Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
151
Favori
1.029.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chips

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    quote:

    Orijinalden alıntı: chips

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    bu makinenin emiş gücü, hortumlu hava debisi ve vakum değerleri nedir acaba?

    Zor bir yanıt



    Fransada 54 dm³/s ve İsveç de 44 l/s olması acaba dm³/s biriminin, l/s birimine göre farklı olmasından mı emin değilim. Zaten aksi bir durum olursa verilerde tutarsızlık var demektir.





    1 dm3=1 litre'dir dolayısıyla verilerde bir tutarsızlık var.

    Zaten o yüzden alıntı yaptığınız mesajımdan sonra şunu yazmıştım:
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    20 Ekim 2011; 10:36:44:
    Bu arada;
    philips 9170 in vakumu 34 kpa ve hortumlu hava debisi 47 l/s. Nilfisk extreme ise (x150 veya x300 farketmez, aksesuar farkı var): 27 kpa ve 39 l/s
    olarak geçtiğine göre, sanırım

    průtok vzduchu (l/s): 44 Max.
    podtlak (kPa): 33

    değerini referans almak doğru oluyor. Tabi bu sadece tümevarım mantığıdır.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------




    Ayrıca alıntı yaptığınız mesajımın son cümlelerinden biri de şuydu:
    ----------------------------------
    ....kullanılan standart (norme CEI312) ile ilgili olabilir. Bunu, motorlu taşıtlardaki motorun gücünü ifade eden birimin ülkesine ve markasına göre, bg-hp-ps-kw kullanılmasına benzetmek sanırım yanlış olmaz. ......
    ------------------------------------



    Özetle 44 l/s ve 33 kpa bizim kıyas yapcağımız değer olarak öne çıkıyor. Her şekilde philips 9170 in altında değerleri var ve nilfisk extreme nin üstünde değerleri var.

    Diğer taraftan iki evde kullanım tecrübemden yola çıkarak (markettekileri saymıyorum) maximumda emiş ayarında halıya o kadar çok yapışıyor ki, artık ileri doğru hareket ettirmek için gövdemle itekliyorum. Sonra da pes ediyorum ve ileri hareketi yapmaktan kaçınıyorum ve ileriye doğrı havada götürüyorum süpürgenin ucunu ve sadece geri çekmek için yerle temas ettiriyorum. Daha az efor sarfediliyor.

    Bu nedenle philipsin ve bazı diğer makinelerin süpürge sapındaki eğilmeyi engeleeyici şu ekstra sapı bana artık saçma geliyor. Süpürülecek mekan sert zemin olur ve sürtünme düşük olursa, evet o zaman o ekstra saplar işe yarar. Yoksa emiş değerleri yüksek bir makine ile özellikle 10 mm hav kalınlığının üstünde bir halı süpürülürse kesinlikle o ekstra saplar eğilmeyi engelleyici amaçlı olarak işe yaramaz.

    bu ürünler arsında torbasız olanlarımı torbalı olanlarımı tavsiye edersiniz




  • Elektrikli süpürge seçinimde faydalı olabilecek bilgiler bir kataloguna rkasındaki sayfaya yerleştirilmiş. Kendi markasını anlatmak için yazılmış yazılar ancak doğruluk payı var. Ayrıca markayı seçmek için dayanıklılık arayanlara alttaki ayrıntıyı okumalarını öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelup -- 5 Mart 2013; 15:29:04 >
  • Alerjik biri varsa evde Torbalı çünkü torbasızda temizlerken toz dağılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Mart 2013; 15:16:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar miele 5... serisi süpürgede süpürgeyle beraber 110 liralık toz torbası -2 yıl yetermiş-alana 2 yıllık süpürge garantisi 5 yıla çıkarılıyormuş . bilgilerinize..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canoka

    arkadaşlar miele 5... serisi süpürgede süpürgeyle beraber 110 liralık toz torbası -2 yıl yetermiş-alana 2 yıllık süpürge garantisi 5 yıla çıkarılıyormuş . bilgilerinize..

