Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
135
Favori
189.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avans puan kart limitinden düşmüyor hocam. Size tanımlı olan avans puandan düşüyor. Misal, size tanımlı 600 puan varsa. 600 x 2 = 1200 TL'ye bir otel tatili aldığınızı düşünelim. -600 oluyorsunuz. Bu puanı kapatabilmek için 1 yılınız var. 1 Yıl sonunda kapatamazsanız, kapatamadığınız tutar 2 ile çarpılarak kartınıza borç yansıtılıyor.
  • Vakıf ve ziraat paraf olacak demişlerdi yıl sonunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    benim de bir sorum olacak eşim ve benim milplus kartımız var ve yakında tatil planlıyoruz. adios konusunda puan transferinin yapılabildiğini biliyorum ama milplus müşterilerine böyle bir avantaj sunuyor mu. Çünkü puanları birleştirip tatile çıkmayı düşünüyoruz da. Ya da bunu yapamıyorsak eğer yapacağımız tatil için gerekli puanın bir kısmını benim kartımdan bir kısmını eşimin kartından ödeyebilir miyiz? Bilen ya da daha önceden deneyimleyen olduysa ve paylaşabilirse çok sevinirim.

    Saygılar.
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Parça parça olur mu bilmiyorum ama kartlardan puan transferi olmuyor. Kendi adına olan vakıfın diğer kartlarından bile transfer yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seradonin

    Avans puan kart limitinden düşmüyor hocam. Size tanımlı olan avans puandan düşüyor. Misal, size tanımlı 600 puan varsa. 600 x 2 = 1200 TL'ye bir otel tatili aldığınızı düşünelim. -600 oluyorsunuz. Bu puanı kapatabilmek için 1 yılınız var. 1 Yıl sonunda kapatamazsanız, kapatamadığınız tutar 2 ile çarpılarak kartınıza borç yansıtılıyor.

    hcm milplusta sadece uçak biletimi seyahat tur paketi yada otel vs de alabiliyor muyuz sitesinden sanki sadece uçak bileti gibi okumuştum, bakalım bende 10.000 limit ayırabilirsem milplus platinuma geçecem.
  • theistman kullanıcısına yanıt
    milplus platinium alırsanız uçak bileti 3 ile çarpılır, otel rezervasyonu 2 ile çarpılır...
  • Merhaba arkadaşlar,

    Forum başlıklarının yeni takipçisiyim işin doğrusu fakat kendi araştırmalarım ufak çaplı da olsa deneyimler elde etmemi sağladı şu güne dek. Forumda Milplus için uçak biletini üç kat değerli kullandığımız söyleniyor hakeza otel ve turlar için de belli avantajlar olduğu belirtiliyor ve iyi katsayılar ile otel tur uçaktan faydalandığımız konuşuluyor. Fakat belli başlı bazı kampanyalar dışı katsayı ile alınan hiçbirşey avantajlı pozisyonda değil gibi geldi bana. Örneğin şu an Ankara - Ercan havalimanı Kıbrıs için Eylül 02 gidiş ve 10 Eylül dönüş bileti internet biletlemesinde son derece ucuza alınabiliyorken banka acentaları ile alındığında kayda değer bir farkla fiyat artışı gözlemliyorsunuz ve sizin katsayı ile ucuza getirdim dediğiniz bilet başka satış sitelerindeki normal satış fiyatına göre karşılaştırıldığında puanınızı değil 2,3 ile çarpmak 1 katsayısından bile daha kötü bir durumda harcama yaptırabiliyor. Otel fiyatları için de başka kanallar kullanıldığında daha ucuza alınabilecek konaklamalar banka anlaşmalı acentalarda daha pahalı oluyr ve katsayıyı 2 ile değil daha daha düşük değerlerle sizi kandırmış oluyor.

    Bu tespitleri birtek ben yapmış olamam. Yanılıyor muyum bu durumun çözümü nedir ben mi birşeyleri ıskalıyorum bilemedim doğrusu. Konu ile ilgili deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

    Bir de setur acentasında yer alan oteller neden booking.com gibi uluslarası bir sitede yer almazki. burada bir banka oteller arası titanvari bir zincir mi vardır çözemedim. Kendi içinde kapalı devre bir sistem belli kanallar dışında rezervasyon yok gibi..

    Şimdiden deneyimlerinizi bekliyorum.

    Saygılar.




