Bildirim
VACnet Vs. Hileciler
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabi çözecek yoksa para nasıl kazanacak?
Oyuncuların %90 nı bıraktı oynamıyor kimse hileden pubg ye vs başladı herkes.Oyuncuları geri kazanabilmek için temizliyor bir süreliğine. -
vacnet kapalı devre olarak çalışmaya başladı. envanteri pahalı mı diye bakmıyor, overwatchta envanterindeki bıçak ile izleyen kişiyi kandırabilirken vacneti kandıramıyorsun. OMEGA LUL -
Backtrack illetinide banlıyormuş deniyor inş doğrudur.Galiba valve hile sorununu kökünden çözücek gibi -
omega lul nedir ya? hey allahımquote:
Orijinalden alıntı: qwenzynnan
vacnet kapalı devre olarak çalışmaya başladı. envanteri pahalı mı diye bakmıyor, overwatchta envanterindeki bıçak ile izleyen kişiyi kandırabilirken vacneti kandıramıyorsun. OMEGA LUL -
backtrack biraz algıyla alakalı. sen hilesiz biri olarak çok iyi oynuyorsundur her attığını vuran gözü keskin birisisindir o da backtrack kavramına giriyor.quote:
Orijinalden alıntı: Bourne90
Backtrack illetinide banlıyormuş deniyor inş doğrudur.Galiba valve hile sorununu kökünden çözücek gibi -
https://www.youtube.com/watch?v=FmgikUrBWo8 Videoda çok belli olmuş ama normal şekilde backtrack kullanan kişileri overwatchda anlamak çok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourne90 -- 22 Mayıs 2018; 1:47:20 > -
Aslında ben tam olarak neyi banladığını anlamadım aimbot banlıyormuş daha çok diye duydum hani legit aa ları surfçüleri -
https://csgostats.gg/player/76561198063702386#/matches
evlere şenlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 22 Mayıs 2018; 12:47:50 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X