Bildirim
VAKIF BANKTAN KREDİ ÇEKME
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alamazsın öğrenciye kredi mi verirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermezler deneme bile. Hele bir de vakıfbanktan. Mümkün değil. Özellerde şansını dene .
-
verselerdi iphone 13 alcaktım simdi 12 anca alcam umarım işimi görür.
-
Vizyon süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi çekip telefon alınmaz ki. Öğrenciymişsin zaten. Paranın yettiği bir android alsan her türlü işini görür. Bu konularda gocunmamak lazım. İlerde paran olunca alırsın zaten. Öğrenciyken alacağın bir iphone seni kesinlikle bir yere taşımaz.
Samimi bir şekilde konuşuyorum bu arada yanlış anlama. İphone karşıtı da değilim, ben de iphone kullanıyorum ama dediğim gibi öğrenciyken hep en alt seviye androidleri kullandım. İşe girince de aldığım ilk telefon LG idi. Onu da zaten kredi çekmeden kendi paramla aldım. Ne zaman daha çok para kazanmaya başladım, artık iphone’a vereceğim para zaten beni etkilemeyecek dediğim noktada iphone aldım. Ki alınca da hayatımda bir şey değişmedi, çünkü telefon sonuçta sadece. Açıp alo diyorsun, iki video izliyorsun, foto çekiyorsun. O yüzden öyle kredi çekeyim de tüm paramı telefona vereyim gibi bir vizyonsuzluk yapma. Kesinlikle sana bir şey katmayacak. Dediğim gibi ilerde paran olunca rahat alırsın zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Doğru diyorsunuz hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X