    230 tl ya arnika pika lüx alıp 3-5 yıl kullanırım daha iyi.ne o, toz torbası 11o tl mı olurmuş.gümüşden mi yapıyorlar.alt tarafı kağıt ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hebelup

    Elektrikli süpürge seçinimde faydalı olabilecek bilgiler bir kataloguna rkasındaki sayfaya yerleştirilmiş. Kendi markasını anlatmak için yazılmış yazılar ancak doğruluk payı var. Ayrıca markayı seçmek için dayanıklılık arayanlara alttaki ayrıntıyı okumalarını öneririm.


    Merhaba, dayanıklılık testi için aşağıdaki linkteki videoyu izlemenizi öneririm biz SüpürgeMarket olarak bu videoya bayıldık
    http://www.youtube.com/watch?v=kDmmnP8LImw




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

    quote:

    Orijinalden alıntı: se__vi

    arkadaşlar, süpürge almaya karar verirken bu forumun oldukça faydasını gördük. özellikle süpürge uzmanı nickli biri vardı, onun yazdıkları da çok etkili oldu bu kararı verirken. bu nedenle herkese teşekkürler. önceden bosh, ardından arçeliğin bir modelini kullanıyorduk, normal bir makineydi işte, bir özelliği falan yoktu. süpürge yaptığımda en fazla bir gün gidiyordu, sonra hiç süpürülmemiş gibi oluyordu. artık son zamanlarda süpürmeyi bırakmıştım desem yeridir. sonra işte süpürge arayışlarına başladık. başlangıçta sulu almayı düşünüyorduk, ama yazılanları okudukça eşim de ben de toz torbalı almaya karar verdik ve en sonunda fiyat-performans kıyaslamaları, marka kalitesi, filtre sistemi, motor gücü-konumu, tasarım, dayanıklılık derken nilfisk power allergy'de karar kıldık. yaklaşık 3-4 aydır kullanıyoruz. iyi ki de bunu almışız. hakikaten çok memnunum. şimdiye kadar niye almamışız bilemiyorum. bu forumdan çok fayda gördüğüm için, geç de olsa özellikle yazmak istedim. umarım sizler de kendiniz için en uygun seçimi yaparsınız. çünkü gerçekten soluduğumuz hava ve yaşadığımız yer çok önemli.

    işte asıl problem burada başlıyor.eski süpürgesi berbat olan kişiye yeni süpürgelerin en kötüsü bile şahane gelebiliyor.burada yapılan yorumların birçoğuda eski süpürgesi berbat olan kişilerin yorumundan oluşuyor.eminimki almış oldukları süpürgeden çok daha iyi süpürgeler piyasada mevcuttur.
    sizi tenzih ederek yazıyorum bu yazıyı.sadece göz ardı edilmemesi gereken bir konuya değinmek istedim

    açıkçası eski süpürgem kötü olduğu için zaten yeni bir süpürge ihtiyacı duydum! ihtiyaç duymasak zaten yenisini almayız. yani nereye varmak istediğinizi anlamadım! emin olun ki çok araştırdık. doğru ile yanlışı ayıt edebilen, teknolojiyi takip eden insanlarız. tabiki fiyatının da düşünüp alacaksınız. aldığım süpürge fiyat/performans olarak piyasadaki en iyilerden şüpheniz olmasın. ancak ne kadar iyi olsa da her zaman daha iyisi olacaktır. çünkü teknoloji sürekli gelişiyor. yani yanlış bir noktaya ayak bastınız. çünkü kimse gözü kapalı yeni süpürge almıyor!




