Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ben de mil plus var ama puan kazanamıyorum. Bu Yüzden gittim maximiles'a başvurdum. 1.5 ayda 17bin tl otel uçak vs. Ödemişimdir kazandığım puan 10 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Yahu ben de mil plus var ama puan kazanamıyorum. Bu Yüzden gittim maximiles'a başvurdum. 1.5 ayda 17bin tl otel uçak vs. Ödemişimdir kazandığım puan 10 tl.

Hocam kampanyalri takip edin ona gore ihtiyaclarinizi alin yoksa duz alisverise zor puan kazanilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Yahu ben de mil plus var ama puan kazanamıyorum. Bu Yüzden gittim maximiles'a başvurdum. 1.5 ayda 17bin tl otel uçak vs. Ödemişimdir kazandığım puan 10 tl.

Hocam kampanyalri takip edin ona gore ihtiyaclarinizi alin yoksa duz alisverise zor puan kazanilir

Kazandığınız 10 TL mil plus ile mi?

• Ben bugün mil plus a başvurdum. Platinium için limit sınırlaması yok dedi müşteri hizmetleri ne iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Kazandığınız 10 TL mil plus ile mi?

Bir kampanya dan 1000 tl puan mi kazanmayi bekliyorsunuz 10 10 artacak yani eticaret sitelrinin puanlarini takip edecksnz yada

• sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Benim yakındığım konu başka poslardan puan vermemesi. Kartın şu an harcaması inanılmaz ama harcamayı durdurdum sırf puan vermediği için. 1.5 ay içerisinde 20.000'e yakın harcama Yaptım. Bunun ederi 10 tl wp olmamalıydı.
    Bu arada kartım mil plus platinum. Bedava lounge ve dry centerlarda %25 indirimi gayet iyi. Umarım artar bu tür özellikler.

• quote:

Benim yakındığım konu başka poslardan puan vermemesi. Kartın şu an harcaması inanılmaz ama harcamayı durdurdum sırf puan vermediği için. 1.5 ay içerisinde 20.000'e yakın harcama Yaptım. Bunun ederi 10 tl wp olmamalıydı.
    Bu arada kartım mil plus platinum. Bedava lounge ve dry centerlarda %25 indirimi gayet iyi. Umarım artar bu tür özellikler.

Anladm hocam dogrudur bsy diyemiyorum normal yolla puan kazanmak zor zaten bu kartlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Ben bugün mil plus a başvurdum. Platinium için limit sınırlaması yok dedi müşteri hizmetleri ne iş anlamadım

Bu bilgide bir yanlışlıkyok mu arkadaşlar. Platinium için 10 bin limit var diye biliyorum.
  • fatihlaw kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 bin tl limit sarti var, 9750 tl limiti olana bile platinium vermiyorlar cagri merkezi yetkilisi yanlis bilgi vermis.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    bir an için heveslenmiştim. limit 4.000 ben de. acaba önce milplus alsam sonra limit artırımı talep etsem. otomatik platiniuma dönüşür mü onbine yükselince.
  • fatihlaw kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde limit 2 bin tl platinium veremeyiz dediler, limitimi 10 bin yapin dedim olumsuz sonuclandi 1 kurus bile artirmadilar, sizin sorunuza gelince hocam 4 bin limitle milplus gelir daha sonra limitiniz 10 bin olunca kart otomatik olarak platinium ozelligi kazanmaz fakat cagri merkezini arar platinum icin 10 bin limit sartini sagladim derseniz yeni platinium kartiniz basilip adresinize ulasir

• Maximiles in bu yönü güzel. Nerde harcarsan harca ne alırsan al sabit 125 TL ye 1 TL mil veriyo. Örneğin bir ay 10 bin TL lik bi harcama yaptınız. 67 TL mil yükleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAKIFKART MİLPLUS ÜYE İŞYERİ DIŞINDA ÇEKİLEN İŞLEMLERDEN HİÇBİR ŞEKİLDE PUAN KAZANILMAMAKTADIR. ÜYE İŞYERİ DIŞI ÇEKİM İŞLEMLERİNİ BAŞKA KARTLARDAN YAPIN BİLGİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet627

VAKIFKART MİLPLUS ÜYE İŞYERİ DIŞINDA ÇEKİLEN İŞLEMLERDEN HİÇBİR ŞEKİLDE PUAN KAZANILMAMAKTADIR. ÜYE İŞYERİ DIŞI ÇEKİM İŞLEMLERİNİ BAŞKA KARTLARDAN YAPIN BİLGİNİZE

milplus'a özel bir şey değil bu. World sadece üye işyerlerinde puan veriyor bildiğim kadarıyla. milplus'ta World özelliğinde olduğundan sadece World üye işyerlerinden veriyor puanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Maximiles in bu yönü güzel. Nerde harcarsan harca ne alırsan al sabit 125 TL ye 1 TL mil veriyo. Örneğin bir ay 10 bin TL lik bi harcama yaptınız. 67 TL mil yükleniyor.

Pegasus kartta bu oran daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vet627

VAKIFKART MİLPLUS ÜYE İŞYERİ DIŞINDA ÇEKİLEN İŞLEMLERDEN HİÇBİR ŞEKİLDE PUAN KAZANILMAMAKTADIR. ÜYE İŞYERİ DIŞI ÇEKİM İŞLEMLERİNİ BAŞKA KARTLARDAN YAPIN BİLGİNİZE

Bu bilgiyi ariyordum günlerdir. Tesekkur bu kartinda bi anlami yok o zaman.kendi ipini cekmis olan paraflya nasi bi alternatif buluruz bakalim.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    pegasus 100 tl de 1 veriyor kart aidatıda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 12 Temmuz 2015; 3:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamursel_marine

quote:

Maximiles in bu yönü güzel. Nerde harcarsan harca ne alırsan al sabit 125 TL ye 1 TL mil veriyo. Örneğin bir ay 10 bin TL lik bi harcama yaptınız. 67 TL mil yükleniyor.

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

pegasus 100 tl veriyor kart aidatıda yok

sadece pegasusla ucabiliyoruz sanırım. ne anladım ben bu işten o zaman.
  • bir de 150 tl ye 1 mil veriyor olması lazım maximiles
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamursel_marine

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

pegasus 100 tl veriyor kart aidatıda yok

sadece pegasusla ucabiliyoruz sanırım. ne anladım ben bu işten o zaman.

pegasusla uçsanız nolcak ekstra puanlarla çok güzel yemek vs. alabilirsiniz

2-3 uçuş yaptım 70 TL puan verdiler 3 uçuşu toplasan 400 TL bile değildi

adamlar online check-ine 10 TL veriyor daha nolsun

Ha dersenki ben Atatürk Hava Alanına gideceğim orası ayrı

Bence alıp kullanılması iyidir kart ücretide yok.Normal zamanda bunu kullanırsın

Adiosu falanda kampanya yakalayınca kullanırsın.Ayrıca maximiles 150 TL de 1 puan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 12 Temmuz 2015; 3:04:35 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.