Şimdi Ara

Uzun mesafeli otelde uzun konaklamak yerine???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben daha önce hiç herşey dahil türünde tatil yapmadım. Hep müstakil ve kısa mesafeli villa tipinde kaldık eğlendik dinlendik...


    Şunu sormak istiyorum. Balıkesirden Alanya' ya 650 km' lik yolu bir günde almayı ikiz bebeklerle mümkün görmüyorum. Acaba Herşey Dahil Otel bir otelde 6 gece 7 gün tatil yapmak mı daha mantıklı yoksa 450 km gidip Fethiye gibi ara noktada 3 gece sonra 350 km daha gidip Antalya' da 3 gece şeklinde tatili bölmek mi mantıklı?

    Bu konuda tavsiyeleri, tecrübeleri olan arkadaşlar var mı acaba?



  • Uçak kullanın, Edremit - Sabiha , Sabiha Antalya yapın derim.
  • Uçak araba ile yaktığım yakıtın 3.5 katına denk geliyor. Bu bütçemi aşıyor.
  • çocuklar varsa her şey dahil otel tam sizin için.eğlencesi bol olur. mini cluptı , çocuk havuzuydu derken kafanız rahat olur. çocuklarla yolculuk ciddi sıkıntı. aktara aktara yapılan tatil sizin için zor olur. kesinlikle uçağı düşünün. vaktiniz esnek ise ucuz bilet arayışına girin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dinamit06

    çocuklar varsa her şey dahil otel tam sizin için.eğlencesi bol olur. mini cluptı , çocuk havuzuydu derken kafanız rahat olur. çocuklarla yolculuk ciddi sıkıntı. aktara aktara yapılan tatil sizin için zor olur. kesinlikle uçağı düşünün. vaktiniz esnek ise ucuz bilet arayışına girin.

    Otium Eco Club otel sanırım bizim çocuklar için en uygun otel. Bugün 6 gece 7 gün olacak şekilde Ağustos ayı için rezervasyonu yaptırdım daha fazla bekleyip, araştırıp kafamı bulandırmamak için. İnşallah pişman olmayız.

    Yola gelince. Sanırım yine araba ile seyahat etmeyi planlıyoruz. 550 km. lik yol. Olmadı Muğla üzerinden 700 km şeklinde ara noktada 1 gece konaylayıp gidebiliriz. 1 gün de olsa Gökova Akyaka da konaklama şekilnde. Uçağa biraz eşimin korkusundan dolayı binmeyi de çok istemiyorum. Biraz tedirgin. Yoksa en güzeli aslında uçak. Karayolundaki rezilliklerden sonra uçağın konforu tartışılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.