Şimdi Ara

Uzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GOKTURKBAYBARS kullanıcısına yanıt

    Evet aldınız

    Ama ne zaman

    İşlem bittikten sonra

    Sıkıysa yazılırken alın.

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Yahu olay sadece o uzman ile doktor arasında yaşanmamış.5-6 kişi var.Yani şahit var.Kim haklı kim haksız ayan beyan ortada oradakiler anlatsın biter iş.


    Kimse sadece doktor öğretmen hakim diye haklı durumuna geçmiyor.Sonuçta bu işleri icra eden insan.Meslek etiği ayrı şey.Para için makam mevki için herkes her şeyi yapıyor yapabiliyor.Bunun meslekle alakası yok.Bir şeyi iyiye veya kötüye yine insan kullanır.Onun ne olduğu önemsiz.

  • Windows95 kullanıcısına yanıt

    Kutsal olan hiçbirşey yok.Saçma sapan herşeyi kutsuyorlar birde.


    Doktora sırf doktor diye saygı gösterilmez.Ne yapsa haklıdır da denmez.Öyle bir kuram yok.


    2.dünya savaşı bir doktor.Tıp literatüründe atlama yapacak şeyleri bildiğin insan üstündeki deneyleri ile elde tti.Bunu başka yolla yapmak mümkün müydü.Buradaki gelişmeler tıpında gelişmesini sağladı.Fakat iyi niyetle yapılan şeyler miydi.


    Öğretmenlik günümüzde önüne gelenin yapabileceği bir meslek.Standartı yok birşeyi yok.Az olsa öz olsa devamlı bir eleme sınavdan geçse ve mesleğine tabi bir kapsam olsa.Bunu çiğneyen bulunduğu grubuda zarara soksa birşey diyeceğimde öyle hadise yok.Sonuçta bu işide seçenlerin çoğu meslek aşkı değil para ve rahat diye seçti.Ha tek zorluk sınıf ve kreş öğretmenliğidir belki ama ötesi balalayka.


    Kadının beyanı esastır da saçma.Şimdi kadın bir işi istediği gitmeyince veya eşinden kendi isteği ile aldatıp ayrılma ve türlü türlü hadiseyi kendi şahsına kullanmak için çabaladığında durumun nihayeti ortaya çıkıyor.Özellikle aldatan ve nafaka almaya devam eden bir sürü olay var.Karalama ile çalıştığı yeri ve kişileri zora sokan artniyetli kişilikler var.


    Siz ki böyle bir hususu bir cinse veya kişiye bahşediyorsanız.Aksi durumda eğer haksızsa o kişi ibret-i alem olması ve emsal teşkil etmesi için insan içine çıkamayacak hale getirmeniz lazım ki kötü niyetle kullanmak kenara dursun cüret bile etmemeli.


    Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Kimseye ayrıcalık tanınamaz.Birde eşitlik deniyor.Nerede eşitlik.Eşitlik isteyen yok kafamda bezim var yok ünvanım var yok yüksek yerlerde tanıdığım var diye ayrıcalık isteyen beleşçi dolu ülke.Boşuna ayrılmamışız.O nedenle herkes birbirine sataşıyor.Türkiye son derece rezil bir ülke ve ülkenin başınada kendi gibi rezilleri seçiyorlar işte.Onlarda harlayıp harmanlayıp bunları birbirine doldururken kendileride cebini kallavi biçimde dolduruyor.


    Ben boşuna demiyorum.Bu ülke insanı herşeyin en kötüsünü hakediyor.





  • GOKTURKBAYBARS kullanıcısına yanıt
    Ben ne karaktersiz doktorlar gördüm. Ama aynı zamanda çok iyi, çok karakterli doktorlar da gördüm. İyisi de var kötüsü de. Ama kötüsü gerçekten çok can yakar, insanların hayatını kaydırabilir, öldürebilir. Bu sebeple bu şekilde karaktersiz olanlarının ayıklanıp meslekten atılması gerekir.

    Başımdan geçen bir olayı anlatayım örnek olarak:

    Yıllar önce rahmetli babamı kronik hastalıkları sebebiyle hastaneye götürüyorduk. Hematoloji bölümünde tedavi olması gerekiyordu. Önceleri evimize uzak bir devlet hastanesine götürüyorduk. Baktık yolda vs çok yıpranıyor, zorlanıyor 80 yaşındaki adam. Yakındaki bir devlet hastanesine götürelim de az yorulsun dedik. Uzun bir süre yakındaki hastanenin hematoloji bölümünde kontrolleri devam ettikten sonra bir gün hematoloji doktoru hastayı muayene edeyim dedi. 8-10 defa gitmişizdir aynı doktora, daha önce yerinden kalkıp da muayene etmemişti babamı. Babam da gayrı ihtiyari "en sonunda bir muayene ettin beni" dedi. Bu lafı duyar duymaz doktor olmuş ama adam olamamış herif aynen şunu dedi: "Hoşuma gitmeyen şeyler var burada. Seni geldiğin hastaneye postalayacağım." dedi.

    80 yaşında bir sürü sağlık sorunlarıyla boğuşan bir adama söylenecek söz mü bu? Zaten 1 yıl geçmeden de kaybettik kendisini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Mart 2022; 16:14:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sağlıkçıya şiddet vs. diye çok ayrım yapılması bazılarına yüz veriyor pandemi dönemidir diye doktorlar için şikayet bile almıyorlardı bir ara, şiddet gören hakarete uğrayan kamu görevlisi sadece onlar mı, her kesimden var hem de daha fazla olanlarda var her zamanki gibi yine kimin sesi çok çıkıyorsa onun bardağını dolduruyorlar

  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    Allah rahmet eylesin. Ben de seni çıktığın yere deseydin, o lafa böyle bir cevap lazım.

  • Sağolasın. Dostlar sağolsun.

    Söylenecek çok laf vardı ama babamın tedavisini aksatmamak adına hiç birşey demedik. Üstüne tedavi devam etsin diye alttan alıp bir de özür diledik de tedaviye devam ettiler aynı hastanede. O zamanlar beyaz kod yoktu. Bugün öyle bir durum olur da doktora cevap verirsen beyaz kod çıkartıp seni hapise bile attırabilir böyle tipler.

    Maalesef bu tür sağlık konularında hastanelerdeki tedavilere muhtaç olduğumuzu bildiklerinden bu durumu aleyhimize çok kötü kullanıyor bazı (hepsi değil) sağlık çalışanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Mart 2022; 16:34:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeTeN kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir beyin, ve o beyinde de nasıl bir akıl/mantıktır ki sizinki daha yazılan bir ifadeyi almak isteyeyim. İdiyot-embesil-moron olsa bir kişi ifade verecek olsa o bile ifade yazılırken bu şekilde bir talepte bulunamaz. Şayet gerçekten Drsanız Allah sizin elinize hasta olarak kimseyi düşürmesin. Yazık olur hastalara.

  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    İşte ben de tam olarak bundan bahsediyorum.

  • GOKTURKBAYBARS kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir beyin, ve o beyinde de nasıl bir akıl/mantıktır ki sizinki daha yazılan bir ifadeyi almak istemeyenin olduğunu düşünüyorsunuz. ( sizin ifadenizle). Seviyeli bir tartışmadan bile uzaksınız. Sıkışınca hemen hakaret ve aşağılama. Yazık…

    Blok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 20 Mart 2022; 17:49:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demekki neymiş,bir meslek gurubunda biri suç işliyorsa diğerlerinide aynı kefeye koymak,genelleme yapmak doğru değilmiş.

    TAKSİ ŞOFÖRÜ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisarowe kullanıcısına yanıt

    sendikaya gönderiyorum zaten tek tek onlar dava açıyorlar


    bir de biri özelde bana ölüm tehdidi yaptı ona da kendim dava açacağım, güya ankara tıpa gelip benim kafamı kesecekmiş ssni aldım onu da dava açacağım yarın ve kendim takip edeceğim


    ve başkası da ölümle ilgili başka tehdit yaptı onla iksinin mahkemelrini kendim takip edeceğim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Mart 2022; 19:51:44 >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt

    bunları anlamak çok zor özelden ölüm tehdidi yapıyorlar birisi inşallah ölürsün diyor diğeri çalıştığım kurunma gelip kafamıkopartacakmış


    sanki sorumlusu benim

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yap arkandayım savcılığa suç duyurusunda bulun emniyete de şikayet et ayrıyetten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Ben de en kısa zamanda sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

    Mesajlarımı aralardan seçerek farklı anlamlar -doktor düşmanı ve tıp öğrencisi düşmanı olarak göstermeye çalışma- çıkarılmasına sebep olarak halkı bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

    Defalarca aynı şeyi yaptınız.



    TCK 125

    Alıntı

    metni:
    “(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır."


    TCK 267

    Alıntı

    metni:
    “Yetkili makamlara ihbar veya şikâyette bulunarak ya da basın ve yayın yoluyla, işlemediğini bildiği halde, hakkında soruşturma ve kovuşturma başlatılmasını ya da idari bir yaptırım uygulanmasını sağlamak için bir kimseye hukuka aykırı bir fiil isnat eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.


    TCK 123

    Alıntı

    metni:
    Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.


    TCK 157

    Alıntı

    metni:
    Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası verilir.




  • @Guest-4h062020 sizi vermemiştim kiUzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı niye üğstünüze alındınız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Mart 2022; 20:12:28 >
  • @Guest-4h062020

    mesajlarınız aralardan seçmiyorum, halka açık olan konudaki iletinizin aynısnı alıyorum kesmek falan yokUzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı 


    bu konuyu sizin açtığınızdan eminim mahkemede kimin açtığı çıkar ve üstelik diğer anonim konularının da sizin açtığınızı düşünüyorum ama kesin emin değilim onlar da çıkar kimin açtığı ve diğer anonim konularım da


    hepsinin ss ini alıyorum kendimi korumak için çünkü bunlar halka açık konular silsen de forumda verisi vardır siz yazılımcısını daha iyi bilrisiniz bunları


    ama size dava etmediğim halde bu tavrınızın amacı farklı olduğunu düşünüyorum zaten hekimlik mesleğime yapmaya beni yıldıramazsınız sadece babamın avukatları biraz daha fazla dava bakmış olur sizi de tanımış olurum senin sayedeUzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı 

    Uzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı

    https://forum.donanimhaber.com/doktorlarin-beni-devlet-degil-ailem-okuttu-iddiasina-sayisal-bakis--152218218


    hepsi burada incelemek isteyen inceleyebilirUzman Çavuşa İftira Atan Doktora Soruşturma Başlatıldı  ve siz bana ölüm tehditi etmediniz ki sizi şikayet edeyim, ölüm tehditi edenleri ve boğazımı kesmek isteyenleri ilk olarak forum yönetimiyle görüştüm ardından da gerekli işlemleri yapılacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Mart 2022; 20:54:37 >




  • Muğla’da Uzman Çavuş Ali Akdağlı'ya iftira atıp açığa aldıran psikopat doktorun, 15 Temmuz sonrası FETÖden açığa alınan 6 ay sonra dönemin Rektörü tarafından geri döndürülen Teknoloji Fak. Bilişim Sistemleri bölümünde görevli Prof. İlhan Tarımer'in oğlu olduğu ortaya çıktı.


    Kaynak: TRT

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.