Şimdi Ara

'Uzun Süreli Bitcoin Yatırımcılarının Sayısı Artıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto veri sağlayıcısı Glassnode, son altı ayda dolaşımdaki Bitcoin’lerin yalnızca yüzde 36’sının hareket ettiğini bildirdi.


    Kripto veri sağlayıcısı Glassnode tarafından 21 Mart'ta paylaşılan veriler, likit Bitcoin arzının azaldığını gösteriyor. Verilere göre; son altı ayda dolaşımdaki Bitcoin’lerin yalnızca yüzde 36’sı hareket etti; bu rakam 2017 deki boğa piyasasından önceki altı aylık dönemde yüzde 50 olarak kaydedilmişti.


    Veriler, sadece birkaç uzun vadeli yatırımcının Bitcoin'lerini mevcut fiyat seviyelerinde satma eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bu da Bitcoin balinalarının daha yüksek fiyatlar peşinde koştuğunu ve mevcut boğa eğiliminin daha ileriye gidebileceğini gösteriyor.


    Fiyatlar yeni zirvelere ulaştığında, uzun süre önce satın alınan kripto paraların kâr için satılması doğaldır; ancak, bu eğilim azalıyor gibi görünüyor bu da yatırımcıların varlıklarına bağlı kalmayı tercih ettiklerini gösteriyor.


    Mevcut Bitcoin arzı, şu anda yaklaşık 18.66 milyon seviyesinde, ayrıca, tüm Bitcoin’lerin yaklaşık beşte birinin kaybolduğu veya çalındığı tahmin ediliyor. Bu da Bitcoin'in gerçek dolaşımdaki arzının önemli ölçüde daha düşük olabileceğini gösteriyor.


    Glassnode verilerini Twitter adresinden paylaşan popüler kripto analisti Willy Woo, Bitcoin'in piyasa değerinin bir trilyon doların üstünde olmasına rağmen Bitcoin’in yüzde 7,3'ünün el değiştirdiğine dikkat çekti.


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/uzun-sureli-bitcoin-yatirimcilarinin-sayisi-artiyor-4799.html?


    Blockchain teknolojisi ve üzerinde geliştirilen kripto para sektörü ile ilgili güncel haberlerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza abone olabilirsiniz.


    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.