Şimdi Ara

Uzun süredir monster kullananlar, MEMNUN MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet ben de almayı düşünüyorum, tabikide kutudan çıktığı gibi canavar gibi laptoptur şüphem yok buna ama uzun süre kullanan arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi? yani geçici canavar mı bu :D



  • Hocam ben MSI kasa Tulpar kullanıyorum. Bu alt forumu arada inceliyorum ve problem yaşayan arkadaşların çok yüksek bir kısmı Clevo kasa ürünler kullanıyor. Ben aldığım üründen memnunum, ancak elektronik işi bu şans.
  • Hocam ben anlamıyorum bu işi bende 7 yıldır dandik bi acer laptop var (oyun bilgisayarı felan değil düz laptop) 7 senedir düzgün hiçbisorun çıkmadı yani laptoplarda nasıl sorun çıkabiliyo anlamıyorum bakıyorum bu forumda herkes yakınmış monsterdan , ben zar zor bi 3500 lira biriktirdim öğrenci halimle almayı düşünüyorum ve tek bi şansım olacak o yüzden çok düzgün almam lazım ne alayım sence hocam msi mı alayım

    Laptopta yapacaklarım:
    Cs go half life tarzı fps oyunları oynarım steamden
    Ders çalışırım (slayt okurum yani)
    Film dizi izlerim

    Bu kadar :D ne önerirsin bana uzun ömürlü olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustHF -- 16 Mayıs 2016; 17:05:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustHF

    Hocam ben anlamıyorum bu işi bende 7 yıldır dandik bi acer laptop var (oyun bilgisayarı felan değil düz laptop) 7 senedir düzgün hiçbisorun çıkmadı yani laptoplarda nasıl sorun çıkabiliyo anlamıyorum bakıyorum bu forumda herkes yakınmış monsterdan , ben zar zor bi 3500 lira biriktirdim öğrenci halimle almayı düşünüyorum ve tek bi şansım olacak o yüzden çok düzgün almam lazım ne alayım sence hocam msi mı alayım

    Laptopta yapacaklarım:
    Cs go half life tarzı fps oyunları oynarım steamden
    Ders çalışırım (slayt okurum yani)
    Film dizi izlerim

    Bu kadar :D ne önerirsin bana uzun ömürlü olarak

    Aynen arkadaşın dediği gibi benimde gözlemlerim clevo kasalar problemli olduğu yönde , bende bir clevo kasa mağduruyum

    Mmnunmusunuz derseniz , bilgisayardan %50 diyebilirim , müşteri hizmetlerinden %98 memnunum . Garantim bitmedi , monster sorunlarımla her türlü ilgilendi ve olabilecek mantıklı bütün çözüm yollarını önerdi .




  • bende korkuyordum alalı 2 hafta oldu tulparı canavar gibi çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok valla
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    Hocam geldiğimiz şu zamanda sağda solda sesini çıkarmayan insana hakkı verilmediği için memnun olanlar genelde ses çıkarmazlar, memnun olmayanları duyarız. Tabii ki bütün bunların istatistiklerini tutmak, sorun yaşayan arkadaşları ciddi bir şekilde dinlemek lazım ancak sakınan göze de çöp batıyor eninde sonunda. Eğer çok ciddi grafikli fps oyunları oynamayacaksanız orta seviye bir laptop sizi idare edecektir, Asus ve Lenovo bakabilirsiniz. Eğer İstanbul'da oturmuyorsanız pek Monster önermem, sıkıntı bile çıksa laptopsız kalacağınızdan yollayamıyorsunuz cihazı. Ben istanbulda yaşamama rağmen bu problemi tecrübe ettim(gerçi ben periyodik bakımına yollayacaktım).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende msi kasalı mobster kullanıyorum hiç bir sorunum yok neredeyse 1 yıl olacak çok memnunum geçen ay servise gönderdim bakıma ankaradan istanbula kargo ücretsiz termal macun yenilenmiş ve falnşar temizlenmiş gerekirse fanları değiştiriyoelar.Servisi çok iyi ama Ankara ve İzmire mağaza açsalar çok iyi olacak.Monsterın şuan msi kasaları varmı bilmiyorum.Varsa hangileri?Abra modellerinde msi kasa varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Ocak 2016 tarihinden beri Tulpar v4.3 model kullanıyorum.Evet bazı ufak sorunları var.Bunlar arka soğutma ızgarasının biraz kasa ile eğik durması ve ekrandaki ufak çapta ışık sızması.Onun dışında herhangi bir problem yaşamadım.Windows 10 çok ince ayar isteyen bir sistem.İnce ayar yapılmazsa kullanım sıkıntı olabiliyor.Herhangi bir şekilde mavi ekran veya çökme yaşamadım.Diğer markalara 6-7bin ₺ vermek yerine bunu almam daha uygun oldu.

