Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
151
Favori
1.029.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makina ararken ilgili modeller için yorum bulamamıştım referans olması veya arayanlar için kısacık yazmak istedim.

    Philips FC9919 yorumum (2 yıl oldu, kullanıyoruz).

    Ses güzel, sessiz sayılır birçok makinaya göre, kullanım ve ergonomi iyi. Çekim gücü fazlaca iyi tersine halı süpürmek çok zor :)
    her 2 kullanımda filtre temizliği yapıyoruz. Çekim gücünde zayıflık görmedim bu sebeple filtre değiştirmedik. Toz kabını dökmek kolay.
    Plastik hortum düzgün kullanılmaz ise çabuk kırılabilir, bizimkinde sorunlu bir durum yok üretim serisiyle ilgilide olabilir.

    Rowenta Silence Force 4A RO6441 (annem kullanmaya çalışıyor)

    Çok güclü makina toz torbalı şık makina. Çok fazla (fazla) kuvvetli adamı yoruyor, çekim gücü ve sesi iyi sessiz sayılır bu motora rağmen.
    Alt kısmına toz zerrecikleri yapışıyor elektriklenme olayı sanırım, eski halıfleks var idi resmen tavuk gibi yoldu. Kendi üzerindeki ayarlar ile kullanımı kolaylaşrılabilir.
    Biraz uzunca makina bu sebep dar alanlarda takılabilir. Zorlandığı için daha küçük makina aldı evde duruyor makina.
  • alti ustu supurge almak ne kadar zormus arkadas. torbasiz, cekisi guclu, yikama da yapabilen bir makine bilen var mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar max 600-700 Tl civarında toz torbasız ne önerirsiniz?
  • Toz torbasız ortalama yani ne 100 150 lira civarı ne 1000 üstü fiyat performans açısından iyi bir torbasız süpürge alıcaz ama ben hiçte anlamam hangi marka modelleri önerirsiniz yada kesinlikle almayın dediğiniz bir model var mı?
  • Bu miele makinelerin torbasını bulmak kolay oluyor mu. Birde pahalı mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ns.xombe

    Bu miele makinelerin torbasını bulmak kolay oluyor mu. Birde pahalı mıdır ?
    https://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-3d-gn-elektrik-supurgesi-toz-torbasi

    veya toptan istersen


    https://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-3d-gn-xxl-elektrik-supurgesi-toz-torbasi-seti
  • bokumon B kullanıcısına yanıt
    "Google alışveriş" diye müthiş ama çok gizli bir arama motoru var:

    https://www.google.com.tr/search?q=HyClean+3D&sa=X&biw=1536&bih=686&tbm=shop&tbs=p_ord:p&ei=FIZCW4zpJYfIsQHv05a4Cw&ved=0ahUKEwiMw6CTvZDcAhUHZCwKHe-pBbcQuw0IjwIoAg
  • Arkadaşlar merhaba.

    Arnica Terra ve Terra premium arasındaki fark nedir?motor aynı güçte motor nasıl biri 380 w emişe sahipken diğeri 450 w emiş gücüne sahip oluyor?bide turbo başlık elzem birşey mi?evde fazla hali yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Torbasız süpürge almayı düşünüyorum.Linkteki ürünü kontrol edermisiniz acaba nasıl dır.Görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/electrolux-euc98tmt-ultra-captic-toz-torbasiz-elektrik-supurge-351879118
  • Merhaba, 2 kişilik bir aileyiz, evde köpeğimiz var epey tüy döküyor, tüyleri kısa ve sert. Ev genellikle parke ama bir kaç da halı var. Hem halılarda, hem koltuklarda köpeğimizin tüylerini alacak, aynı zamanda parke ve mermerde iyi sonuç verecek torbasız bir süpürge tavsiye edebilir misiniz? Ben dikey süpürge düşünmüyorum evin ana süpürgesi bu olacak çünkü, ilave olarak el süpürgemiz zaten mevcut. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • 600 TL ye kadar elektrik süpürgesi önerebilir misiniz? Aklımda arnica terra 1600w toz torbalı elektrik süpürgesi var hepsiburada.com da 435 TL olarak gözüküyor. Bu civarda iyi bir seçim olur mu ya da sizin önerebileceğiniz elektrik süpürgesi var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bütçem 400tl
    https://www.hepsiburada.com/electrolux-epf61rrt-power-force-abaa-76db-toz-torbali-elektrikli-supurge-pm-HB0000087GIX

