Şimdi Ara

Uzun bir süre iPhone kullanımından Android'e geçiş yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selam.

    Yaklaşık 10 yıla yakın iPhone kullandım. 3GS, 4, 5, 6 Plus, 7 Plus. Baya appla fanboyluk taslayan birisiydim hahah. En sonunda iPhone kullanmaktan sıkıldığımı fark ettim. Eger fiyatı uygun olsaydı 11 Pro Max kullanmayı tercih edebilirdim fakat büyük kaygılar ile 1 sene önce Samsung S10 Plus Kozmik beyaza geçiş yaptım.(rengi bilerek belirttim çünkü muazzam bir renk) Yıllardır en küçük detayına, özelliğine kadar bildiğim işletim sisteminden sonra yabancı olduğum bir işletim sistemine geçmek zor ama eğlenceliydi. Hala Android tarafında çözemediğim şeyler var. S10 Plus tercih etmemin en büyük sebebi ekran kalitesi. S10 Plus ın iPhone12 serisi hariç hiç bir iPhone modeli ile kiyaslanabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Muazzam bir ekran kalitesine sahip. Kamera kalitesi olarak karanlık bir ortamda bulunmadiginiz sürece S10 Plus 10/10 puanı hak ediyor bence. Karanlık olduğu zaman arka kamera iyi performans sergilemeye devam ediyor olsada ön kamerayı direk unutun :D hafif bir aydınlatma varsa yine günü kurtarır ama genel olarak arkadaşlarım dahil gece ön kameramla çekimler kötü. İşlemci hızı olarak 1 seneyi aşkın kullanım deneyimim boyunca donma kasma vs. hiç bir sorunum olmadi. Eğer güncel modeli almak isterseniz s20 Plus yada s20 Ultra yı da kesinlikle tavsiye ediyorum. Eger daha uygun fiyatlı bir cihaz istiyorum derseniz S10 bütün isteklerinizi karşılayacaktır. 👍🏻




  • Egemendeniiz E kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler. iPhone'nun fotoğraf ve özellikle video çekimi sanki diğer telefonlarda yok gibi hocam. Ben özellikle kameraya çok önem veriyorum ve o yüzden başka bir telefona geçiş yapınca aradığım şeyi bulabilir miyim emin olamadım sadece. Şu an için S20 ultra ya da Plus değil de normal S20 almaya karar verdim, ama S10 serisi düşünülebilir elbette :)

  • BayİnarEM kullanıcısına yanıt
    Ben S10 plus ın ışık olan ortamlarda video ve fotoğraf kalitesini iPhone dan daha başarılı buluyorum. Pro modda kendi ayarlarınızıda uygulayabiliyorsunuz. Hem video hem fotoğraf. Ayrıca gece gittiğiniz bir konser vs. tarzı bir etkinlikte de video çekimi gayet kaliteli. S20 almaya bütçeniz yetiyorsa S10 plus ı bosverin :)
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.

  • 7 bin liran varsa, hiç maceraya atılma iphone 11 al geç. İphone hepsinden iyidir falan demiyorum ama alışkanlıkları değiştirmek zor, sonra androidten memnun kalmazsan zararın daha çok olur.

  • ülkede fiyatlar böyle giderse androide geçenler yada dönenler cok olur. kim ister 15 bin tl bi telefona vermek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt

    ilk zamanlar zorlanacağım elbette ama sonra alışırım hocam ve artık iPhone ara yüzünden sıkıldım diyebilirim. Cevap için teşekkür ederim.

  • cumur C kullanıcısına yanıt

    Bence de öyle olur, 15 bin lira bir telefon için bana göre gereksiz geliyor hocam. Böyle bir zaman da bir telefon için 4-5 bin civarları artık normal geliyor hatta kimisine göre ucuz sayılıyor maalesef.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.