  • su filtreli-ıslak süpürge almak istiyorum. emiş gücü yüksek ve sessiz ıslak süpürge oalrak neyi önerirsiniz?
  • Selam sulu süpürge secersen hayatının hatasını yaparsın uzak dur sulu süpürgeler tam bir mikrop ve bakteri yuvası oluyor alanlar içerisinde memnun kalan olmadı hiç bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Selam sulu süpürge secersen hayatının hatasını yaparsın uzak dur sulu süpürgeler tam bir mikrop ve bakteri yuvası oluyor alanlar içerisinde memnun kalan olmadı hiç bilginize.

    merhaba. öneriniz için teşekkürler. birçok başlıkta bu dediklerinizi okudum. o zaman toz torbasız kuru süpürge öneriniz olur mu?
  • Süpürge için ne kadar bütce düşündügünüzü bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem ama kaliteli bir makina düşünürseniz alman malı MİELE VE NİLFİSK iyi makinalardır mielenin üst modellerini tavsiye ederim en plus magazaları satıyor .ama torbalı olsun ve filitreleri kaliteli olanı secin yıkanabilen filitreli olanlara rağbet etmeyin zamanla hem koku yapar hemde tozu içeriye verirler 500 tl altında olan makinalardan fazla bir şey beklemeyin çekiş gücünü cok önemsemeyin önemli olan filitredir filitreler ne kadar kaliteli olursa süpürdügünüz toz makinanın içinde kalır.karşılaştırma yapmak isterseniz söyleyecim marka ile karşılaştırma yapın en iyisidir parasını sormayın cok pahalı ama bir numaradır FİLTERQUENN aradaki farkın ne oldugunun özellikle filitre oldugunu daha iyi anlarsınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Süpürge için ne kadar bütce düşündügünüzü bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem ama kaliteli bir makina düşünürseniz alman malı MİELE VE NİLFİSK iyi makinalardır mielenin üst modellerini tavsiye ederim en plus magazaları satıyor .ama torbalı olsun ve filitreleri kaliteli olanı secin yıkanabilen filitreli olanlara rağbet etmeyin zamanla hem koku yapar hemde tozu içeriye verirler 500 tl altında olan makinalardan fazla bir şey beklemeyin çekiş gücünü cok önemsemeyin önemli olan filitredir filitreler ne kadar kaliteli olursa süpürdügünüz toz makinanın içinde kalır.karşılaştırma yapmak isterseniz söyleyecim marka ile karşılaştırma yapın en iyisidir parasını sormayın cok pahalı ama bir numaradır FİLTERQUENN aradaki farkın ne oldugunun özellikle filitre oldugunu daha iyi anlarsınız

    süpürge için bütçem maksimum 800 TL. ailemle yaşıyorum ve annemin torbalı eski bir süpürgesi var ve yaşattığı kullanım sıkıntılarını annemden gördüğüm için torbalı istemedim. baktıklarım arasında rowentanın cyclonic torbasızları var nasıldır? bir de NİLFİSK bilmediğim ve bugün öğrendiğim bir marka. amasya merzifona taşınacağım. o yüzden de garanti-teknik servis sıkıntısı yaşatmasını istemem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Süpürge için ne kadar bütce düşündügünüzü bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem ama kaliteli bir makina düşünürseniz alman malı MİELE VE NİLFİSK iyi makinalardır mielenin üst modellerini tavsiye ederim en plus magazaları satıyor .ama torbalı olsun ve filitreleri kaliteli olanı secin yıkanabilen filitreli olanlara rağbet etmeyin zamanla hem koku yapar hemde tozu içeriye verirler 500 tl altında olan makinalardan fazla bir şey beklemeyin çekiş gücünü cok önemsemeyin önemli olan filitredir filitreler ne kadar kaliteli olursa süpürdügünüz toz makinanın içinde kalır.karşılaştırma yapmak isterseniz söyleyecim marka ile karşılaştırma yapın en iyisidir parasını sormayın cok pahalı ama bir numaradır FİLTERQUENN aradaki farkın ne oldugunun özellikle filitre oldugunu daha iyi anlarsınız

    süpürge için bütçem maksimum 800 TL. ailemle yaşıyorum ve annemin torbalı eski bir süpürgesi var ve yaşattığı kullanım sıkıntılarını annemden gördüğüm için torbalı istemedim. baktıklarım arasında rowentanın cyclonic torbasızları var nasıldır? bir de NİLFİSK bilmediğim ve bugün öğrendiğim bir marka. amasya merzifona taşınacağım. o yüzden de garanti-teknik servis sıkıntısı yaşatmasını istemem.

