Şimdi Ara

Uzaktan ilişki olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler forumdan tanıştım bir kızla (dh değil, başka forumdan o bana mesaj attı).Ben Edirnedeyim o Kocaelinde.Yaklaşık 3 aydır falan mesajlaşıyoruz facebookdan, telefondan.Fotoğraflarını falan attı.Benim için fotoğraf çekti.İyi gidiyor.

Üniv başlayınca görmeye gidicem.Eğer olursa 2-3 ayda bir gitmeyi düşünüyorum yanına.

Sizce bu işin oluru var mı?

Ben ayrı şehirleri geçtim yan yanayken bile böyle işlerle uğraşmam diyordum (zor geldiğinden) ama çok fena aklımı aldı

// Gigabyte H610M + i5 12600KF + Gigabyte RTX 5070 Windforce + 32 GB 3200 MHz + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + LG 27GL83A-B + LG G6 32G600A-B + Logitech G29 + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Uzaktan İlişki Yürür mü?

Uzaktan ilişkiler, fiziksel olarak ayrı yaşayan iki kişi arasındaki romantik bağları ifade eder. Günümüzün teknolojik dünyasında, uzaktan ilişkiler gitgide daha yaygın hale gelmektedir. Ancak, bu tür ilişkilerin sürdürülebilirliği hakkında birçok soru işareti bulunmaktadır.

Uzaktan İlişkinin Zorlukları

Uzaktan ilişkiler, fiziksel mesafe nedeniyle benzersiz zorluklar sunar. Bunlar şunları içerir:

• Fiziksel temas eksikliği
    • Zaman farkı ve iletişim engelleri
    • Güven ve kıskançlık sorunları
    • Sosyal destek sistemlerinin eksikliği

Uzaktan İlişkilerin Faydaları

Yine de, uzaktan ilişkiler bazı faydalar da sunabilir:

• Kişisel büyüme ve bağımsızlık
    • Esneklik ve özgürlük
    • Kariyer veya eğitim hedeflerine odaklanma
    • Kültürel farklılıkları kavrama

Uzaktan İlişki Yürür mü?

Uzaktan ilişkinin yürümesi mümkündür, ancak önemli miktarda çaba, iletişim ve güven gerektirir. Her iki tarafın da şunlara hazırlıklı olması esastır:

• Düzenli ve açık iletişim kurma
    • Güven oluşturma ve kıskançlıkla başa çıkma
    • Fiziksel mesafeyle başa çıkmak için stratejiler geliştirme
    • Uzun vadeli hedefleri birlikte belirleme

Uzaktan ilişki yürütmeyi düşünen çiftler, gerçekçi beklentilere sahip olmalı ve zorlukların yanı sıra potansiyel faydaların farkında olmalıdır. Ayrıca, uzaktan ilişkilerde başarılı olmak için güçlü bir iletişim becerileri, karşılıklı güven ve uzun vadeli taahhüt gereklidir.

Sonuç olarak, uzaktan bir ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği, her bir çiftin bireysel dinamiklerine ve çabalarına bağlıdır. Fiziksel mesafeye rağmen, doğru zihniyet ve çabayla uzaktan ilişkiler tatmin edici ve kalıcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 aydır uzaktan ilişkim var. Ne yazıkki şehirlerimiz seninki kadar yakın değil ve onu sadece 5 6 kez görebildim. Az önce ayrılmak istiyorum galiba diye mesaj attı. niye dedim böyle uzaktan olmuyo dedi. ara bi sesini duyayım dedim 5 dk konuştuk tamam boşver az önce dediğimi iyiyim şimdi dedi seni özlemişim dedi. uzakta olduğunu hissettirmediğin sürece sürüyo. ama bende zor durumdayım. sürekli aklımda bu konu var. sık sık görüşemeyeceğiz maddi durum dolayısıyla. olmayacak gibime geliyo ama bi umut devam ediyorum
  • Aranizdaki ask veya sevgi degil. Biz de gencken cocukken yasadik o tarz seyler. Muhtemelen kendini yalniz hissediyordun, pek arkadasin yoktu, kizla da tanisinca bir anda mutlu oldun, konusup anlasmaya basladiniz. Buyuk ihtimalle kiz da yalniz.

Bu is yurumez. Ama keyfine bak. En azindan tecrube olur. ''bir daha sanal ortamdan kizlarla tanisirsam iki olsun'' diyeceksin. İdeal erkek facebooktan ve turevlerinden kiz kaldirmaz gider yuz yuze konusur diyerek tavsiye vereceksin millete.

