Şimdi Ara

UZMAN HAFIZA YDS 2000 KELİME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UZMAN HAFIZA YDS 2000 KELİME


    BENDE ŞUAN MEVCUTTUR. İLGİLENENLER MESAJ ATABİLİR.

    YDS, TOEFL, IELTS gibi akademik sınavlara hazırlananlar, bu sınavlarda en çok çıkan 2000 akademik kelimeyi bu sette bulacaklar. Bu setimizde ; Toplam 2000 Akademik kelime yer almaktadır.

    Setimizdeki toplam 2000 Akademik kelimeyi bir daha unutmama garantisi ile 20 saatte ezberleyebilirsiniz. Yds sınavına hafıza teknikleriyle hazırlanın, Yds sınavı kelimelerini sadece bir kere de izleyerek ezberleyin! En etkili öğrenme metodlarını sizin için bu setimizde birleştirdik. Kelime setimizde hafıza tekniğiyle birlikte kullanılan diğer metodlar: Konsatrasyonu arttıran largo barok müzikler, binaural frekanslar ve telkin yöntemi. Eğitim setlerimizin tamamı “Beyin Temelli Öğrenme Teknolojileri” ile hazırlanmıştır.

    200’ün üzerinde videoda yer alan birbirinden eğlenceli animasyonlar, öğrenmeyi hızlandıran klasik müzikler, profesyonel seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilmiş, bilimselliği ispat edilmiş, mükemmel bir set.

    Setlerimizin tamamı Animasyonlu ve sesli anlatımlıdır. Kelimeleri öğrenmek için defalarca tekrar etmenize, defalarca yazmanıza gerek yok. Sadece eğitim setimize sahip olmanız, İngilizce kelimeleri hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmeniz için yeterli. Tek yapmanız gereken sizler için hazırlamış olduğumuz Hafıza kurgularına ait animasyonları, film izler gibi izlemek.

    Beynin sağ lobu ve sol lobu fonksiyonlarını aynı anda harekete geçiren sistemimiz sayesinde; İngilizce kelimeleri sıkılarak değil, eğlenerek öğreneceksiniz. Öğrendiğiniz kelimeler hızlı ve kolay bir şekilde kalıcı hafızanıza yerleşecek. Kelime setimizde bulunan her bir kelime için: her kelimeye özel hafıza kurgusunun sesli anlatımı, her kelimeye özel bir animasyon, her kelimenin “Anadili İngilizce” (native speaker) olan bir Eğitmen tarafından telaffuzu, kelimeler için hazırlanmış çeşitli testler ve uygulamalar yer almaktadır. Bu paketimizle 2000 adet YDS, TOEFL, İELTS sınavı kelimesini kolay, zahmetsiz ve eğlenerek sadece 20 saatte ezberleyeceksiniz.







  • 20 saatte ezberlediğin şeyi 20 saatte unutursun, dil öğrenme süreç işidir, konu kilit.
  • Daha izlemeden önyargı ile cevap vermişsiniz. Görsel hafıza teknikleriyle öğretildiği için öyle dediğiniz gibi unutulmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Hafıza teknikleriyle İngilizce kelimeleri ücretsiz bir şekilde öğrenmek istemez misiniz? Kanalımızdaki yeni kelime ve videoları kaçırmamak için abone olup sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

    Abone olmak için:
    https://www.youtube.com/channel/UCDjRHX3DdXPg5B_dPc78suw?sub_confirmation=1

    Kelimelerimizin albümü için:
    https://www.kisa.link/LoLX

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • merhaba halen satılıksa almak istiyorum
    Sıfır 5 yüz 40 bes 2 yüz 80 bir otuz 6 yetmiş 2
  • yuesbaby Y kullanıcısına yanıt
    Ben satıyorum PRE YDS + YDS KELİMELERİ + PHRASAL VERB KELİME SETİ KAMPANYALI ÖZEL PAKET şuan 899 TL ben 600'e vericem yetişen alır .SMS İLE önce MeSaJ atın hemen aramayın.Yabancı numaralara cevap vermiyorum çünkü İZMİR 'DE yim izmirdeki arkadaşlara birebir görüşme hatta bilgisayarlarını getirirlerse kurmakta yardımcı da olurum . 05369130954
  • Ben satıyorum PRE YDS + YDS KELİMELERİ + PHRASAL VERB KELİME SETİ KAMPANYALI ÖZEL PAKET şuan 899 TL ben 600'e vericem yetişen alır .SMS İLE önce MeSaJ atın hemen aramayın.Yabancı numaralara cevap vermiyorum çünkü İZMİR 'DE yim izmirdeki arkadaşlara birebir görüşme hatta bilgisayarlarını getirirlerse kurmakta yardımcı da olurum . 05369130954
  • Bu hesapla 100 saatte herkes 10 bin kelime öğrenir yani 5 günde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.