Şimdi Ara

Uzun yola çıkıyorum 1200 km (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben 1 aylık şoförüm geçenlerde Kastamonu'dan Ankara'ya geldim. Ankara'da trafiğe takılmamak için sabah Ankara'da olacak şekilde gece Kastamonu'dan çıktım. Ilgaz'da önce yağmur sonra sise denk geldim. 10 metre civarı görüş mesafesi vardı ve panikledim. Bir ışıklı mekan gördüm baktım benzinlik girip uyuyayım sabah devam ederim dedim. Baktım benzinlikte kamyon tır dolu pek güven vermedi. Sisin içinde panik yaptım ve pilotların yaşadığı yer yön duyusu kaybetme olayını bir an için yaşar gibi oldum Benzinlikten çıkarken yola bakmamışım direk çıktım. Bir baktım arkamda iki koca far. Tır geliyormuş meğerse fakat çok yavaş geldiğinden bir şey olmadı. Hızlı gelse bu yazıları yazamıyordum Sis bir kaç km sonra dağıldı devam ettim.

    Birde Ankara'ya yaklaşırken yağmur fazlalaştı. Yolda derin su birikintileri varmış bende asfalt ayna gibi parlıyor diyordum. Araç girince korktum biraz savrulur gibi oldu.

    Yani özetle uzun yol daha kolay ama sürprizi çok.

    Edit: Bu cevabı diğer konuya yazacaktım buraya gelmiş ama burayla da az çok alakalı yinede...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 6 Haziran 2017; 19:3:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1lac

    aracı nasıl götürcem hocam

    aracı götürmeniz gerektiğini bilmiyordum pardon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksumit

    Yaşınız genç ise Tek mola ile gidersiniz. Ben Ankara İstanbul arası senelerdir her ay gidip gelirim bazen 2 haftada bir hiç hatırlamam durup mola verdiğimi.

    Ankara istanbul nere van ankara nere. Yol farki var uzaklik farki var . Var oglu var ben ankaradan batuma gectim ufak molalarla ulastigimda pert olduydum zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    O rampadan rahat çıkıyorum da yolu bozuk bozuk olmasa her türlü gidilir ama arabaya kıyamıyorum 50-60

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatvan-Muş-Bingöl-Elazığ-Malatya-Kayseri-Kırşehir-Ankara

    Bingöl'ü geçince yollar mükemmel duruma geliyor. Bingöl - Muş arası kötü.

    Tavsiyem bu yoldur. Bence öğlen Van'dan çıkın. Gündüz vakti kötü yolları geçin. Gece Kayseri ve sonrası her türlü gidilir.

    Muş'ta ikamet ettiğim için yolları biliyorum.
  • 3 yıl Tatvan'da kaldım. Onlarca defa yaz kış tek başıma Tatvan-Ankara yaptım. (Bazen de Tatvan İstanbul ya da İzmir). Muş-Bingöl-Elazığ-Malatya-Kayseri-Ankara yolunu kullanabilirsiniz. Yorulursanız Darende'de 1 gece konaklayın. Öğretmen evi ucuzdur ve asgari konforu vardır (temizlik duş vb...). Dikkatli olun. Oruç tutmanızı tavsiye etmem. Kazaya bırakın. Yanınıza termosts çay kahve alın. Mümkünse dediğim gibi 1 günde gitmeyin. Darende yolun yaklaşık yarısı sayılır (Erciş e göre yarıyı geçersiniz daha da iyi). Bir de doğu batı yönünde gideceksiniz. Öğleden sonra ve gün batımına doğru gözünüze hep güneş gelecek dikkatli olun. Mümkünse sabah çok erken çıkın . İyi yolculuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler
  • Evelki sene İstanbul Bayburt arası sürmüştüm tek başıma 1300 km ye yakın hatta konuda açmıştım. Yaptığım en keyifli yolculuk olmuştu çocuk sesi yok, sıkıştım, acıktım yok, hanımın dikkat yavaş amann lafları yok.

    Keyifli yolculuklar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 hafta sonra Yalova - Gaziantep arası gideceğim . 2 kere gittim 1 kere tek şöfördüm 1 kere çift şöfördüm. Şimdi tek şöför ve yalnız gideceğim . Tek çekincem yolda radar uygulamaları. Yalova- Sakarya - Ankara - Aksaray- Adana - Gaziantep yapmayı düşünüyorum. Uzunca bir yol otoban var fakat sınır 120 km çok az olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.