Şimdi Ara

Uzay aracı gördüm şimdi oha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler olay az önce oldu. Yemin ediyorum yalan değil. Gökyüzüne bakmak geldi içimden . Sonra bir baktım. büyük bir ışık oldu gökyüzünde . Kuyruklu yıldız değil birden yok olmadı. Bir saniye geçti hafif ışık söndü sonra birden kayboldu ve daha çıkmadı gökyüzünde. Heyecandan elim titriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yalan konuşmuyorum. 3 saniyede oldu herşey. Işık parladı baya . Hafif söndü . Sonra kayboldu. Uydular gece yıldızlara göre daha parlak gözükür ya , gördüğüm uydu ışığından daha çok parladı.

Daha Fazla Göster
  • HAARP'ı çalıştırmışlar beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Beyler olay az önce oldu. Yemin ediyorum yalan değil. Gökyüzüne bakmak geldi içimden . Sonra bir baktım. büyük bir ışık oldu gökyüzünde . Kuyruklu yıldız değil birden yok olmadı. Bir saniye geçti hafif ışık söndü sonra birden kayboldu ve daha çıkmadı gökyüzünde. Heyecandan elim titriyor.

Doğrudur

Beyler olay az önce oldu. Yemin ediyorum yalan değil. Gökyüzüne bakmak geldi içimden . Sonra bir baktım. büyük bir ışık oldu gökyüzünde . Kuyruklu yıldız değil birden yok olmadı. Bir saniye geçti hafif ışık söndü sonra birden kayboldu ve daha çıkmadı gökyüzünde. Heyecandan elim titriyor.

civarda askeri tesis yada benzeri birşey varsa onları gözetleyen, radarlara yakalanmayan casus araçlardır.

Prof. Dr. Sedat Laçiner in vatan a yaptığı açıklamalardan alıntı:

"Ben Türkiye'nin hava sahasını yeterince koruyamadığını düşünüyorum. Sınırlarda bir sorun var; delik deşik. Radarlara takılmayan, istihbarat toplayan uçaklar var. O çatışma bölgelerinde garip hava cisimleri, çıplak gözle bile bazı tuhaflıklar görülüyor. Ben bazı uydu teknolojisi, radara takılmayan uçaklar ve hava araçlarıyla bazı anlık bilgilere ulaşıldığını ve bir istihbarat paylaşımı yapıldığını düşünüyorum. Hani Amerika ve Türkiye anlık sıcak istihbarat paylaşımı yapıyor ya güya, bunun birileri tarafından PKK ile de yapılmaya başlandığını düşünüyorum. Özellikle son birkaç aydır."

• quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

civarda askeri tesis yada benzeri birşey varsa onları gözetleyen, radarlara yakalanmayan casus araçlardır.

Prof. Dr. Sedat Laçiner in vatan a yaptığı açıklamalardan alıntı:

"Ben Türkiye'nin hava sahasını yeterince koruyamadığını düşünüyorum. Sınırlarda bir sorun var; delik deşik. Radarlara takılmayan, istihbarat toplayan uçaklar var. O çatışma bölgelerinde garip hava cisimleri, çıplak gözle bile bazı tuhaflıklar görülüyor. Ben bazı uydu teknolojisi, radara takılmayan uçaklar ve hava araçlarıyla bazı anlık bilgilere ulaşıldığını ve bir istihbarat paylaşımı yapıldığını düşünüyorum. Hani Amerika ve Türkiye anlık sıcak istihbarat paylaşımı yapıyor ya güya, bunun birileri tarafından PKK ile de yapılmaya başlandığını düşünüyorum. Özellikle son birkaç aydır."

Hayır askeri birlik yok. Sivil havaalanı da 40 km uzakta.

• ufff daha konunun ne olduğunu anlayamadan cevapları görüyoruz hiç olmadı böyle bu mesaj işi...

Orijinalden alıntı: BassBoosted

HAARP'ı çalıştırmışlar beyler.

asdsasd nası çalıştırdılar peki düzkontak mı

Orijinalden alıntı: la pelopina

quote:

Orijinalden alıntı: BassBoosted

HAARP'ı çalıştırmışlar beyler.

asdsasd nası çalıştırdılar peki düzkontak mı

yok hacı frekansları yükseltiyorlar.

Şuraya gir alttaki tarih alanına 11 eylül saldırısının ve 99 depreminin hatta japonya depreminin tarihlerini yaz ve frekanslar nasıl zıplamış gör

http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi

• Bendim o beyler çaktırmayın
  • uydu o dostum. heyecana gerek yok. gps ya da iletişim uydusu olabilir dünya yörüngesinde onlarca uydu dolanıyor ve güneş ışınının geliş açısına göre birden parlayabiliyorlar. stellarium programı yüklersen gök cisimlerini takip edebilirsin.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.