    Ben sizin yerinizde olsaydım miele s 5311 parket xl tercih ederdim toz torbalı .roventa eski kalitesini kaybetti toz torbasız alırsanız ne kadar memnun kalırsınız?????




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Süpürge için ne kadar bütce düşündügünüzü bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem ama kaliteli bir makina düşünürseniz alman malı MİELE VE NİLFİSK iyi makinalardır mielenin üst modellerini tavsiye ederim en plus magazaları satıyor .ama torbalı olsun ve filitreleri kaliteli olanı secin yıkanabilen filitreli olanlara rağbet etmeyin zamanla hem koku yapar hemde tozu içeriye verirler 500 tl altında olan makinalardan fazla bir şey beklemeyin çekiş gücünü cok önemsemeyin önemli olan filitredir filitreler ne kadar kaliteli olursa süpürdügünüz toz makinanın içinde kalır.karşılaştırma yapmak isterseniz söyleyecim marka ile karşılaştırma yapın en iyisidir parasını sormayın cok pahalı ama bir numaradır FİLTERQUENN aradaki farkın ne oldugunun özellikle filitre oldugunu daha iyi anlarsınız

    süpürge için bütçem maksimum 800 TL. ailemle yaşıyorum ve annemin torbalı eski bir süpürgesi var ve yaşattığı kullanım sıkıntılarını annemden gördüğüm için torbalı istemedim. baktıklarım arasında rowentanın cyclonic torbasızları var nasıldır? bir de NİLFİSK bilmediğim ve bugün öğrendiğim bir marka. amasya merzifona taşınacağım. o yüzden de garanti-teknik servis sıkıntısı yaşatmasını istemem.

    Ben sizin yerinizde olsaydım miele s 5311 parket xl tercih ederdim toz torbalı .roventa eski kalitesini kaybetti toz torbasız alırsanız ne kadar memnun kalırsınız?????

    MİELE S 5281 MEDİC AİR DAHA KÜÇÜK. KOKU ÖNLEYİCİSİ VAR




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Süpürge için ne kadar bütce düşündügünüzü bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem ama kaliteli bir makina düşünürseniz alman malı MİELE VE NİLFİSK iyi makinalardır mielenin üst modellerini tavsiye ederim en plus magazaları satıyor .ama torbalı olsun ve filitreleri kaliteli olanı secin yıkanabilen filitreli olanlara rağbet etmeyin zamanla hem koku yapar hemde tozu içeriye verirler 500 tl altında olan makinalardan fazla bir şey beklemeyin çekiş gücünü cok önemsemeyin önemli olan filitredir filitreler ne kadar kaliteli olursa süpürdügünüz toz makinanın içinde kalır.karşılaştırma yapmak isterseniz söyleyecim marka ile karşılaştırma yapın en iyisidir parasını sormayın cok pahalı ama bir numaradır FİLTERQUENN aradaki farkın ne oldugunun özellikle filitre oldugunu daha iyi anlarsınız

    süpürge için bütçem maksimum 800 TL. ailemle yaşıyorum ve annemin torbalı eski bir süpürgesi var ve yaşattığı kullanım sıkıntılarını annemden gördüğüm için torbalı istemedim. baktıklarım arasında rowentanın cyclonic torbasızları var nasıldır? bir de NİLFİSK bilmediğim ve bugün öğrendiğim bir marka. amasya merzifona taşınacağım. o yüzden de garanti-teknik servis sıkıntısı yaşatmasını istemem.

