Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.749
Cevap
10
Favori
307.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostum bende aynı sorunla karşılaştım,hemen istanbulbilişime mail attım ve akabinde telefonla aradılar,sorunu hemen çözdüler.
    seninde dediğin gibi fotoğraflı açıklamalarla gayet kolay bir çözüm sundular.
    istanbulbilişim e oradan bilgisayar almamış,yada herhangi bir arızayla kendileriyle muhattab olmayan birçok kişi karalama
    çabasına girmiş durumda. ben şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür,bir sorunum olunda hemen bir mail çakıyorum,hoop telefon geliyor :))
  • http://www.notebooktr.net/notebook_sony_vaio_vgn_fw_vgn_fw590f3b.htm
    bu laptobu 1 ay icinde almayi dusunuyorum.bu son cikan oyunlari nerdeyse son grafiklerde oynamak ve film ve benzeri seyleri yuksek kalitede izlemek istiyorum.bu laptop bunun icin yeterli midir.pc konusunda cok genis bilgilerim yoktur ama islemcisi biraz dusuk gibi geldi.sizce nasil bu laptop.istediklerimi yapabilir miyim yoksa onerebileceginiz baska var mi.
  • Arkadaşlar fw41et için hangi uygulamaları kurmak gerekiyor tuşların çalışması için? Güncel yükleme rehberi oluştursak iyi olacak gibi.
  • Arkadaşlar sıfırdan kurulumu yaptım. Mauspad ve kart okuyucuları nasıl tanıtabilirim? win7 home premium 32 bit kurdum.
  • Bilen yok mu arkadaşlar?
  • hocam selamlar sizin modele uygun fw41et için tüm driver listesi vaio destek'ten linkini veriyorum buradan indirebilirsiniz.
    dip not: 32 bit yazanları tercih etmeniz gerekiyor

    http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=tr_TR&m=VGN-FW41ET_H&os=10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homeedition88

    hocam selamlar sizin modele uygun fw41et için tüm driver listesi vaio destek'ten linkini veriyorum buradan indirebilirsiniz.
    dip not: 32 bit yazanları tercih etmeniz gerekiyor

    http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=tr_TR&m=VGN-FW41ET_H&os=10


    Verdiğiniz linkten diğer driverları indirdim ama mauspad ve kart okuyucu driveri malesef yok:(




  • alps pointing device diye geçiyor touchpad'ler mousepadler alps'in sitesinden indirirseniz bir sürücü işe yarayabilir.
    http://www.soft32.com/download_185339.html belki bu derdinize derman olabilir. kart okuyucularda ricoh diye geçiyor marka olarak nette aratıp bulmayı deneyin
  • Arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var,
    vgn-fw548 model vaio bilgisayarım,wireless düğmesi açık konumdayken güç düğmesine basıp açtığımda,o an internete bağlı olan modemin internetini uçuruyor.
    sizede çok ilginç gelebilir fakat böyle, istanbulbilişim i aradım, dediler netinizde bir sorun vardır ttnet i arayın. fakat arkadaşımın evine gittim,yeğenimin evine gittim,
    orada da aynı sorunu yaşatıyor. fakat her açılışta yapmıyıor,yaklaşık her 2 açılıştan 1 tanesinde yapıyor bu dediğim olayı.
    wireless butonu kapalı konumdayken bilgisayarımı açtığımda böyle bi sorun olmadığını gözlemledim.sizce sorun donanımsal mı yazılımsal mıdır? yardımcı olabilirseniz sevinirim
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homeedition88

    alps pointing device diye geçiyor touchpad'ler mousepadler alps'in sitesinden indirirseniz bir sürücü işe yarayabilir.
    http://www.soft32.com/download_185339.html belki bu derdinize derman olabilir. kart okuyucularda ricoh diye geçiyor marka olarak nette aratıp bulmayı deneyin


    Malesef bulamadım




  • Yardımcı olacak yok mu arkadaşlar? fw41et kart okuyucular ve mauspad driveri kimsede yok mu?
  • Arkadaşlar!
    FW21E bilgisayarımın şarj girişinin bulunduğu yuvarlak plastik kırıldı. Sony yetkili servisi 140 EURO + KDV istiyor. Aynı şey başına gelenler kaça yaptırdı orayı?
  • arkdaşlar konuyu yardım bölümünede açtım bi allahın kulu yardım etmedi noolur yardım edin win7 yi kaldırcam değilse sinir oldum valla yaa:S

    driverları bi bulalım fw21 e nin fn tuşum çalışmıor webcamim yok çalışmıo offF:S

    http://forum.donanimhaber.com/m_42403992/tm.htm
  • Bataryayı çıkartamıyorum arkadaşlar. Sizde bu problemi yaşıyor musunuz?
  • Arkadaşlar FW 5MTF MODEL laptop um var DVR CLIENT programını kullanmam gerekiyor ekran çözünürlüğünü 1280X1024 ayarlamam gerekiyor atinin sitesinden güncelleme yapmak istedim son versiyonu kullanıyorsunuz diyor bu çözünürlük cihazda yok .ne yapmam lazım .teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imdat çekici

    Arkadaşlar!
    FW21E bilgisayarımın şarj girişinin bulunduğu yuvarlak plastik kırıldı. Sony yetkili servisi 140 EURO + KDV istiyor. Aynı şey başına gelenler kaça yaptırdı orayı?


