Şimdi Ara

V-Sync açıkken oyunlar sapıtıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • V-Sync oyunlarda açıyorum ve menüde, ara sahnelerde , hatta oyuna girerken NVidia logosunu gösterirken bile görüntüde fps düşüyor. Sanki 10 FPS var da Motion Blur devasa şekilde açıkmış gibi. Mousu menüde aşağıya getirene kadar 15 kere görüyorum yavaş çekimde gidiyor. Resmen eziyet çekiyorum. Vsynci kapatınca her şey düzeliyor fakat fps yüksek gösterdiği halde akıcı bir görüntü alamıyorum. Sorun nerededir? nasıl düzeltirim?

    CPU: 4710 MQ
    GPU: GTX 870M
    Windows10



  • Selamlar,

    V-Sync zaten performansa yönelik bir teknoloji değil eğer yırtılma varsa kullanılması gereken bir teknoloji yoksa tüm sistem kaynaklarını sömüren bir teknolojidir kendisi. Eğer kapalıyken gerekli akıcılığı alamıyorsanız ya oyunda bir sıkıntı vardır yada driverında sync kapalıyken çok daha akıcı olması gerekir çünkü açıkken gpu yu sömürür. Tüm oyunlarda bunu yaşıyorsanız driverı tamamen kaldırıp tekrar kurmalısınız driverı kaldırırken araştırıp aşağıdaki programı kullanabilirsiniz.

    http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

    Kolay Gelsin..
  • V-SYNC zaten fps düşüren bir özellik. Şahsen bugüne kadar oynadıgım butun oyunlarda vsync acık olmadı ve goruntu gayet akıcıydı. sorun oyunda yada senın grafık kartında olabılır. Her turlu ısletımde vsync fps'i acayıp sekılde dusurur. akıcı goruntu almak ıstıyorsan fps nın gidişini düşüşünü göze alman gereklı. Oynadıgın oyun hangısı her oyunda yapıyor mu bunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.