    Ben sizin yerinizde olsaydım miele s 5311 parket xl tercih ederdim toz torbalı .roventa eski kalitesini kaybetti toz torbasız alırsanız ne kadar memnun kalırsınız?????

    işte torbaların o kullanım sıkıntılarından olur mu diye endişeliyim yine..bu sefer de torbasız olunca memnun kalamam demek istediniz tabi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Süpürge için ne kadar bütce düşündügünüzü bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem ama kaliteli bir makina düşünürseniz alman malı MİELE VE NİLFİSK iyi makinalardır mielenin üst modellerini tavsiye ederim en plus magazaları satıyor .ama torbalı olsun ve filitreleri kaliteli olanı secin yıkanabilen filitreli olanlara rağbet etmeyin zamanla hem koku yapar hemde tozu içeriye verirler 500 tl altında olan makinalardan fazla bir şey beklemeyin çekiş gücünü cok önemsemeyin önemli olan filitredir filitreler ne kadar kaliteli olursa süpürdügünüz toz makinanın içinde kalır.karşılaştırma yapmak isterseniz söyleyecim marka ile karşılaştırma yapın en iyisidir parasını sormayın cok pahalı ama bir numaradır FİLTERQUENN aradaki farkın ne oldugunun özellikle filitre oldugunu daha iyi anlarsınız

    süpürge için bütçem maksimum 800 TL. ailemle yaşıyorum ve annemin torbalı eski bir süpürgesi var ve yaşattığı kullanım sıkıntılarını annemden gördüğüm için torbalı istemedim. baktıklarım arasında rowentanın cyclonic torbasızları var nasıldır? bir de NİLFİSK bilmediğim ve bugün öğrendiğim bir marka. amasya merzifona taşınacağım. o yüzden de garanti-teknik servis sıkıntısı yaşatmasını istemem.

    Ben sizin yerinizde olsaydım miele s 5311 parket xl tercih ederdim toz torbalı .roventa eski kalitesini kaybetti toz torbasız alırsanız ne kadar memnun kalırsınız?????

    işte torbaların o kullanım sıkıntılarından olur mu diye endişeliyim yine..bu sefer de torbasız olunca memnun kalamam demek istediniz tabi

    Torbasız oluncada temizleyeceksiniz üstelik daha cok ugraşacaksınız tozu boşalttıkdan sonra filitreyi nasıl temizliyeceksiniz ne kadar temizlenecek yıkayın diyorlar o pislik hangi yıkanmayla temizlenir torbayı alıp atıyorsunuz yerine yenisini koyuyorsunuz torba temizlenmezki.yenilenir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin
    Torbasız oluncada temizleyeceksiniz üstelik daha cok ugraşacaksınız tozu boşalttıkdan sonra filitreyi nasıl temizliyeceksiniz ne kadar temizlenecek yıkayın diyorlar o pislik hangi yıkanmayla temizlenir torbayı alıp atıyorsunuz yerine yenisini koyuyorsunuz torba temizlenmezki.yenilenir.

    bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Nilfisk Extreme Eco almayı planlıyorum ne dersiniz? internette iyi bir fiyata da buldum. turbo fırçası yok ama sorun olur mu? oturacağım ev 150 metrekare



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 10 Mart 2013; 14:31:23 >
  • filitreyi çamaşır makinasında yıkarsınız sorun kalmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevrotikstar

    filitreyi çamaşır makinasında yıkarsınız sorun kalmaz...

    Bulaşık makinasında yıkasanız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drserk

    quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin
    Torbasız oluncada temizleyeceksiniz üstelik daha cok ugraşacaksınız tozu boşalttıkdan sonra filitreyi nasıl temizliyeceksiniz ne kadar temizlenecek yıkayın diyorlar o pislik hangi yıkanmayla temizlenir torbayı alıp atıyorsunuz yerine yenisini koyuyorsunuz torba temizlenmezki.yenilenir.

    bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Nilfisk Extreme Eco almayı planlıyorum ne dersiniz? internette iyi bir fiyata da buldum. turbo fırçası yok ama sorun olur mu? oturacağım ev 150 metrekare

    Güzel seçim yaptınız iyi günlerde kullanın kesinlikle orjinal flitre kullanın internett satılanlara kanmayın fiyat maaza ile farklımı problem cıkmasın .




  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.