    400 tl (ABAA sınıf, hijyen 12 filtre (EPA ? ), emiş gücü belirtilmemiş, yanına bir de arnica turbo başlık alabilirim)
    https://www.n11.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-ve-yikama/elektrikli-supurge

    400 tl (turbo başlık dahil - emiş gücü 330W halı, zemin çekiş sınıfı ne bilinmiyor, hepa13 filtre)

    hangisini önerirsiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oso -- 6 Ağustos 2018; 15:3:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canboca

    Merhaba, 2 kişilik bir aileyiz, evde köpeğimiz var epey tüy döküyor, tüyleri kısa ve sert. Ev genellikle parke ama bir kaç da halı var. Hem halılarda, hem koltuklarda köpeğimizin tüylerini alacak, aynı zamanda parke ve mermerde iyi sonuç verecek torbasız bir süpürge tavsiye edebilir misiniz? Ben dikey süpürge düşünmüyorum evin ana süpürgesi bu olacak çünkü, ilave olarak el süpürgemiz zaten mevcut. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Eski kız arkadaşım iki golden sahibiydi iki tane süpürge değiştirmiş zamanında son paraya kıyıp Miele marka almıştı memnundu.

    https://shop.miele.com.tr/miele-blizzard-cx1-cat-and-dog-powerline-890w-toz-torbasiz-elektrik-supurgesi

    Mevcut süpürgeniz varsa diğer markaların özel başlıkları olabiliyor ne kadar yararlıdır onu bilemem. Neyse biz uzun soluklu öğrenci işi süpürge bakmaya devam olmadı süpürge faraşa devam
  • Lura sulu süpürge hakkında fikri olan var mı? Libelle ile aynı duruyor isim değişmiş rakam 3500 TL

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun araştırmalarım sonucunda miele compact c2 almaya karar verdim.



    https://m.n11.com/miele-compact-c2-freshair-ecoline-elektrik-supurgesi-550w-sdrp3-P258903728?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21



    Ürün linkte 770 TL, ama diğer yerlerde 990 TL.

    Açıkçası neden arada bu kadar fark var anlsyamadım.



    Bu süpürge için turbo başlık ve nepa filtre alınmalı mıdır sizce? Çok elzem mi?

    Ayrıca orjinal toz torbası kullanmasak bir sakıncası olur mu?

    Ve son olarak, filtre değişimi hangi sıklıkla yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kinkusanbozkurt

    Uzun araştırmalarım sonucunda miele compact c2 almaya karar verdim.



    https://m.n11.com/miele-compact-c2-freshair-ecoline-elektrik-supurgesi-550w-sdrp3-P258903728?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21



    Ürün linkte 770 TL, ama diğer yerlerde 990 TL.

    Açıkçası neden arada bu kadar fark var anlsyamadım.



    Bu süpürge için turbo başlık ve nepa filtre alınmalı mıdır sizce? Çok elzem mi?

    Ayrıca orjinal toz torbası kullanmasak bir sakıncası olur mu?