Hepsi de 5-10 ay icerisinde olacak.

Not: ayni ilde olup sonradan farkli ile gitmek de zordur. Gormedigin birinden de zamanla soguyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ''sevecegim bir gün tekrar,biliyorum..çok daha büyük bir aşkla,çok daha iyi birini,çok daha güzel sevebilecegim..bana her şeyi unutturacak birini,mutlaka sevecegim..''
  • avea dan yaparsınız 10.000 sms yürür gider

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Aranizdaki ask veya sevgi degil. Biz de gencken cocukken yasadik o tarz seyler. Muhtemelen kendini yalniz hissediyordun, pek arkadasin yoktu, kizla da tanisinca bir anda mutlu oldun, konusup anlasmaya basladiniz. Buyuk ihtimalle kiz da yalniz.

Bu is yurumez. Ama keyfine bak. En azindan tecrube olur. ''bir daha sanal ortamdan kizlarla tanisirsam iki olsun'' diyeceksin. İdeal erkek facebooktan ve turevlerinden kiz kaldirmaz gider yuz yuze konusur diyerek tavsiye vereceksin millete.

Not: ayni ilde olup sonradan farkli ile gitmek de zordur. Gormedigin birinden de zamanla soguyorsun.

+1

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Aranizdaki ask veya sevgi degil. Biz de gencken cocukken yasadik o tarz seyler. Muhtemelen kendini yalniz hissediyordun, pek arkadasin yoktu, kizla da tanisinca bir anda mutlu oldun, konusup anlasmaya basladiniz. Buyuk ihtimalle kiz da yalniz.

hocama katılıyorum.İnsan zamanla soğuyor.Hatta başka kızlara bile aşık olabiliyor diğer kızla çıkarken

Çok asosyal biriydim sürekli sanaldan sevgilim olurdu yüzünü görmediğim halde en fazla 5 ay süren ilişkilerim oldu. Sürekli böyle olduğu için bir kızla nasıl konuşulur bilmiyordum yani ortamda bir kız var o laf atsa bile adam akıllı iki cümle kurup konuşamazdım. Sanalda başlayıp reelde devam eden ilişkilerim oldu yine sürmedi. Bu yaz reelde ilişkim oldu iyice kendimi açmıştım hergün birbirimizi gördüğümüz halde bir şekilde bitti.

Şunu söyleyim her ilişkinin sonu var bazen evliliğin bile boşa kendinizi kaptırmayın yoksa benim gibi karamsar , karanlık ve kötü olursunuz..

Yaş 19
  • yanlıs anlama ama kardeşim ne kadar sevgi olursa olsun uzaktan ilişki sürmezz biter illa biter .kavga ettiğinde telefonla ne kadar tatlıya bağlayacaksınız ki ama yan yana olsanız bi sarılıp barısırsınız insallah yanılırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilPEKER

yanlıs anlama ama kardeşim ne kadar sevgi olursa olsun uzaktan ilişki sürmezz biter illa biter .kavga ettiğinde telefonla ne kadar tatlıya bağlayacaksınız ki ama yan yana olsanız bi sarılıp barısırsınız insallah yanılırım .

Aynen. Uzak oldugumuz zamanlarda yani geçen yıl bana en ufak bir konuda ağzıma eden kız , şuan yanyana olunca ayrılmamam için diretiyor.

The First Avenger
  • quote:

"Gözden ırak olan gönülden de ırak olur."

Orijinalden alıntı: Burakc.

Beyler forumdan tanıştım bir kızla (dh değil, başka forumdan o bana mesaj attı).Ben Edirnedeyim o Kocaelinde.Yaklaşık 3 aydır falan mesajlaşıyoruz facebookdan, telefondan.Fotoğraflarını falan attı.Benim için fotoğraf çekti.İyi gidiyor.

Üniv başlayınca görmeye gidicem.Eğer olursa 2-3 ayda bir gitmeyi düşünüyorum yanına.

