< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uzmanlık yapmak için hangi şehir sizce? #tıp,diş hekimliği

-
-
Mesela samsunu hiç görmedim reelde.Ama araştırdıgim kadarıyla çok yaşanılır bir şehir duruyor.Arastirma görevlisi maaşı 12 k civari şu an. 3k atakumda 1+1 e versen, her gün deniz manzarasına uyanmak, sahilde koşu vs.
Var mı samsunlu arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
samsunluyum orduda tıp fakültesindeyim. Samsunlu olmasaydım kesinlikle samsunda okurdum hem kiralar ucuz hem de atakum sahili bir çok şehiri geride bırakacak güzelliğe sahip.
-
atakum (diğer ilçelerde oturmayı tavsiye etmem) denize paralel 4 tane caddeden oluşuyor
1 sahil yolu sahile sıfır evlerde oturmak neredeyse imkansız kiralar uçuk
2 anayol : bu cadde üzerinde oturmak mantıksız araba sesi ve park yeri sorunu vs
3 tramvay yolu : genellikle samsunda tramvaya yakın ev tutmak en mantıklısı hem sahile erişim kolay hem tramvayla her yere gidiliyor (site içi ev sayısı bu caddede az genelde 5-6 katlı yanyana evler)
4 atakum özelinde cağaloğlu denilen cadde var buradaki evler de gayet lüks ve sahile yakın
5: bonus olarak arabanız varsa sahile 2-3km uzaklıkta biraz dağ başında kalan evler hem fiyat açısından uygun hem lüks hem de site içi olması vs açısından mantıklı kalıyor
-
Hocam baya kafama yattı samsun.Benim baktığım evler genelde 3. Maddeyle uyusuyordu.
Diş hekimliği fakültesi de iyi diye biliyorum.
Daha Uzmanlık sınavına var.Bakalim o zamana kadar tüm şehirleri sanaldan turlayam gibi.
Peki sizce 3 büyük şehir tutuyorsa yine de samsun vb samimiyetteki şehirleri seçmek ne derece mantıklı?
Gittiğim yere kazık çakma ihtimalimde var.3 4 yıllık Uzmanlık sürecinde çevre edinip orda klinik açmak da mantıklı geliyor.
Samsunda ondokuz mayısın diş hekimliği fak. güzel gerçekten tramvaya nerden binersen bin tam diş hekimliği fakültesi durağında bırakıyor, sadece körfez mah. de ev tutma acayip bir betonlaşma var, atakent ve türk-iş arasında bir ev bulabilirsen konumu iyi olur
Dipnot: iklimi çok değişkendir sabah güneş varken öğlen gök gürültülü fırtına olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapes_ -- 24 Haziran 2022; 18:17:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok öyle denize uyanmak gibi birşey ama sahilin ve şehrin( atakum için) yaşanılabilir olduğunu düşünüyorum
Eyw hocam.Daha baya var benim Uzmanlık sınavına o zamana kadar daha da betonlasir.
Hocam ilanlarda pencerenin ucundan söyle bir deniz gözüküyordu o kadar varsa da yeter Allahin güneydoğulusu bana.;)
gadaşım samsun güzel yerdir
samsunu ben de çok beğenmiştim eğitimi uygunsa tercih edilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz KTÜ deydinjz sanırım. Samsun mu Trabzon mu desem ne dersiniz?
ben samsunluyum ama omü'yü yazmadım aile yanında okumak istemediğim için, tutmuyordu da zaten. ktü klinikte daha iyi diye duydum ama yaşamak için soruyorsan tabii ki samsunquote:
Orijinalden alıntı: Dt.Azim
Hocam siz KTÜ deydinjz sanırım. Samsun mu Trabzon mu desem ne dersiniz?
Hocam ailem yatırım yapmak icin 1+1 ev alacak bana mezun oldugumda satacaklar
Atakum civari evler uctu başka yerden ev alıp kirasiyla geçineyim dedim atakumda kiralar 3k oldu
Atakum dışında nerede oturulabilir fikriniz var mı? Multeci yoğunlugunun az oldugu guvenli bir yerde oturmak istiyorum
Angaraya gel hocam
Kiralar🥲
Hocam siz samsunda mi yaşıyorsunuz?
Evet
Çanakkaleyi şehir olarak beğenmiştim ben düşünülebilir.
En Beğenilen Yanıtlar

samsunluyum orduda tıp fakültesindeyim. Samsunlu olmasaydım kesinlikle samsunda okurdum hem kiralar ucuz hem de atakum sahili bir çok şehiri geride bırakacak güzelliğe sahip. |
Benzer içerikler
- savunma sanayi maaşları
- tyt kaç ayda biter
- düşünmek kelimesinin kökü
- üç dört beş tyt matematik deneme cevap anahtarı
- hollanda diş hekimliği denklik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X