    Özetle ben memnunum.Başka markalar beni ilgilendirmiyor.Sorun yaşayan arkadaşlar sözüm;Aklınızda soru işaretleri varsa satın almayın.Güven önemli bir konu.Vakti olan kadıköy mağazasını ziyaret etsin.Akıldaki şüpheler bitecektir eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa080 -- 19 Mayıs 2016; 12:05:26 >
  • Bende monster almayi dusunuyorum.pc olarak 12 senelik toplama bi kasam var bide asus ee pc diye ufacik ekranli bi notebook var bu ikisi xp isletim sistemi dizi izlemeye islerimi halletmeye yariyorlar .ps3 um var ama kirik olan fat kasa bozuldu diger slim ps3 te kirik degil oyunum az.ps4 mu alsam monster mi alsam bilemiyorum.SIZCE NAPSAM?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk clevo kasa alanlardan biriyim 20 aralık 2014 den beri t5v4.1 kullanıyorum bir sıkıntım olmadı. Performansı hala üst düzeyde ve tekrar pc alacak olsam tekrar Monster alırım o kadar netim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de A7 6.2 clevo kasa var. Bende de bir sorun yok 5-6 saat bf4 oynuyorum kasa ısınmıyo bile.
  • 3 aydır kullanıyorum herhangi bir problemi yok.DÜşünmeden alabilirsin.Alma diyenlerde ya monster yoktur yada üst seviye diğer oyuncu bilgisayarları vardır.Önermemeleri uzanamadığı ciğere mundar demek gibi bişe.
  • 2 yıl oldu. Herşey mükemmel. 2 de samsung evo 850 raid0 yapınca sistem güncelliğini koruyor.
  • temmuz 2015'de monster abra a7 v6.1 aldım .Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama kasa çabuk çiziliyor ve çok iz kalıyor tek sorun bu şimdiye kadar yaşadığım.
  • Merhaba arkakadaşlar bende abra A5 v2.2 var pc yi her ilk açtığımda ekran kartını görmüyor tekrar başlat yapıyorum o zaman görüyor bunun nedeni ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abra A5 v.2.2 var çok memnunum hiçbir sıkıntım yok. Tavsiye ederim.
  • Şu anki monster serilerini alma hiçbirinde Usb3.1 Type C portu yok teknoloji bu yönde gelişeceği için mecbur yeni serilerinde olacaktır onlardan al 2-3 sene sonra makineyi yok paraya satıp tekrar yüksek bütceli bir oyun makinesi almana gerek kalmaz iyi bir harici kart alırsın kutusuyla bağlarsın porta 2-3 sene devam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABRA kullandım GTX960m gayet memnundum sattım şimdi 1080m serisini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    ABRA kullandım GTX960m gayet memnundum sattım şimdi 1080m serisini bekliyorum

    Hocam daha kartlar duyurulmadı bu yıl duyurulur mu sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

    quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    ABRA kullandım GTX960m gayet memnundum sattım şimdi 1080m serisini bekliyorum

    Hocam daha kartlar duyurulmadı bu yıl duyurulur mu sizce?

    bu husus fiyatlar açısından bayağı önemli. mobil 1080 serisi yakında zamanda duyurulur mu acaba düşüncesiyle laptop almayı ertelemeye kadar verdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.