|
e-relax akıllı termostat gördüğüm kadarıyla süperonline'ın verdiği zte modemin güvenlik duvarını geçemiyor. ( güvenlik ayarları kapatılamıyor, normal yerine düşük yapıldığında daha az kopmalar yaşanıyor ama o kopmalarla bu iş yürümüyor ) Bu sebeple modem değişikliği talep ettim ve eski modemim hg255s takıldı. Ama ne takılma. Tamam termostatım hiç kopmuyor ama bu modem de durduk yere wifi kapatıyor ve wifi çekim kalitesi o kadar düşük ki 100mbit vereceği hızı 4 metre uzağına 8-10 mbit veriyor. Daha önce de bu modemden kullandığım için biliyorum normalde daha iyi değerler verebiliyor. Özetle erelax kullanacaksanız süperonline kullanmayın. Yada benim gibi interneti modemin ethernet girişinden alıp, elektrik tesisatı ile bir başka odaya taşıyıp oradan tekrar sinyal yayın. Modemi tam evimin ortasından girdiğim çelik kapının üzerine yerleştirdim ve 7-8 metre uzaklıktaki salonuma bu şekilde taşıdım. 5-6 metre diğer yöndeki yatak odamda şu anki modemle büyük sorunlar yaşıyorum. |
Merhabalar hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak kablosuz almak niyetindeyim hem duvarları delmek istemiyorum hem de ihtiyaç halinde yeri değişebilsin istiyorum. Yoksa eklediğiniz dosyadaki dalgalanma değerleri çok iyi benim istediğim değerler de böyle. Ayarladığım değerin ne çok üstüne çıksın ne çok altına düşsün. |
|
Dediğiniz gibi VsmartPro'yu elemiştim zaten. Memlekette ithal olan hiç bir şey artık ucuz değil ne yazık ki. Netatmo'nun methini çok okudum ama devam eden bir garanti durumum var başka marka takamıyorum malesef :(. Bu başlıkta yazılmış olan tüm mesajları en başından sonuna kadar okudum :) Ayrıca bu gün bir ürün daha fark ettim ''Vaillant sensoHOME VRT 380 F Kablosuz Oda Termostatı''. VR 921 ile birlikte cep telefonu ile uzaktan kontrol imkanı diye yazmışlar satıcıya bu VR 921 ürün ile mi geliyor yoksa ayrıca mı alınıyor diye sordum cevabını bekliyorum.Ayrıca satılmıyorsa ya erelax ya da 380f modelini alacağım. |
|
Merhaba arkadaşlar dün en sonunda karar verip Vaillant erelax modelini satın aldım. Umarım pişman olmam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 1 Ocak 2021; 17:3:39 > |
Merhabalar servis pazartesi gelip ürünün kurulumunu yapacak. Bir sorum olacak ürünün içinden bir kablo çıkmadı kombiye bağlantı için servis bu kabloyu beraber mi getiriyor yoksa ben mi temin etmeliyim? Daha önce ürünü kurdurmuş arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General_Zeng -- 21 Ocak 2021; 21:58:48 > |
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |