Şimdi Ara

VACnet Vs. Hileciler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür arkadaş listemin yarısı banlandı, oynadığım son 8 rank maçına baktım karşı takımdan da en az 1-2 kişi banlanmış. Galiba bu sefer VALVE bu hile işini çözecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overwatcher -- 21 Mayıs 2018; 1:59:47 >

• Tabi çözecek yoksa para nasıl kazanacak?

Oyuncuların %90 nı bıraktı oynamıyor kimse hileden pubg ye vs başladı herkes.Oyuncuları geri kazanabilmek için temizliyor bir süreliğine.
  • vacnet kapalı devre olarak çalışmaya başladı. envanteri pahalı mı diye bakmıyor, overwatchta envanterindeki bıçak ile izleyen kişiyi kandırabilirken vacneti kandıramıyorsun. OMEGA LUL
  • Backtrack illetinide banlıyormuş deniyor inş doğrudur.Galiba valve hile sorununu kökünden çözücek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwenzynnan

vacnet kapalı devre olarak çalışmaya başladı. envanteri pahalı mı diye bakmıyor, overwatchta envanterindeki bıçak ile izleyen kişiyi kandırabilirken vacneti kandıramıyorsun. OMEGA LUL
    omega lul nedir ya? hey allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bourne90

Backtrack illetinide banlıyormuş deniyor inş doğrudur.Galiba valve hile sorununu kökünden çözücek gibi
    backtrack biraz algıyla alakalı. sen hilesiz biri olarak çok iyi oynuyorsundur her attığını vuran gözü keskin birisisindir o da backtrack kavramına giriyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=FmgikUrBWo8 Videoda çok belli olmuş ama normal şekilde backtrack kullanan kişileri overwatchda anlamak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourne90 -- 22 Mayıs 2018; 1:47:20 >
  • Aslında ben tam olarak neyi banladığını anlamadım aimbot banlıyormuş daha çok diye duydum hani legit aa ları surfçüleri
  • https://csgostats.gg/player/76561198063702386#/matches

evlere şenlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 22 Mayıs 2018; 12:47:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.