Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.806
Cevap
382
Favori
640.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kartta ek kartın kazandığı puanlar ayrı mı tutuluyor? Diyelim market alışverişi 50 TL asıl kart, 50 TL ek karttan puan kazandıysa, hepsi asıl karta mı yükleniyor yoksa hangi karttan alışveriş yapıldıysa ona mı?


    Ve eğer böyleyse ek karttan asıl karta puan transferi yapılabiliyor mu? Teşekkürler.

  • maaş müşterilerinden aidat alırlarmı metal karttan
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt

    Bende merak ediyorum ama sanırım hiçbir ayrım olmadan herkesten alıyorlarmış

  • Platinium plus aldim puanlar silinmiyor degil mi arkadaslar?
  • vakifkart.com.tr sitesinde platinum plus ve platinum plus metal kartın açıklamalarında süresiz olduğu yazıyor.


    Ancak eski kullanıcılar puanların silinip sonrasında tekrar yüklendiğini ifade etmişlerdi.


    Bunu da düzeltmişler sanırım, bir iki sayfa geride geçtiğimiz kasım ayında yüklenen puanların silinmediğini belirten mesajlar var.

  • mkeynes M kullanıcısına yanıt

    Platinum plus ve iki adet ek kart var ve iki aydır kartları kullanıyorum.


    İki ayda 750 Wp topladım ve kampanyalara katılım sonucunda harcama hangi karttan yapılırsa yapılsın puanlar asıl kart altında gözüküyor.


    Kullandığım platinum plus kart aidatsız olduğu için ek kartlara da aidat, ücret vs çıkmadı.


    Ancak x4 puan olması metal kart için 400 TL verilebilir diye düşünüyorum. Bu nedenle benim de asıl öğrenmek istediğim metal kartın 400 TL olan aidatının dışında ek kart ücreti var mıdır?

  • eksen1 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler yanıtınız için. Adios'ta bende de aynıydı ama burada Vakıf mobilden kart bilgilerine bakarken ek kartta ilave bir 23 lira görünce şaşırdım ve sorayım dedim. Belki o da diğer kartın puan bakiyesinde vardır, fakat ek karttan kazanıldığı için onun menüsünde o karttan kazanılan puan da ayrı olarak gözüküyor olabilir.


    Metal karta gelince çok puan kazanan birisinin tereddüt etmemesi lazım bence geçiş için. Ayrı bir ücret olacağını da zannetmiyorum.


    Sanırım karttan karta puan transferi yapılmıyor, o yüzden bu karttan seyahat etmeye yetecek kadar puan kazanıp kullandıktan sonra metal karta başvurmayı düşünüyorum. Yalnız platinum plus'ı ek kartla kullanıyorum, metal için ek kartta da 400 lira ücret alınıyor mudur acaba?

  • Arkadaşlar Vakıfbank platinum düz kredi kartım var aynı gün içinde kredili mevduat hesabından - ye düştük ve aynı gün 5-10 dk içinde gece 12 yi geçmeden ertesi güne geçmeden para gönderip - yi kapattık diyelim yine de günlük faiz işler mi?

    Birde kart limitim 80.000 e yükseltildi platinum plus veya platinum plus metal kart alabilir miyim maaş müşterisiyim ek ücret vs kart ücreti olur mu platinum için kart ücreti ödemiyorum birde şubeden mi başvurmak gerekiyor illa bu karta?
  • telefon bankacılığından başvurabilirsiniz.