  • Merhabalar;

    Şöyle bir olay var. Mesela Booking.com'da olan her otel, Setur ile anlaşmalı değil. O sebeple mutlaka oteli Setur'a sormanız gerekiyor. Seyahat hattını aramadan önce birkaç seçenek belirleyebilir ya da Seyahat Hattından gideceğiniz lokasyon ile ilgili otellerin fiyat bilgisi @mail adresinize isteyebilirsiniz. Otel olarak örnek verdim. Bu örneği uçak vb için de konuşabiliriz. Çıkardıkları her fiyat dediğiniz gibi müthiş cazip değil. Ama çoğu zaman örneğin 1 hafta konaklama booking.com'da 1000 TL ise size 1200 TL fiyat çıkarıyorlar. Sizin puanlarınız 2 kat değerli olduğu için 600 puana oteli alabiliyorsunuz. Sonra da yapacağınız alışverişlerle bu puanı kapıyorsunuz. Açıkçası puanı değerli kullanmak sizin elinizde. İnternette 1000 TL gördüğünüz bir otelin Seyahat Hattından 2000 puan dendiği de olur. O zaman paranızla almanız tabi ki daha uygun olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozgur42

    Hocam peki bu pegasus kartla kullanılan puanların bir zaman sınırlaması veya başka kısıtlamaları var mı?

    Zaman sinirlamasi kazandigin tarihten 3 yil sonraya kadar kaliyor puanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zphr Z kullanıcısına yanıt
    Bende hem World hem de MilPlus var. World'deki puanlar MilPlus'a aktaramıyor muyuz? Öyle ise World'ü kapatalım, sadece MilPlus kalsın. MilPlus ile tüm World kampanyalarına katılıp, WP kazanabiliyoruz nasılsa.
  • Konuyla alakasız olacak; ama bu banka sabahtan beri kanser etti beni.

    Maaşlar zamanında yatmadı, yatan tutarlar eksik hesaplanmış, internet bankacılığı rezil, mobil uygulamalar vahim. Ödemelerimi de yapamadım yatan tutar hatalı olduğu için para blokeli.

    Kız giren dul çıkar bu bankadan.
  • Dün gelen kartımla az önce seyahat danışmanını arayarak otel rezervasyonumu yaptım, tamamen avans puan kullanarak:)

    bulduğum otelde 4gün kal 3gün öde fırsatı da vardı, piyasadaki bütün tatil siteleriyle hemen hemen aynı hatta biraz daha uyguna geldi böylece.

    setur'un fiyatları konusunda memnunum ben, sitede ne avantaj, ne indirim varsa vakıfbankın seyahat danışmanları da onu yansıtıyor size.

    güzel bir alışveriş oldu kısacası, bu başlık altında biz yeni kart üyelerine yardımcı olan, bilgilendirme yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 15 Temmuz 2015; 16:51:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinal01

    Bende hem World hem de MilPlus var. World'deki puanlar MilPlus'a aktaramıyor muyuz? Öyle ise World'ü kapatalım, sadece MilPlus kalsın. MilPlus ile tüm World kampanyalarına katılıp, WP kazanabiliyoruz nasılsa.

    aktarılmıyor. puanları uçak bileti vs de kullanmaksa amaç, milplus harici kullanmamak lazım. kart ilk çıktığı zaman aktarım yaptılar o kadar.
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    hocam parça parça gün katı şeklinde oluyor. yani mesela ben geçen sene yaptım, otelin min 5 gece şartı olmasına rağmen 3 geceyi vakıftan, 2 geceyi yapı kredi kartımdan çektirdim.
  • Hangi hotel hocam
  • Parafly milplus gibi devlet bankalarinin kartlarni almayin arkadaşlar. Onlar bizi sallamiyorsa bizde onlari sallamayiz en iyi ceza böyle veririlir. Tabi tercih yine sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Colony Hotel, Girne'de hocam
  • Vakıf'ta otomatik ödeme talimatlarım var 6 aydır. Fakat 2 aydır "Fatura Düzenli Ödeme Ücret İptali" şeklinde 1-2 liralık iadeler oluyor. Sebebi nedir bunun, Vakıf ücret kesmeyi bıraktı mı artık?
  • normal milplus kart için herhangi bir otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası var mı arkadaşlar, puan kazanabileceğimiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karamursel_marine

    Parafly milplus gibi devlet bankalarinin kartlarni almayin arkadaşlar. Onlar bizi sallamiyorsa bizde onlari sallamayiz en iyi ceza böyle veririlir. Tabi tercih yine sizin.

    Başka alacak kart mı kaldı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.