Şimdi Ara

Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülke



    İngiltere, geçtiğimiz haftalarda Covid-19 kısıtlamalarını büyük ölçüde kaldırdı. Daha önceden Delta varyantından ötürü rekor seviyelerde vaka artışlarına sahne olan ülkede, şimdi vaka sayıları her yaş grubunda hızla düşüyor. Bununla birlikte şu an elde edilen verilere göre İngiltere'de toplumsal bağışıklık seviyesi %87'ye ulaştı. Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülke. 



    Ayrıca Bkz.TFF yeni sezonda seyircilerin stadyumlara giriş şartlarını 5 maddede açıkladı



    Hatırlarsak Delta varyantının ortaya çıkmasıyla beraber sürü bağışıklığı, University College London'daki bilim insanları tarafından %93 olarak belirlenmişti. Çünkü bu yeni varyantın bulaşıcılığı, geleneksel virüse kıyasla çok daha fazlaydı. Şu an İngiltere'nin bu bağışıklık düzeyine ulaşmasına çok az bir mesafesi kaldı. Geçen haftalardaki hızlı vaka artışlarından sonra ülkede dün açıklanan rakamlar, bir önceki haftanın yarısı kadar. Uzmanlara göre bir sonraki hafta açıklanacak rakamlar da muhtemelen bugün açıklananların yarısı kadar olacak.



    İngiltere'de kış rahat geçecek



    Bristol Üniversitesi'nden bir virolog ve koronavirüs uzmanı olan Dr. David Matthews yaptığı açıklamada, salgının İngiltere'de hemen hemen bittiğini söylüyor. Ayrıca henüz aşı olmamış kişilerin aşı yaptırması halinde, riskin çok daha azalacağının altını çiziyor. Bununla birlikte Matthews, önümüzdeki kış aylarında İngiltere'de yüksek ölüm oranları görülmeyeceğini belirtiyor. 



     




    Kaynak:https://metro.co.uk/2021/07/29/uk-nearing-herd-immunity-as-87-of-people-likely-have-covid-antibodies-15005938/







  • Senin gibi Pc başından kalkamayan , sayfalarca komplo teorisi okuyup gaza gelen ,bilgisiz, bilime kafa tutan biri olacagıma, aşıyı üreten kişiyi zengin ederim daha iyi. Sen kimsin?


    İstersem 50 doz birden olurum, benim aşı olmam senin neden geriyor? İstediğin kadar kudurup çıldırabilirsin, bu pandemi illa bitecek, bakalım o zaman sen ve senin gibi aklını kullanamayan kişiler bu sefer hangi konuda komplo teorileri üretecek  

    Buradaki yürüyüş insanları kısıtladıkları için yapılan bir eylemi gösteriyor. Aşı olmazsanız sinemaya tiyatroya giremezsiniz gibi. Fakat insanlarda diyor ki. Tamam kardeşim aşı olalımda aşı bir işe yaramıyor ki. Hala aşı olupta ölenler var. Neden dayatıyorsunuz diyorlar. İngilterede muhalefet partyleri bile aşı karşıtı olmaya başladı. Johnson kendine gel diye adamlar bas bas bağırıyor.
  • E başta adamlar sürü bağışıklığı sistemini deneyeceğiz dediği zaman herkes yerden yere vurmuştu. Geçen ay'da onca artışa rağmen normalleşme açılımı yapıyoruz dediler. Neticede her gün öleceklerine bir kere ölme mantığı ile seneye bu işi çözecekler görünüyor. Zaten virüs mutasyona uğradıkça güç kaybeder demişlerdi. Eski öldürücülüğü yok. Daha çok grip virüsü öldürücülüğüne doğru iniyor. Diğerleri hala aşı çıkartma, hatta ileride satma derdinde, üstüne bir de zorunlu mu yapsak derdinde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    E başta adamlar sürü bağışıklığı sistemini deneyeceğiz dediği zaman herkes yerden yere vurmuştu. Geçen ay'da onca artışa rağmen normalleşme açılımı yapıyoruz dediler. Neticede her gün öleceklerine bir kere ölme mantığı ile seneye bu işi çözecekler görünüyor. Zaten virüs mutasyona uğradıkça güç kaybeder demişlerdi. Eski öldürücülüğü yok. Daha çok grip virüsü öldürücülüğüne doğru iniyor. Diğerleri hala aşı çıkartma, hatta ileride satma derdinde, üstüne bir de zorunlu mu yapsak derdinde.

    Şu forumda 1 tane akıllı aşı karşıtı yok arkadaş.


    Konunun başlıgını okuyup gelip hemen "adamlar aşısız bitirdi" diyor. İngilterede tüm doz aşılamalar %60 seviyesinde. Bundan dolayı pandemiyi bitirmeye çok yakınlar. Biraz araştırın sonra aşıya bok atın Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülke 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Şu forumda 1 tane akıllı aşı karşıtı yok arkadaş.


    Konunun başlıgını okuyup gelip hemen "adamlar aşısız bitirdi" diyor. İngilterede tüm doz aşılamalar %60 seviyesinde. Bundan dolayı pandemiyi bitirmeye çok yakınlar. Biraz araştırın sonra aşıya bok atın  



    Alıntıları Göster

    ingilterede 1.doz %90'a gelmiş aşılamada. hala aşı sattırıyorlar zart zurt saçmalıyor. dediğiniz gibi bir tane akıllı, zeki aşı karşıtı yok.





  • ingilterede pandemi falan bitmiyor, aynısını İsrail için dediler gördüler günlerini

  • aşı %100 çözüm ürettiğini söyleyecek kimse yok !
    çünkü hastalığın protein molukül bağlantılarını baz alan aşılar bile çöp oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 30 Temmuz 2021; 21:10:39 >
  • Şaka mısınız siz? Açın The sun okuyun. İngiltere aşı karşıtı olmaya başladı. Aşı hiç bir işe yaramıyor diye yürüyüş yapıyor herifler. 2. Doz olupta covide yakalanıp ölen binlerce insan var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Şu forumda 1 tane akıllı aşı karşıtı yok arkadaş.


    Konunun başlıgını okuyup gelip hemen "adamlar aşısız bitirdi" diyor. İngilterede tüm doz aşılamalar %60 seviyesinde. Bundan dolayı pandemiyi bitirmeye çok yakınlar. Biraz araştırın sonra aşıya bok atın  



    Alıntıları Göster

    Bu forumda ne kadar deneysel sıvı karşıtı var bilmiyorum ama yakında çok fazla aşı kaşarı olacak onu biliyorum. 270 milyon doz aşı anlaşması, aşıların turşusunu kurmak için yapılmadı.


    Aşılama dozu ile hastalık bitseydi %84 çift doz aşılı Malta'da biterdi. Veya ABD, Delta'da aşılar işe yaramadı, aşılılarda da aşısızlar kadar virüs taşıyor diyip maske şartını geri getirmezdi.


    Akıllı arkadaşlar, 2020 yılı, dünya tarihinde zenginlerin en hızlı zenginleşmeye devam ettiği yıl oldu. Fakirlerin ise daha da hızlı fakirleştiği. Bunun adı yeni düzen ve siz hala romantik şekilde 2-3 aşı olup her şeyin biteceğini sanıyorsunuz.


    Ah be akıllı arkadaşlarım, siz dünyanın nasıl döndüğünü daha anlamadınız..





  • Bi zahmet İngiliz gazetelerini açıp okuyun. Aşıların işe yaramadığını bas bas bağırıyorlar. Avrupalı ülke vatandaşları isyanda.Uzmanlara göre diye başlayan hiçbir habere inanmıyorum.


    Bu arada ilaç firmalarının bu yılki kârı 5 trilyon dolara ulaştı.


    Deneysel bir aşı sebebiyle 2 yıl sonra ölüm, hastalık ve sakatlık oranlarında ciddi bir artış olursa bakalım ne yapacaklar. Kobay faresi olmaya devam edin akıllı dostlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizjaws

    Şaka mısınız siz? Açın The sun okuyun. İngiltere aşı karşıtı olmaya başladı. Aşı hiç bir işe yaramıyor diye yürüyüş yapıyor herifler. 2. Doz olupta covide yakalanıp ölen binlerce insan var.

    Bundan mı bahsediyorsun?


    Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülkeThe Sunyoutube
    Thousands of protesters gathered in central London on Saturday to protest government COVID-19 mandates. The London demonstration, part of a global movement against severe coronavirus restrictions known as the Worldwide Rally For Freedom, saw a large crowd forming in the city's Trafalgar Square to protest mask mandates, business restrictions, and vaccine passports, among other government restrictions. Among the attendees were conspiracy theorist David Icke, media personality Katie Hopkins, and Piers Corbyn, whose brother is former Labour Party leader Jeremy Corbyn. Speakers rallied the crowd with comparisons to the Holocaust, arguing the government's restrictions were overly invasive. Read more Boris Johnson faces Tory fury over ‘Beijing-style’ vaccine passports amid fears they’ll spread to pubs & restaurants https://www.thesun.co.uk/news/15691052/fury-over-vaccine-passports-big-cultural-change/ When Covid policies change daily who can blame the public for becoming less and less compliant? https://www.thesun.co.uk/news/15690250/government-made-hash-of-virus-guidance/ Violent anti-lockdown protests erupt across Australia after harsh restrictions enforced over 179 daily Covid cases https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/15682479/anti-lockdown-protests-erupt-in-australia/ Third of young adults in England between 18 and 29 have not had first dose of Covid vaccine https://www.thesun.co.uk/news/15668166/third-young-adults-no-first-dose-covid-vaccine/ The Sun newspaper brings you the latest breaking news videos and explainers from the UK and around the world Become a Sun Subscriber and hit the bell to be the first to know Read The Sun: http://www.thesun.co.uk Like The Sun on Facebook: https://www.facebook.com/thesun/ Follow The Sun on Twitter: https://twitter.com/TheSun Subscribe to The Sun on Snapchat: https://www.snapchat.com/discover/The_Sun/1633225139 #Covid19 #Vaccine #Passports
    https://www.youtube.com/watch?v=RrDB-82B6DA
  • Yalnız fark ettim de pandemi başında komplo teorisi olarak anılan bir çok şey şuan gerçekleşmiş durumda. Aşı kartları, mekanlara aşısız girememe vs.


    Birleşik Krallık'ta milletin protesto ettiği olay ise devletlerin inanılmaz otoriterleşmesi ve milletin her şeyine karışması. Bence bu oldukça tehlikeli bir durum.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 2,5 milyar dolar yapıyor. Türkiye tek başına Biontech'in aşı maliyetlerinin 4/1'ini karşılamış oldu. Boşuna mı aşı olun lan diye baskı uyguluyorlar. Her aşı olan hazineden firmaya en az 10 dolar ödenmesine sebep oluyor. Daha bunun 3. dozu var belki yetmedi 4. doz 5. doz ve sonunda grip aşısı gibi seriye bağlayacaklar.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Buradaki yürüyüş insanları kısıtladıkları için yapılan bir eylemi gösteriyor. Aşı olmazsanız sinemaya tiyatroya giremezsiniz gibi. Fakat insanlarda diyor ki. Tamam kardeşim aşı olalımda aşı bir işe yaramıyor ki. Hala aşı olupta ölenler var. Neden dayatıyorsunuz diyorlar. İngilterede muhalefet partyleri bile aşı karşıtı olmaya başladı. Johnson kendine gel diye adamlar bas bas bağırıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    Bu forumda ne kadar deneysel sıvı karşıtı var bilmiyorum ama yakında çok fazla aşı kaşarı olacak onu biliyorum. 270 milyon doz aşı anlaşması, aşıların turşusunu kurmak için yapılmadı.


    Aşılama dozu ile hastalık bitseydi %84 çift doz aşılı Malta'da biterdi. Veya ABD, Delta'da aşılar işe yaramadı, aşılılarda da aşısızlar kadar virüs taşıyor diyip maske şartını geri getirmezdi.


    Akıllı arkadaşlar, 2020 yılı, dünya tarihinde zenginlerin en hızlı zenginleşmeye devam ettiği yıl oldu. Fakirlerin ise daha da hızlı fakirleştiği. Bunun adı yeni düzen ve siz hala romantik şekilde 2-3 aşı olup her şeyin biteceğini sanıyorsunuz.


    Ah be akıllı arkadaşlarım, siz dünyanın nasıl döndüğünü daha anlamadınız..



    Alıntıları Göster

    Senin gibi Pc başından kalkamayan , sayfalarca komplo teorisi okuyup gaza gelen ,bilgisiz, bilime kafa tutan biri olacagıma, aşıyı üreten kişiyi zengin ederim daha iyi. Sen kimsin?


    İstersem 50 doz birden olurum, benim aşı olmam senin neden geriyor? İstediğin kadar kudurup çıldırabilirsin, bu pandemi illa bitecek, bakalım o zaman sen ve senin gibi aklını kullanamayan kişiler bu sefer hangi konuda komplo teorileri üretecek Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülke 





  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Uyarılıyorlar ama dinleyen kim. Dünyanın her yerinde öyle. Salak bir insana dert anlatamazsın artık kendi doğrusu neyse ölümüne kendi bildiğiyle savaşır. Zaten ölen ölecek kalan sağlar bizimdir. Bırak olsunlar aşılarını. Bence de %90 aşılanmalı ki kirli nüfus ortadan kalkar. Şu bir acı gerçek ki bunun içinde benim aile ve akrabalarım da var. Ama ölümlü dünyada yaşıyoruz. Bizim de kayıplarımız oldu ama 1-2 gün ağlarsın geçer. Hayat devam ediyor ettiği yere kadar.

  • Malta'nın verileri gomplooo :)


    Ah be kardeşim, sıkışınca ne güzel sarılıyorsunuz gomploo türküsüne..


    Senin aşı olman beni ilgilendirmiyor ama senin gibilerin gerçek bilimciler yerine ilaç lobisinin bilimcilerine inanması bu oyunun devam etmesini sağlıyor.. Devamlı mutasyona uğrayan virüsün aşısı olmaz, bu bilindiği halde para için oyun devam ediyor.. Sen TV'de duyduklarını sorgulamadıkça bu oyun bitmez.



    Madem pandemi bitecek ne zaman bitecek, kaç aşıdan sonra bitecek? Lütfen bizi aydınlat.. Bu kış bitecek mi mesela? 3. dozdan sonra mı biter yoksa 5. dozdan sonra mı?



    Uzmanlara göre İngiltere, Covid-19'u bitirmeye en yakın ülkeBurak YILDIRIMyoutube
    Her gün sabahtan akşama kadar TV'lerde boy gösteren ve insanları aşılanması gerektiğini, herkesin aşılarını olmasını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan; "Aşıları alan, insanlara yapan ve her gün TV’de "Aşı olun" diyen ben değilim. Şikayetlerin muhattabı ben değil, Sağlık Bakanıdır." dedi. Aşılardan dolayı zarar görecek insanların tepkisinden ve olası yargılanmalardan korunmak için mi böyle bir geri vites yaptığı akıllara geldi!
    https://www.youtube.com/watch?v=HbC1p7l9xtQ




  • Asi olmayarak agresif mutasyonlara ugratmadiklari icin mi? Yazdiginizin ne kadar mantiksiz oldugunun farkinda misiniz?
    Agresif mutasyonlarin hemen hemen hepsi asilamanin dusuk oldugu ulkelerden cikiyor. Bakiniz Hindistan, Guney Afrika, Brezilya.

    Bunu soyleyecek profu meslekten aforoz ederler cunku bu kadar yanlis dusunuyorsa o unvani elinden almalilar

  • Arkadaslar Ingiltere nasil asi karsiti oluyormus? Birlikte calistigim insanlarin hepsi asi olmak icin sirada (evet Ingilizlerden bahsediyoruz), yolda yuruyen bir kac kisinin nufusa oranini siz cok mu zannediyorsunuz? Herkes cayir cayir asi oluyorm buyrun surdan bakin, %71 cift doza ulasmislar:https://coronavirus.data.gov.uk/details/vaccinations

    Suraya yorum yapmadan once bir dogru mu biliyorum diye iki acip interneti arastirin yahu. Dogru bilgilere whatsapp gruplarinda, facebook'ta veya instagramda ulasamazsiniz.

  • her okuduğuna inanırmısın !?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.