  • Bende öğleden sonra bankaya giderek başvuru yapacağım kart için.bundan sonra kampanyalar için burdan daha sıkı paylaşım yapalım.hangi internet siteleri vakıfbankta hangi sektör geciyor ?
  • Gecen hafta platinum metal karti basvurusu icin basvuru yapayim demistim. Bankaci metale direk basvuramiyorsunuz once platinium almaniz lazim demisti. En azindan platiniun plusa basvurdular saniyordum. 75k limitle onaylaninca bir suphelenmisti. Metal karta gecis icin mh yi aradim. Sizinki platinium plusta degil dedi. Internette yazan sartlari okudu. Ozelliklede soylemistim bankada bu karti istedigimi. Henuz kart kuryede oldugu icin limitte arttiramiyorum. 1-2 ay surecek heralde benim bu karti cikarttirmam. Problem olmasin diye diger kartlarimin limitlerini azaltmaya basladim.
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

    Platinum Plus şartları da güncellenmiş.


    Platinum Plus kredi kartı başvurusu için müşterilerimizin aşağıdaki kriterlerden en az birine sahip olması gerekmektedir;


    •  Bankamız VIP Segmente sahip müşteri grubunda olması,

    •  Bankamızda 1.000.000 TL ve üzeri varlık toplamı veya kredi bakiyesi olması,

    •  Bankamızda 1.250.000 TL ve üzeri SKY Limite sahip olması, (875K idi)

    •  Mevcut Kredi Kart limitinin veya yeni başvuruda onaylanan kredi kartı limitinin 100.000 TL ve üzeri (70K idi) olması gerekmektedir.

  • oup59 kullanıcısına yanıt

    Bende aslinda sizin yazdiginiz gibi oldugunu biliyordum ama bankaci heralde karti eski sartlara gore dusunup basvuru yapti

  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Alınır. Kendi çalışanlarından bile alacaklarmış. Banka çalışanları öyle söylüyor.
  • Taksitli işlem yapınca puan kazanmada sıkıntı var sanırım. Taksitli işleme kampanya kapsamında vermesi gereken puanı vermiyor. Bunu yaşayan oldu mu?

  • Akaryakıt puanları da mı silinmiyor arkadaşlar? Alışkın değiliz de işbanktan, sorayım dedim?
  • oup59 kullanıcısına yanıt

    bu kötü olmuş yılbası maas zamlarıyla beraber hanıma başvurayım demisdim....

  • promil06 P kullanıcısına yanıt

    Biz de eşim için yıl sonunda Platinum Plus için başvurduk. "Size kart çıkartırız ama kocanıza da ek kart çıkartmamız gerekiyor dediler". Eyvallah dedik. Eşime Vakıfbank Troy Klasik kart ve bana ise ek kart olarak Troy Platinum geldi   İptal ettirdik. Şimdi başvuracaktık "limitler değişti" dediler. Skylimit'i güncelleyip tekrar başvuracağız. Bu arada eşimin Parafly Platinum kart limitini de Halkbank 75K'ya yükseltmiş. Bankalar artık yakaladığı yerde limiti arttırıyor.

  • pozza kullanıcısına yanıt

    Hocam mesela 60 TL puanım var. Otele ödeme yaparken 240 TL puan kullanın mı diyeceğim yani bu x4 olayını nasıl göreceğiz. Tam anlayamadım teşekkürler.

  • Akcura kullanıcısına yanıt

    Hocam seyahat hattından rezervasyonu yapmanız zaten puanların avantajını kullanmak istiyorum demektir. Onlar zaten size söyleyecektir puanlarınızın değeri şu kadar, geriye şu kadar kalıyor diye.


    Başka yerde zaten katlı puan kullanamazsınız. Sadece bankanın telefonu üzerinden bağlanacağınız seyahat hattı üzerinden yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir.


    Benim kartım platinum plus yani katsayısı 3x. Ben mesela bu sene 17800 tlye otel rezervasyonu yaptırdım. Kartımda 350 tl puan vardı.


    350x3=1050 tl

    4000 (avans puan) x 3 = 12.000 tl


    Bunlar kartın puanlarıyla karşılandı.


    Geriye kalan için 17.800-13.050= 4750 tl kredi kartımdan taksitle çekildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 3 Ocak 2023; 17:51:14 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.