    Ve son olarak, filtre değişimi hangi sıklıkla yapılıyor?
    ocak ayında 500 liraydı.
    turbo başlık her süpürge için olmazsa olmazdır. Halıyı başka türlü rahat kaydırarak ve A++ (standart başıkla A alan temizliğin çok ötesinde) temizlemenin başka bir yolu yok.
    hepa bence çok elzem değil, süpürgeyle gelen filtreni ömrü bitince, toz torbalarından çıkan bez filtreyle değiştir. Bunun için eğer yoksa 35 tl lik filtre tutucudan alman lazım. Mielede var. Ama 2 tane model var, kafan karışmasın. Senin alacağında uyumluluk listesinde C2 olmalı:https://shop.miele.com.tr/miele-karbon-filtre-kafesi-tutucu açıklamada karbon demişler; yanlış yazmış miele, takılma. C1 ve C2 lere 4 lü toz torbası kutusundan çıkan bedava filtre takmak için bu.

    böylece her 4 toz torbası ile 1 adet motor çıkış ve giriş filtrelerini değiştirmiş olursun. Filtreye paran gitmez. Kurlar uçarken iyi olur.

    Orijinal toz torbasının şehrinin, eyaletinin, ülkesinden bile geçen yan sanayi yok. hemen her markanın toz torbası ya dandik kağıt ya da kaliteli ince bezdir. Mieleninki 11 kat, torun %99,9 unun daha torbadayken tutup filtrenin işin azaltıyor. Ucuz torba alırsan sanırım çok çok daha fazla toz kaçırır, filtren erken dolar, ve sık değiştirmezsen koku yapabilir, toz solumanıza neden olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 13 Ağustos 2018; 0:3:46 >
  • oso O kullanıcısına yanıt
    kendi soruma cevap yazayım, hotpoint makineyi satın aldım halı E sınıf sert zemin D sınıf çıkınca hemen iade edip electrolux u 375 tl ye aldım ve memnunum. Arnica nın turbo başlığını da alıp işi halletmeyi düşünüyorum. selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ev için süpürge lazım bu konuda hiç bir fikrim yada bilgim yok.. toz torbalı mı olmalı yoksa toz torbasız mı olmalı? HEPA13 filtre yıkanabılen bır sey mı? hıc anlamadıgım konular??? sizce aşağıdaki linkteki ürün nasıl? veya bu fıyat aralıgında bundan daha ıyı şunu al dıyebılecegınız ürün var mı?

    https://www.hepsiburada.com/rowenta-ro8324-silence-force-multicyclonic-750-watt-toz-torbasiz-sessiz-elektrikli-supurge-2210758255-p-EVROWRO8324
  • Merhaba, Philips Marathon Ultimate FC9929/07 A+ 650 W Toz Torbasız Süpürge modelini almayı düşünüyorum. Olumlu / olumsuz yorumu olan varsa paylaşabilir mi? Yakın zmaanda alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canx

    Merhaba, Philips Marathon Ultimate FC9929/07 A+ 650 W Toz Torbasız Süpürge modelini almayı düşünüyorum. Olumlu / olumsuz yorumu olan varsa paylaşabilir mi? Yakın zmaanda alacağım.
    Benim bir önceki süpürgem de philips marathondu. İlk başlarda süper çalışıyor, çok iyi çekiyor. Ancak 8-9 ay sonra işler değişebiliyor. Ses artıyor, performans azalıyor. 1-2 sene içerisinde de sağı solu çatlayabiliyor.

    Benimkinin perti çıkınca ve forumdaki paylaşımlarla C3 kasa 890 watt miele aldım. Yok böyle bir performans yok böyle bir kalite. Size de şiddetle tavsiye ederim. İster toz torbalı ister toz torbasız miele süper. Bence philipsten uzak durun, Electroluxler bile ondan daha iyi.

    Toz torbalı tavsiye:
    https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-miele-complete-c3-cat-dog-powerline-sgef3-890-w-toz-torbali-supurge-fiyati,103727838.html

    toz torbasız tavsiye:
    https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-miele-blizzard-cx1-catampdog-powerline-skcf3-890-w-toz-torbasiz-supurge-fiyati,192643638.html


    philps; miele ile aynı ligde değil.
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.