Ben ayrı şehirleri geçtim yan yanayken bile böyle işlerle uğraşmam diyordum (zor geldiğinden) ama çok fena aklımı aldı

3 tane uzak iliski yasamis biri olarak(2 tanesi 2 yil uzeri) sana basitce ozetleyim.genelde sıkılma yada mesafe konulu sonlanior bu tur iliskiler veyhutta taraflardan biri baska birine kapiliyor.onun haricinde bulusamamak kotu oluyor.ben sahsen zor diyorum ama tabikide birbirinizi benim tecrube edindiklerimden yada sahit olduklarimdan fazla severseniz bitmeyedebilir iliski gider istersin kizi uzak mesafe iliskisi de mutlu sonla biter:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Beyler forumdan tanıştım bir kızla (dh değil, başka forumdan o bana mesaj attı).Ben Edirnedeyim o Kocaelinde.Yaklaşık 3 aydır falan mesajlaşıyoruz facebookdan, telefondan.Fotoğraflarını falan attı.Benim için fotoğraf çekti.İyi gidiyor.

olmaz, et ete değecek agaaa

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Ne bileyim beyler çok hoşlandım çokta güzel.İlk gittiğimde ya da en kötü ikinci gittiğimde tavırlarından birazda olsa belli olur diyorum.Hani gider ya da gitmez.Birde alıştım.İnsan çok çabuk alışıyor.Herkesede bu kadar kolay kolay alışmam.Kendi babamın davranışlarına bile hala alışabilmiş bir insan değilim 20 yaşındayım.
    // Gigabyte H610M + i5 12600KF + Gigabyte RTX 5070 Windforce + 32 GB 3200 MHz + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + LG 27GL83A-B + LG G6 32G600A-B + Logitech G29 + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • başlık sakat
  • Kadınların güvenilmez varlıklar olduklarını hemen hemen her erkek bilir. Bu kadar güvenilmez olan bu cinsiyetle aranızda bu kadar mesafe varken ve kontrolün bu kadar zayıfken nasıl güvenmeyi düşünüyorsun.

Güvenmeyeceksin.. Güvenmediğin için hep canını sıkan bir şey olacak. Şüphelerden dolayı için rahat etmeyecek.. İçin rahat olmadığı için bunu kıza da yansıtacaksın ve sorunlar çıkacak sorun çıktıkça ilişkiniz ilk günkü heyecanını kaybedecek ve ilişkiniz sıkıcı olmaya başlayacak..

Eğer onu sevmeye başlarsan yada seviyorum sanıp çok alışırsan bu şüpheler seni üzmeye başlayacak bir zamanlar sana neşe veren seni eğlendiren konuştuğunda keyif aldığın kadın artık seni üzen bir varlık olacak hayatında..

Uzaktan ilişki yaşamanın güçlükleri bunlar işte kadına asla güvenilmez ve şüpheler her zaman ilişkileri çökertir.

• Her iki taraf da fedakarsa olur dostum.

Ama ülkemizde kadınlar olması gerektiğinden fazla ilgi gördükleri için dünya onların etrafında dönüyormuş gibi düşünüyorlar. Bu nedenle de çok fedakarlık göremiyorsun.

Bence yol yakınken unut gitsin.

Hiçbir mazeret basarinin yerini tutamaz... M.K. Ataturk
    Gomdugunuz sadece bedenimdir... Ilk Felsefe Sehidi Sokrat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Beyler siz gelin beni dinleyin.

Çok asosyal biriydim sürekli sanaldan sevgilim olurdu yüzünü görmediğim halde en fazla 5 ay süren ilişkilerim oldu. Sürekli böyle olduğu için bir kızla nasıl konuşulur bilmiyordum yani ortamda bir kız var o laf atsa bile adam akıllı iki cümle kurup konuşamazdım. Sanalda başlayıp reelde devam eden ilişkilerim oldu yine sürmedi. Bu yaz reelde ilişkim oldu iyice kendimi açmıştım hergün birbirimizi gördüğümüz halde bir şekilde bitti.

Şunu söyleyim her ilişkinin sonu var bazen evliliğin bile boşa kendinizi kaptırmayın yoksa benim gibi karamsar , karanlık ve kötü olursunuz..

Yaş 19

Yaklaşık 2.5 yıllık bir birlikteliğim var, aramızda 300 kilometre var ve sanal ortamda tanıştık.Her ay en az 1 kere yanyana geldik, ayrılmayı hiç düşünmedik gayette güzel bir ilişkimiz var ve bu sene aynı şehirde üniversitede okuyacağız(o benim olduğum şehire geliyor).Bana göre herşeyden önce önemli olan dürüstlük, eğer gerçekten karşınızdaki size dürüstlüğünü hissettiriyorsa güzel bir ilişkiniz olabilir tabiki belirli bir süre sonra biraraya gelmek şartıyla.

Yaş 20

i5 430M 6 gb ddr3 1066 mhz 750 gb seagate momentus 7200 rpm | GT 320M 500@675mhz | DVD-Super Multi DL sürücü

• aslinda sonunu bilirsin. ve genelde hepsi ayni huzunlu sonla biter. ama tek diyecegim: ani yasa. mutlu ol. yarinin ne getirecegini bilemeyiz..

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.