    Geçmiş olsun an itibari ile bende açma tuşu tarafını kırdım. 140 € + KDV beni çok aşar.
    Kırık şekilde kullandıracak SONY e yazıklar olsun...
  • 2 gün önce Sony Vaio FW21e bilgisayarımın üzerine çay döktüğüm için bilgisayarım çalışmıyor. Yaptırmayıda düşünmediğim için tamamen iyi durumda olan ve çalışan tüm parçaları satılıktır. (Mesela pili hep yuzde 80 korumada kullandığımdan çok iyi durumda idi. ) Hard disk, pil,ram vs ihtiyacı olan bana özel mesaj ile ulaşabilir uygun fiyatlara vermeyi düşünüyorum.
  • sony vaio fw sahibi olan arkadaşlar,yüz tanıma foksiyonunu yapabildiniz mi?
  • Valla iyi demişsin, hoş demişsin de benim daha 2. ayında Eurasia garantili cihazıma yapılanları önceki mesajlarımdan anlattım. SONY benim için o gün bu gündür tam bir beddua sebebidir. Verdiğim para haram olsun! Herşeyi ile her kuruşu ile haram ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan_gir

    Bu arada FW makinesine 64bit'lik 7 kurup da FN tuşlarını sıfır sorunsuz kullanabilen var mı?Biraz uğraşıp(S1'deki bir sorun hariç) sonunda hepsini çalıştırdım fakat halen görüntü arabirimi çalışmıyor;yani ekran parlaklığı,lcd,zoom,uyku tuşlarına bastığımda işlem yapılıyor ama bunları ekranda görselle vermiyor.Aynı sistemde bu sorunla karşılaşan ya da halledebileniniz var mı?



    FW-21z 'me orijinal Wİndows 7 Home Premium 64 bit kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. Kasa olarak ve garantideki yapılan saçmalıklardan sonra en azından kullanabiliyor olmama dua ettim.


    ***Bu arada bilmeyen arkadaşlara durumu anlatayım, Eurosia garantili olarak alınmış orojinal TÜrkçe dizüstü bilgisayarımın daha 2. ayında Blueray yazıcısını ilk kez kullanmak için blueray film aldım ve taktım film oynatmaya başlamadan içeriden büyük bir gürültü ve sürtünme sesi gelince panikle karışık açma düğmesine bastım. Büyük bir gürültü ile içeriden fırlayan diskin ortasında siyah oturttuğum parça vardı ve paramparçaydı. AYnen ne şekilde bulduysam parçaları Cİhan Elektroniğe kargoladım bilgisayarı almış olduğum firma aracılığı ile (kargo parasını cebimden ödeyerek) her neyse üzerinde tek bir çizik olmadan micro fiber bez ile sarıp çantasında ve haricen orijinal kutusuna koyarak yolladığım dizüstü bilgisayarımda çizikler oluşmuştu ve artık nasıl başardıysam!!! bluray yazıcımın ortasındaki o siyah plastik parçanın kırılması kullanıcı hatasıymış 450 euro civarı bir para karşılığında orijinali ile değiştirilebilirmiş, bende gerisin geriye iade istedim. Bilgisayarcılardan temin etttiğim (20,00 TL) herhangi bir dvd yazıcının ortasındaki siyah parçayı söküp benim bluray yazıcımın ortasına japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. SOrunsuz kullanıyorum ama SONY hele hele EURASI saçmalığına zerre kadar itimadım kalmadı. ÇAyrıca iade tutanağına utanmadan kullanıcı hatasının yanında daha 2 aylık gözümden sakındığım dizüstü bilgisayarım için üzerinde çizikler ile geldi diye utanmadan not düşmüşler. Bariz ki orada bilgisayarımın üstüne ağır bir cisim koymuşlar ve ekranın kasaya değdiği noktada boya atması olmuş, utanmadan bunu da bana maletmişler. Mac almadığım için inanılmaz pişmanlık duyuyorum. Bu şikâyetlerimi birkaç yerde dile getirince SONY yetkilileri bir kere aradılar uygunsuz bir saatte ve işim icabı gerçekten müsait olmadığım bir anca (şüpheli ifadesi alırken) kendilerine 10 dakika sonra arayıp arayamayacaklarını sorduğumda olumlu cevap verip kapatmışlar ise de bir daha dönen olmadı. SONY SAYFASIDA BENDE BÖYLECE KAPANMIŞ OLDU. :(




  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.