Şimdi Ara

Uzaya gidecek ilk Türk: İstanbul’da yaşamak daha tehlikeli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşte Orada yaşamamış etmemiş sadece Gideceği için Amerikalılara yalakalık yapmak için bir laf atmış ortaya.Yoksa oraya böyle yalakalık yapmazsa gidemez.Bir yerlerini iyi yalamış demek ki.

  • Dh misafiri İstanbul dışında dediği herşeye katılıyorum işim gereği çok seyahat eden biri olarak hatayın çevlik plajında bomba patlamasına, tuncelide hükümet konağına yapılan saldırıyı tanık olduğumdan ve yollarda ki trafik kazaları, magandalar gördükçe evet Türkiye gerçekten uzaydan daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum

  • Belki de söyledikleri doğru ama keşke bunu aramızda çözseydik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enoiciyiz

    Adam haklı.Bunun aksini söyleyen türkiyede yaşamıyordur

    Edit:Ulan mesajları okudumda ben nerede yaşıyormuşum çok merak ettim.Her gün şehitlerin verildiği, bombaların patladığı, etek giyen bir kızın suratına tekme yediği bir ülkedeyiz.Harbiden anlayamıyorum sizi.


    aksini söyleyen gitsin 3 yıl londra-boston-dubai’de yaşasın, can ve mal güvenliği nasıl sağlanır ögrensin.
    -adamlara doğruyu söyleyince “vatan haini” ilan ediyorlar
    -eleştirince “ukalalık etme“ diyorlar
    -yardım etmeye çalışınca “biz herşeyi biliriz” diyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluflame -- 19 Ekim 2016; 18:27:25 >
  • şort giyme yersin tekmeyi evlad

  • "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar."
    "Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış."

    Ne diyelim şimdi. Edilecek lafın,yeri,zamanı,ayarı vardır. Bunu bileceksin arkadaşım.

  • Nasa'dan bir görev aldı ya anında Türkiyeyi ülkesini memleketini satan, karalayan bir vatansız daha. Türkiye çok tehlikeli diye sığınma talep eder ise hiç şaşma. Bir de devlet bunları besleyip okutup burs verip yurt dışına yolluyor. Adam gittiği gibi parayı rahatı bulup geri bile dönmüyor. Dönmeyi bırak bu ne çirkin laftır sanırsın İstanbul her gün bombalanıyor. Asıl bu gibi vatansızlar olduğu sürece bu ülke çok daha tehlikeli.

  • Yahu adamın biri çekilişle uzay seyahati kazanmış. Verdiği demeçte İstanbul'a gömçürdü diye herifi bir astronot ilan etmedikleri kaldı. Uzaya gitmek o kişi için büyük bir şeydir. Biz Türkler için değil. Bu adam orada birilerini temsil etmiyor. Bilimsel çalışma yürütmüyor. Ama çok önemli bir adam neden ülkeye laf etmiş çünkü. Çok övüneceksek Doç. Dr. Bilge Demirköz gibi bir bilim insanımızla övünelim. Kendisi kadınlar için uluslar arası yükselen yetenek bilimsel başarı ödülünü ilk kez Türkiye'ye getiren astro-parçacık fizikçisi. Yıllardır Cern deneylerinde çalışıyor. Kaçınız tanıyorsunuz? Ya da tanımanız için modaya uyup sağda solda ileri geri konuşması mı gerekiyor Türkiye hakkında? Habere bakıyorum co-plotluktan falan bahsetmişler? Formaliteden kalkış esnasında iki düğmeye basacak hevesini alsın diye. Duyan da mekiği bu kullanacak zanneder




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.