Şimdi Ara

Uzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muğla başsavcılıgından açıklama gelmiş çavusu görüntüleri inceleyerek göz altına aldık demişler

    Doktor ifadesinde videodaki olan olayı anlatmış zaten ortada iftira da yok


    Doktorun sinirini kontrol edemediği belli zaten


    Farklı zamanlara ait videolar sızdırılmış (Olayların başlamasından önceki yerler kesilmiş ne olduğu da belli değil), linç başlatmak için biryerlerden birilerine emir gittiğini düşünüyorum

    Şuanda sağlık sistemi can çekişiyor,

    Yurtdışı ve özele gecen doktorlar nedenıyle devlette kalan doktorlara aşırı yük binmiş durumda,

    Ekipman, malzeme yetersizliği de başladı gecen ay okudugum habere gore amerikalı ilaç şirketine 2 milyar$ borcumuz varmış ödememişiz, yeni ilaç sevkiyatı yapmamakla tehdit ediyorlarmış


    Bence sağlık sistemi yakında çökecek ve herşeyi doktorların üzerine yıkacaklar

  • Para için grev yapanlar, vatan için görev yapıp şehit olanlara iftira atar olmuş. Yazık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Başsavcılık görüntüleri izlemiş mi acaba? Sanmıyorum muhtemelen sağlık çalışanlarının beyanı esas alıp işlem yaptılar çünkü daha demin okuduğum kadarıyla Valilik uzman çavuşu görevine iade etmiş, hatta doktor arkadaş görevden alınmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 19 Mart 2022; 20:34:55 >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Cunta artığı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Hocam genel olarak doğru şeyler söylüyor olabilirsiniz ama bazı ufak detaylar insanı rahatsız ediyor. Mesela doktor sadece belgeleri alıyor eline bile temas etmiyor kısmı gibi ki nasıl görebildiniz bu detayı bilmiyorum. Aynı şekilde hastanın doktoru boynundan tutup kendisine çekmesi detayını da görmekte zorlanıyorum ki fiziksel olarak saçma bir müdahale şekli gibi geliyor kulağa. Boyundan tutup çeken de gördüm ama sonu kavgayla değil sevişmeyle bitiyordu.


    Bunlar dışında kamera kayıtları ortada, doktor haddi olmayan bir şey yapıyor ve hasta kendisini savunuyor olarak bile bakılabilir. Sokakta biri çantanızı çekip almaya çalışsa önce diyalog yolunu seçmezsiniz herhalde. Burada da hastanın elindeki belgelere hastanın eşyası olarak bakılmalı. Doktorun niyeti ne olursa olsun kimsenin elindeki şahsi eşyasını izinsiz çekiştirmesi doğru bulunamaz.


    Tehdit unsuru karşısında insanların verdiği üç tepki vardır donup kalmak, anında saldırmak ve kaçmak. Bunlar istemsiz yapılan içgüdüsel eylemlerdir ve doktorun bu hareketine neredeyse tüm insanların tepkisi üçünden biri olacaktır. "İçgüdesel" olarak. Doktorun yaptığı şey çok açık tehdit unsuru etkisi yaratacaktır çoğumuzun beyninde.


    O yüzden evraklar elden çekiştirilmeye çalışılması gibi tehditkar bir hareketten sonra yok hasta doktoru orasından tutmuş yok duvara itmiş gibi söylemler aşırı taraflı kaçacaktır ki insanların tepkisini çekme sebebiniz de bu. Hasta içgüdüsel, reflekssel bir tepki vermiş doktorsa bilinçli olarak kendisine tanınmış yasal hakların dışına çıkmıştır.





  • ressi1 kullanıcısına yanıt

    İzlemeden tedbir amaçlı gözaltına almışlardır. Gözaltına alınmak suçluluk göstergesi değil zaten.

    Sonrası zaten sizin dediğiniz gibi oldu.

  • BabyYoda B kullanıcısına yanıt

    Hocam gözaltı farklı tutuklama farklı.

    Gözaltına alınan biri kesin suçludur diyemeyiz.

    Ortada tutukluluk durumu yok.

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Yoldan geçen tanımadığın birisini bana sövdü diye şikayet edersen (sövmediği halde) yine gözaltı işlemi yapılır. Suçlu suçsuz göstergesi değildir yani.

  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

    Dediğinizi ben biliyorum da ülkemizde malum hukuki okuryazarlık zayıf özellikle pek çok hekim arkadaşlar ve sendikaları uzman arkadaşa hüküm giydirdiler ama olaylar tersine dönüyor gibi ona dikkat çekmek istemiştim. Gerçi hekim arkadaş içinde soruşturma devam ediyor ama bu değişimden sonra mütalaa değişmez diye düşünüyorum.

