Şimdi Ara

V-Power yerine FuelSave dizel alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben genelde Shell'den yakıt alıyorum.
    Bilirsiniz 2 farklı mazot var v-power ve fuelsave.
    Dikkat ettimde kamyonlar,tırlar,otobüsler fuelsave diesel alıyor.
    Arabalara v-power koyuyorlar.
    Bende arabama fuelsave diesel alsam sıkıntı olur mu diğerinden ne farkı var?
    Fuelsave diğerine göre biraz daha ucuz oluyor.

• Fuelsave öbürüne göre biraz daha kalın ve aracında dpf katalizör gibi egzos kurumunu tutan parçalar varsa uzun vadede bu parçaları tıkar onun dışında hiçbir problem yaşatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 4 Temmuz 2019; 10:39:19 >
  • Mazot işi çok karışık güya katkı falan koyuyorlarmış fiyat farkının sebebi buymuş fakat bunun pek alakası yok gibi geliyor bana çünkü katkının içeriği gizli satış pazarlama stratejisi de olabilir bu durum aynı rafineriden çıktıktan sonra pekte değişen bir şey olmuyor teoride
  • Fuelsave ekonomi odaklı bir ürün yani motor koruyucu katkı içermez ancak yine de düşük kükürtlüdür. Düşük kükürt içermesi emme manifoldunu doldurmayacagi anlamına gelmiyor tabi ki. V-power'dan şaşmayin.
  • V-power bariz daha az km gidiyor. Ben fuelsave alıyorum. Zaten aracımın kilometresi oldukça yüksek olduğu için tıkanacak yerler tıkanmıştır çoktan...
  • bilende yazıyor bilmeyende kalın neye göre kalın nereden çıkartıyorsunuz
    fuel save da katkı içerir
    rafineriden işlenirken katkılar ab standardına göre eklenip istasyonlara gönderiliyor
  • fuelsave'da menzil 60-70 km daha uzun. çok ciddiyim.

pompacıya mutlaka fuelsave diyin demezseniz vpower koymaya kalkıyor. vpower bikaç kuruş daha pahalı üstelik.
  • Normalde benzinli araç kullanıyorum bugüne kadar da hep benzinli arabam oldu dizel hiç olmadı. Bir kaç ay önce izmire gittiğimde dizel clio kiraladım havaalanında dönüşte de depoyu shellden fullettim teslim ettim aracı. Pompacıya özellikle ucuz olandan koy pahalı olana gerek yok desem de koymadı sebep olarak aracın normlarını karşılamadığını motorda problem yaratabileceğini söyledi. Güzel kazık yemişim demekki.
  • Kredi kartına kampanya yapan ne varsa onu alıyoruz. Ancak kişisel görüşüm motorinde BP daha iyi.

Kendi aracıma fuelsave veya 2-3 kuruş fazla olan Nitro muydu neydi benzin onu denedim. Zaten pompacı hemen pahalı olanı koymaya çalışıyor. Fuelsave benzin koydurttum rahat 30-35 km daha fazla gidiyor. Nitroyu ne yapayım şehir içinde sanki gazlıyoruz.

Tek amaçları pahalı olanı satmak ilk ona davranıyorlar.
  • TheCaliph_'in dediği gibi BP dizelde daha iyi. Ben benzinde Opet, Shell, BP, PO denedim. En iyi performansı opet verirken en iyi menzili BP verdi. Shell'in tercih edilme sebebi tamamen ağızdan ağza dolaşan reklam benzeri diyaloglar. Herhalde shell kendi istese bu kadar reklamını yapamazdı.
  • Shell power katkili oldugunu biliyodum daha zeginleştirilmiş yanma güvünü atiran maddeler var diye biliyodum shell markadan dolayi tutuldu zaten ülkemizde her zaman yabanci markalar tutuluyo tavsiyelerin cogu yabanci uyruklu markalar kücükken po şahlanan bilinen temiz yakitti halende öyle opet konusunda biraz şüpeliyim reklamlardan dolayi bp ise dizelde mesafe konusunda iyi diyolar kisaca herkes bişey diyo..benzinde kullaniyom fuelsave aldim mesafe de gerileme yaşadim bidahakine ya power yada bp deniyicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.