Şimdi Ara

VakıfBank Worldcard ile 4 adet 100 TL'lik market alışverişine 25 TL worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VakıfBank Worldcard ile 3-31 Ekim 2015 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 100 TL ve üzeri market alışverişinize 25 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler, asıl karta dahil edilebilmektedir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 25 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya katılmak için GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e göndermeniz gerekmektedir.
    BusinessCard'lar, banka kartları, nakit çekim, internet alışverişleri, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuanlar 10 Kasım 2015 tarihine kadar SMS ile katılım sağlanan bireysel kredi kartına ve bu kartın kullanıma açık olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Kasım 2015’tir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Kasım 2015'te geri alınacaktır.
    Aynı gün tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    Tercihkart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
    VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir

• oran az ama hiç yoktan iyidir, haber veren arkadaşa teşekkürler
  • bunlarda alıştırmalar 1000 e 50 verme gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asakarya19 -- 3 Ekim 2015; 4:50:17 >
  • Yapı kredi world yine ay sonundaki gibi genel bir kampanya yaparsa combo olabilir ayrica CARREFOURSA 200/20 world puan ilede birleşir. Akmasada damlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanı yüklenen var mı arkadaşlar?
  • paramesyum P kullanıcısına yanıt
    hocam benimde yüklenmedi.
  • benim de yüklenmemiş, akşam kontrol ederiz yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşam yüklenir yarın dönemiçi işlemlerde görünür. Vakıfın işleyişi böyle.
  • vakıf puanları yüklemiş, güle güle harcayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

vakıf puanları yüklemiş, güle güle harcayın

aynen benim de yüklenmiş.
  • Benim yüklenmemiş farklı gün olayını kaçırdım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.