|
Merhaba Arkadaşlar 13 yıl önce aldığım bilgisayarımı yenilemek istiyorum (daha doğrusu harddisk dolmak üzere) o nedenle yenileme bahane oldu. Bilgisayar çok kullanılmıyor. 13 sene önce aldım. O zaman çok para vermiştim. Sistem özelliklerim şu *Windows 7 Ultimate - 64 bit *8 GB Ram *İntel Core İ5-3330 Cpu 3,00 Ghz *Anakart markasını bilmiyorum *WDC WD10 EZRX SATA 7200 1 TB HARDDİSK *300 watt kasa Bilgisayar çok kullanılmıyor. Oğlum genelde ödevleri için günde ortalama 2 saat açıyor. Harddisk sentiel verileri aşağıdaki gibidir. Performans %100 - Sağlık %100 Sabit disk durumu MÜKEMMEL. Sorunlu veya zayıf sektör bulunamadı. Ayrıca döndürme veya veri aktarımı gibi hatalar tespit edilmedi. Hiçbir eylem gerekli değil. Güç açma Süresi 453 gün, 16 saat Tahmini kullanım ömrü 1000 gün daha fazla Toplam başlatma sayısı 3570 en az 15 yıl veya daha fazla gidecek. yeni bir sistem toplamak istiyorum. 800 gb fotoğraf video arşivim var harddisk bozulacak diye korkuyorum. Yeni sisteme mevcut harddiskimi de takmak istiyorum aynı zamanda yeni gelecek harddiske de ne olur ne olmaz diye yedeklemek istiyorum. maksimum bütçe 50k. Monitör olmayacak evde monitör var. Güzel bir sistem önerir misiniz? Vatan bilgisayar tarzı yerden mi almalıyım yoksa internetten kendim mi toplamalıyım? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler