Şimdi Ara

Uzmanlar İçeri (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Aksamlar arkadaslar 1 saat içinde butun parcaları sıparıs edıcem ama ondan once DH Forumun bilgili ve uzman kişilerinden (Abi , Kardeş Ve Arkadaşlardan) yorum almak istedim :)

Sizden istediğim şu topladıgım parcaların (Kendi Halimde) Uyumlu veya uyumsuz oldugunu soylemenızdır uyumsuz parca bıldıgım kadarı ıle perf. dusuklugune yol acıyor gelelım alıcagım parcalara

KASA : CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 600TM MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA / ZALMAN Z11 Plus (GTX770 Windforce ve Sıvı sogutma sıgmaz dıyorlar)

GÜÇ KAYNAĞI : CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

İŞLEMCİ : INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI

ANAKART : GIGABYTE Z87X-UD4H INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART

EKRAN KARTI : GİGABYTE GTX770 WİNDFORCE 3X 4 GB / GTX780 (BÜTCEYE GÖRE)

RAM : CORSAIR 16GB (2X8GB) VENGEANCE PRO DDR3 1600MHZ CL9 SIYAH SOĞUTUCULU RAM

HARDİSK : SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

SSD : CORSAIR 128GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA)

DVD ROM : ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

KASA FAN : CORSAIR AIR SERISI AF120 PERFORMANCE EDITION 120MM 2'Lİ FAN

MONİTÖR : ASUS 24" ML248H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

KLAVYE : LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT

MAUSE : LOGITECH G9X GAMING LAZER MOUSE

KULAKLIK : LOGITECH G230 OYUN HEADSET

Şimdiden Yardımcı Olan Ve Beni Dikkate Alan Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Joqure0

İyi Aksamlar arkadaslar 1 saat içinde butun parcaları sıparıs edıcem ama ondan once DH Forumun bilgili ve uzman kişilerinden (Abi , Kardeş Ve Arkadaşlardan) yorum almak istedim :)

Sizden istediğim şu topladıgım parcaların (Kendi Halimde) Uyumlu veya uyumsuz oldugunu soylemenızdır uyumsuz parca bıldıgım kadarı ıle perf. dusuklugune yol acıyor gelelım alıcagım parcalara

KASA : CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 600TM MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA / ZALMAN Z11 Plus (GTX770 Windforce ve Sıvı sogutma sıgmaz dıyorlar)

ANAKART : GIGABYTE Z87X-UD4H INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART

intel diyorsan aklıma bjk__murat gelir.

• kasa hakkında yorum yapmak üstadlar varken bize düşmezde g103 ün standart bir klavyeden hiç farkı yok haberin olsun aslında hiç bir gamer klavyesinin yok ışıklandırma dışında ghosting filan hikaye 200tl razer lycosa da bi ghosting var sen bence ya g105 al ışıkları filan çok işe yarıyor ya da everest in ışıklı ucuz bir klavyesi var dı onu al ışık lazım değil diyorsan logitech in ucuz herhangi bir klavyesini al geç bozulursa filan direk yenisini veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

kasa hakkında yorum yapmak üstadlar varken bize düşmezde g103 ün standart bir klavyeden hiç farkı yok haberin olsun aslında hiç bir gamer klavyesinin yok ışıklandırma dışında ghosting filan hikaye 200tl razer lycosa da bi ghosting var sen bence ya g105 al ışıkları filan çok işe yarıyor ya da everest in ışıklı ucuz bir klavyesi var dı onu al ışık lazım değil diyorsan logitech in ucuz herhangi bir klavyesini al geç bozulursa filan direk yenisini veriyorlar

Ben renk uyumu olsun dıye bu klavyeyı sectım hem fıyatı ucuz hemde guzel bı klavye gıbı geldı bana :)

yoksa aklımdakı dıger klavye G510 :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

kasa hakkında yorum yapmak üstadlar varken bize düşmezde g103 ün standart bir klavyeden hiç farkı yok haberin olsun aslında hiç bir gamer klavyesinin yok ışıklandırma dışında ghosting filan hikaye 200tl razer lycosa da bi ghosting var sen bence ya g105 al ışıkları filan çok işe yarıyor ya da everest in ışıklı ucuz bir klavyesi var dı onu al ışık lazım değil diyorsan logitech in ucuz herhangi bir klavyesini al geç bozulursa filan direk yenisini veriyorlar

Ben renk uyumu olsun dıye bu klavyeyı sectım hem fıyatı ucuz hemde guzel bı klavye gıbı geldı bana :)

yoksa aklımdakı dıger klavye G510 :)

işi biliyon hacıı :) sen bilirsin ya takım olur logitech tasarım da iyi iki boyamışlar wasd yi soyuyolar bizi al gitsin ya senelerce arkadaşlara artislik yaparsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 12 Ağustos 2013; 20:15:39 >

• ram olmamış gkill ya da corsair 4x2 1600 cl9 yeterlidir
    logitech kulaklık klavye ve mouse var g9x de olmamış eski bir mouse kullanmadan mouse almayın
    klavye alcaksanız bence ışık olmalı hatta ekran da olmalı
    bu 2 si olmuyorsa en ucuzunu alın gitsin g103 falan alınmaz bence
    kulaklığa pek bir şey diyemem kullanmadım
    anakart da bütçe düşürülmesi gerekirse z87 g45 olabilir
  • Eve gecince bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını unutmuşum gtx770 4gb bence alınmaz
    alacaksanız gtx780 alın bence
    gtx760 ve 770 in verdiği fps 20 lere düştüğü yerde 780 ve titan 40 larda kalıyor
    ha 2 si de pahalı dersen 760 7950 de güzel seçimlerdir sonuçta 770 ve 780 ikisi de bence fiyatını haketmeyen kartlar
    hatta 700 küsüre özel soğutmalı 7970 alanlar olmuş ki böyle bir şey yakalanırsa kaçırılmamalı
  • Klavyeyi g105. Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anakart ve aynı işlemciyi g-skill sniper ile sorunsuz kullanıyorum, g-skill sniper veya ripjaws al. G-skill gigabyte anakartlar ile sorunsuz çalışıyor. Bugün yaptığım memtest sonucu aşağıda.

Uzmanlar İçeri (:

@Joqure0
  • klavye ve mousede ben şahsen RAZER hastasıyımdır misal bu kalvye :)http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/klavye/razer-anansi-expert-mmo-turkce-oyuncu-klavye.html
  • quote:

İyi Aksamlar arkadaslar 1 saat içinde butun parcaları sıparıs edıcem ama ondan once DH Forumun bilgili ve uzman kişilerinden (Abi , Kardeş Ve Arkadaşlardan) yorum almak istedim :)

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    399 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    502 TL

OCZ FATALITYY 750W 80+

değiştir gerisi güzel.

• Joqure0 kullanıcısına yanıt
    kasa ve psu'ya o kadar para vereceğine anakartını z87-g45 gaming, işlemcinide 4770k yapabilirsin.
    xigmatek assasin yeterli olacaktır kasa olarak.
  • arkadaşım diğerleri neyse nede SSD dikkatimi çekti. Bence bu zamanda force serisinden alınmaz, neutron serisine bak. daha yeni ve kontrolcüsü de daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.