< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hasan:Mahmutu çağırın bana derhal!! Mahmut gelir. Mahmut:Hasan bey istediğiniz gibi sayıları az az artırarak gösteriyoruz çok dikkat çektik ne zamandır. Hasan:Mahmutçum sana test sayısınıda artır demedimmi.Zannetsinler ki test sayısı arttığı için vakalar artıyor. Mahmut: Evet onu atlamışız.90 binlerden 100 binleride geçelim hafiften.Bu sayılar nasıl oldu? Hasan: Tamam idare eder.Bu şekilde sayıları aşağı yukarı böyle ayarlayın. |
Ya sen ne utanmaz arlanmaz bir adamsın ya. Söylediklerinin hepsini savundukların yaptı zaten. Cahilliğin de bir sınırı olmalı gerçekten. [:)] |
|
niye utanacamışım lan ? senin okuman yazmandamı yok boş beleş adam ...cahilmişim nedir la sizin aydınlıgınız yalan dolan mı ? |
Kaybedeceksiniz seçimde hadi bakim hadi. Bırak bu mızmızlanmaları artık küçük çocuklar gibisin. |
bakıyorum yumşamışın gambazladınmı mesajımı? bi eğitemedik sizi be kardeşim... yalan la dolanla pkk lıları süsleyip koynunuza almayla seloya güzelleme yapmakla kazanamazsınız böyle orda burda zehir kusarak bir çogunuz ölüp giderceksiniz |
O zaman niye 30 ağustos kutlamalarına kısıtlama geldi önemli olan hijyen ise sorun yoktu. Maçlara neden seyirci alınmıyor kulüpler gayet hijyen kurallarına uyabilir. Mitingde ki tipler ne kadar uyarsa taraftarlarda o kadar uyar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gaziantep'te boş hastane kalmamış çevre il/ilçeye gönderiyorlar çıkan haberlerde Gaziantep yok.. sırf 100bin nüfuslu nizipte bile günlük 2-3 ölüm var nasıl oluyor bu iş ? resmen alay ediyorlar.. teknoloji olmasaydı.. bunlar ülkede virus yok derlerdi |
|
|
|
|
istanbulda bu rakamlara inanan gerçekten var mı |
Sen ciddiye alınacak biri değilsin. Şu DH'deki çoğu kişi de senin amacını biliyordur zaten. O yüzden samimiyetsizce cevapladım. Hadi şimdi git başkasına yapış, biraz da onlar ağzının payını versin. [:)] |