  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

    Tutuklandı yada kesin şuçlu diye demedim

    Zaten video da iki taraf içinde çok abartılacak bir olay yok aralarında şürtüşme yaşamışlar ortada darp yok iki taraf içinde

    Eğer okuduğum doğruysa doktorda ifadesinde videodaki olan olayı anlatmış zaten


    Ben acile gitmek zorunda kaldığımda önümdeki sıra kavgası yapan iki hasta yakını arasında bundan daha şiddetli itişmeler olmuştu, 5dk sonra sanki hiçbirşey yokmuş gibi sırayla odaya girmişlerdi

    Demek istediğim ortada bu kadar abartılacak bir olay yok

    Durduk yere toplumun iki kesimi birbirine düşman edildi, dikkat ediyorum sürekli sırayla bir meslek grubu düzenli şekilde linç yiyor

  • uzman arkadaş nasıl 32 yaşında anlayamadım


    meslek mi yormuş adamı


    daha büyük gösteriyor

  • Görüntüler NET ve iftira var ..


    Uzman Çavuşun son sözü bile yeter videoda . sen ne yapıyorsun ? KAMERA yok mu burada ? HAKSIZ biri böyle bir şey der mi?


    Sosyal Linç yiyen , Hastane de alkışlı ikinci linç yiyen , tedavi de damar yerine deri altı iğne yiyen uzman çavuş bunu hak etti diyenler bu çürük yumurta doktoru savunanlar..


    hala insanların anlamadığı olay şu doktor, polis ,öğretmen ,uzman olunca meslek olarak savunması çok kötü...


    İYİ İNSAN , KÖTÜ İNSAN ve FIRSATINI BULALAMIŞ İYİ GÖRÜNENEN KÖTÜ İNSAN VARDIR .. Bunlar mühendis , doktor ,savcı , siyasetçi , polis vs... olabilir!!

  • bu uzman çavuşu alkışlayarak protesto eden doktor bozuntularının tamamı eğer aynaya baktığında kendilerinde utanmıyorlarsa iki yüzlünün ta kendisidir, ya da süzme salaktır ki bu ihtimal daha doğru.


    bu uzman çavuşu alkışlayanlar, ayçiçekyağı arabasının peşinden koşup almaya çalışan eziklerden hiçbir farkı yoktur, her iki tarafta da kişiler sorgusuz sualsiz koyun tepkisi vermektedir.

  • Şu zamana kadar gördüğüm doktorların çoğu hastaya değer vermeyen, tıp okudu diye kendini üstün gören karaktersizlerdi. Bakın boş demiyorum.


    WW2 de nice donanımlı doktorlar, bilim adamları ne rezilliklere imza attı. İlk önce insan olacaksın.


    10 yılımı psikiyatristlerde geçirdim, bu eleştirim genellikle psikiyatristleredir. Adam evraka imza atmayı unutmuş, beni boş yere hastanenin başka bir bölümünde 2 saat sıraya soktu. Diğer doktor diyor ki bunu kim verdi sana böyle imza atmadan, böyle iş mi yapılır diye .


    Tekrardan gittim imza atmamışsınız diye, cevap bile vermeden imza attı al dedi düzeltti hatasını. Adama hala saygılı konuşuyorum, hatası var adamın özür dileyeceğine hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Orada doktora atar gider yapsam daha insan gibi davranırdı. Şimdi ben buna dalsam orada suçlu olacaktım değil mi


    Şiddet çözüm olamaz diyoruz, ama bazı insan tipleri vardır ki karşısında güçsüz gördüğü zaman onu ezmeye çalışır. Doktorların arasında bu tiplerden azımsanamayacak kadar var. Hukuk fakültesini yarıda bırakmıştım, keşke bırakmasaymışım. Bi savcı, avukat olsaydım hayatım bu tip narsistler ile uğraşmakla geçerdi.





  • Ülkemizde maalesef Doktorlar çok şımartıldı , Farkında olmadan saygınlıklarını yitiriyorlar .

    O kamera olmasaydı sonuç mazlumun ahı olacaktı, Kamera Haklıyı çıkardı .

    Doktorlar ve sağlık çalışanı kendine Vicdan duygusu aşılamadığı müddetçe İnsanımız tarafından Horlanan bir meslek olarak Kalmaya devam edecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.