Şimdi Ara

V-moda M80, Sennheiser Momentum On Ear, Sol Republic Tracks HD Kulaklık Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EDM tarzı müzik dinlerim. Sahne genişliği müzikal enstruman ayrımı vokalin belirginliği ses yüksekliği iyi olsun biraz da dayanıklı olsun istiyorum. V-moda m80 (gölge rengi) alacağım gibi duruyor ancak bass azlığı yaşamak istemiyorum. Momentum (siyah modelini) almak istiyorum ancak boyunda duruşu, kablo kalitesi ve dayanıklılığı iyi gibi durmuyor. Sol Republic Tracks Hd (gri) almak istiyorum fiyatı ucuz ancak pişman olmaktan ve izolasyonun kötü olmasından korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz kulaklık bu akşam alınacaktır.


    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alımdan vazgeçildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batterx One -- 19 Şubat 2015; 20:22:38 >



  • Momentum on ear kullanıyorum aksine kulaklık çok kaliteli duruyor, fakat boyunda durarken çok rahatsız edici olmasada daha rahat kulaklıklar kullandım. 500 tl den aşağı fiyat için tavsiye ederim.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Amazonda 16 dolar çekim vardı almayı düşünüyordum ancak depozito bedeli yüzünden mümkün olmadı. M80 ile momentum arasında çok gidip geliyordum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de Sennheiser ve V-Moda arasında kaldım siz ürünü aldınız mı acaba ? Ben daha çok bas ağırlıklı istiyorum ayrıca V-Moda'nın padleri oldukça küçük kulaklarımı ağrıtır zannediyorum
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    Kullandığım Amazon Basics on ear kulaklığın ses kalitesinin akg q460 ile benzer olduğunu görünce almaktan vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim momentum istediğim bası veremedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.