Şimdi Ara

uzaylılara inanmıyan varsa buyursun knk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ancient aliens diye belgesel serisi var. Meraklilar seyretsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte ve asılsız hikâyeler, masallar, boş muhabbetler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk ne demek
  • koskoca evrende sadece bizim gezegende hayat olduğunu düşünenlere hiç birşey diyemiyorum.
    sadece bakteri düzeyinde olanlar da olabilir bizden çok gelişmiş teknolojik imkanlara sahip olanları da.
    Net bir bilgi olmadan kafadan yok ya niye gelsinler veya tabii senede en az 3-4 kere geliyorlar demek şu an için dogru değil bana göre
  • konunun başlarında bir arkadaş uzaylılarla görüştüğünü iddia eden billy meierin hikayesini anlatmış. o herif sahtekardır, fotoğraflarına ve bilgilerine bakarsanız hileli ve yalan oldukları bariz bellidir. yahu adam uzay aracına binip geçmişe gittiklerini söylüyor, havada uçan bir dinazorun ve ilkel bir insanın fotosunu delil diye gösteriyor, ismini hatırlayamadığım bir aksiklopediden çektiği resimler bunlar,sonradan ortaya çıkıyor. uzaylı bayan arkadaşım diye tv de bir artistin fotosunu çekip sunuyor bunun da yalanı ispatlanıyor. hele ufo fotoğrafları ve videoları sahtekarlık akıyor, maket ağaca ufo maketini monte etmiş fotosunu çekmiş. ulan ufonun ağacın dibinde ne işi var, açıkta çeksene madem becerebiliyorsan. videoda ki ufo uçmuyor resmen kayık gibi sallanıyor bazen zıplıyor (olta ucunda maketi sallandırırken ara sıra el titriyor demek). birde o uçan araçlar ne kadarda ilkel gözüküyor öyle,tenekeden yapılmış gibi. hele bir tanesi çöp bidonunun plastik kapağı boyanmış süslenmiş uzay aracı diye sunulmuş ama kenarında ki çıkıntı sahteliğini ele vermiş. madem tüm bunlar gerçek diyor o zaman böyle kafada soru işareti bırakmayacak,gerçekliği şüphe götürmeyecek uzay aracı yere inmiş halde ve mürettebatıyla çekse ya resimleri. bende minyatür bir ağacın tepesinde iple tuttuğum maket ufoyu sallarım,yersen. önceden bunları yutturabiliyorlardı ama şimdi teknolojinin gelişmesiyle yalanlar anlaşılıyor.




  • Ufo izlemek isteyenler infrared kamera edinerek gökyüzünde gezen ufoları gözlemleyebilir. Motor ya da enerji kaynaklarından birisi hareket halinde iken infrared ışınım yayıyor ve kameraya takılıyor. Youtubedan da izleyebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.