
  • Sinemada dayanamayarak çıkmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi çok beğendim. Özellikle görsel ve tasarım anlamında harikaydı. Keşke sinemada izleseymişim.

    8/10
  • Ben beğenerek izlediğimi belirtmek istiyorum. Dursun burda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.