Şimdi Ara

Uzun dönem egzersiz gen ekspresyonunu anlamlı ölçüde değiştirebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Biyolojinin tamamına hakim değilim elbette ama mikrobiyoloji konusunda yoğunlaşmış durumda bilgim. Lisedeyken biyoloji hocası abimin yakın arkadaşıydı. Abime mahçup olmayayım diye biyolojiye çok çalışırdım. Özellikle protein sentezi sorularını çözmede çok başarılıydım. Tabii o zamanlar biyoloji kitabında evrim kuramı etraflıca işlenirdi. O zamandan beri mikrobiyoloji üzerine yazılmış akademik makaleleri ve kitapları sürekli takip ederim. Ücretsiz akademik sitelere üyeyim. Oralardan sık sık makale indirip okuyorum. Hobi gibi bir şey.

  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

    Sayın keşfedilmemiş profesör. Sanki ortaya bir tez atıyormuşuz gibi üyelere atarlanmanızın nedeni anlaşılamadığı gibi ben de sizin bilmen ne fakültesindeki tez rakibiniz veya anti tez uzmanınız da değilim burada kimse de değil. Her şeyi çözmüş bir uçuş danışmanı olarak nereye nasıl uçtuğunuzu da anlamadım da isterseniz kendi branşınızda biri ile dalaşın. Zira kimse ben biliyorum demiyor ben öyle anladı isem de bu benim sorunum. Kendinizi bir anda Darvin veya Wallace sendromuna kaptırmanıza gerek yok. Gidin ve foruma ağır gelen bilgi ve birikiminizi bir fakülteye kusun. Verdiğiniz anlaşılamayan bilgiler için de yine de teşekkürler. Ve lütfen herkesi öğrencisi sanan azarlayan çok bilmiş dekan havasından vazgeçin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 30 Haziran 2020; 19:18:0 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Atarlanmadım, efendice üç kez anlattım ama anlamamakta direndin, ben de sıkıldım. Ben biliyorum da konuşuyorum ama sen bilmeden konuşuyorsun. İnsan bilmediği bir konuda neden bu kadar ısrarcı olur anlamış değilim. Bu ısrarın sebebi nedir? Sana efendice doğrusunu hem de bir kaç kez anlattığım ve bunu başka güvenilir kaynaklardan da teyit edebileceğin halde ısrarla yanlışını sürdürdün. Bu ısrarın sebebi nedir?


    Ayrıca ben uçuş danışmanı değilim, havacılık sektöründe danışmanım. Uzmanlık alanım senin anlayabileceğin bir şey değil.


    Seni blokluyorum, seninle daha fazla vakit kaybedemem.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.