Şimdi Ara

Uzaktan çalışanlar ve internetini taşımak isteyenler için Zyxel'in önerdiği ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tayvan merkezli ağ teknolojileri şirketi Zyxel, evden çalışanlar ve tatilde internetini yanında taşımak isteyenlere yönelik çeşitli ürünler sunuyor. Zyxel, hem evde tüm cihazların bağlantı kalitesini artırarak güvenli ağ oluşturmak, hem de tatil için gittiğiniz yerde çalışmanızı aksatmamak için önerdiği ürünleri açıkladı.



    Evden uzakta, tatilde uzun süre vakit geçirince mobil kullanım miktarımız artıyor ve mobil faturamız giderek kabarıyor. Zyxel’in çözümleri sayesinde



    Zyxel VMG3625-T50B ADSL/VDSL modem



    Zyxel, evden çalışanlara yönelik olarak Zyxel VMG3625-T50B ADSL/VDSL modemi öneriyor. Bu modem interneti yoğun bir şekilde kullanan çalışanların ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek özelliklere sahip.



    Uzaktan çalışanlar ve internetini taşımak isteyenler için Zyxel'in önerdiği ürünler



    Evden çalışanlar özellikle de ofise çevirdikleri ağlarında yoğunluklu olarak görüntülü görüşmeler yapacağı için QoS ile servis önceliklendirme yaparak ağ trafiğinin büyük bölümünü görüntülü görüşmelere yönlendirebilir ve takılmaların önüne geçebilirler. VMG3625-T50B ile yüksek boyutlu dosyaları indirmek de artık sorun değil. Modem, 300 Mbps indirme ve 100 Mbps yükleme hızı sağlıyor. NAT ve SPI desteği ile DoS ataklarına karşı koruyan güvenlik duvarına sahip modem evden çalışırken şirket bilgisayarınıza gelebilecek bir saldırıyı önleyebilme konusunda işinize yarayacak. VMG3625-T50B’ün 4 adede kadar SSID ile birden fazla WiFi ağı oluşturma özelliği, operatörlerin video, veri ve misafirler için kolayca bireysel WLAN ağları oluşturmasına yardımcı oluyor.



    Ayrıca Bkz.Tencent, çocukların geceleri oyun oynayamaması için yüz tanıma sistemi kullanmaya başlıyor



    ZyXEL WRE6602 Wireless Dual Band AC1200 Menzil Genişletici



    Uzun koridorlu evlerde modemin Wi-Fi sinyali yetersiz kalabiliyor. Zyxel, Wi-Fi sinyalinin gücünü artırmış için ZyXEL WRE6602 Wireless Dual Band AC1200 Menzil Genişletici modelini öneriyor. Bu ürün, modemden aldığı Wi-Fi sinyalini yansıtıp evin uç köşelerine yönlendiriyor.



    Uzaktan çalışanlar ve internetini taşımak isteyenler için Zyxel'in önerdiği ürünler



    Üzerindeki LED ile WiFi ağınızı genişletmek için en iyi noktayı bulmanıza yardımcı olacak cihaz ile mevcut WiFi'nizi hızlı AC1200 MIMO hızıyla genişleterek daha güçlü sinyaller alabilirsiniz. Kurulumu ise son derece basit. Router cihazında ve WRE6602 mesafe genişletici cihazındaki WPS butonuna basmanız yeterli.



    Zyxel WSQ50-EU0201F Multy X AC3000 Tri-Band Tüm Ev Kablosuz Mesh Sistemi



    Büyük evlerde, çok katlı dairelerde yaşayanlar için daha gelişmiş menzil geliştiricilere ihtiyaç duyuluyor. Zyxel daha güçlü sinyal için Tri-Band teknolojisi ile güçlü bir Wi-Fi desteği veren Zyxel WSQ50-EU0201F Multy X AC3000 Tri-Band Tüm Ev Kablosuz Mesh Sistemini öneriyor. Bu mesh sistemi evinizin tüm odalarında 500 metre kareye kadar güçlü bir kablosuz ağ sağlıyor. Tekli oturum açma ve roaming özelliğine sahip Multy, Alexa ile uyumlu olduğundan sesli komutlarla bile kontrol edilebilir. Ücretsiz Multy uygulaması, ideal kablosuz internet ağınızı oluşturmak için kurulumda size adım adım rehberlik eder.



    Uzaktan çalışanlar ve internetini taşımak isteyenler için Zyxel'in önerdiği ürünler



    Zyxel LTE modem ve router’lar ile nereye giderseniz gidin, ofisiniz yanınızda



    Zyxel’in tatilde bile ışık hızında internet bağlantısına sahip olmak ve yüksek kalitede WiFi paylaşım deneyimi yaşamak isteyenler için de önerileri var. Bir el çantası veya cebinize koyarak gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz Zyxel AC 1200 LTE2566-M634 2,4 GHz / 5 GHz Portable 4G Router, 300 Mbps'ye kadar ağ hızlarına sahip 4G LTE-gelişimiş kablosuz geniş bant teknolojisi ile saniyeler içinde dosyalarınızı indirmenize, kesintisiz video konferans toplantıları yapmanıza ve çevrimiçi oyunlar oynamanıza izin verir.



    Uzaktan çalışanlar ve internetini taşımak isteyenler için Zyxel'in önerdiği ürünler



    Router’ın QR kodunu tarayarak WiFi'nizi 32 adede kadar WiFi cihazıyla aynı anda paylaşabileceğiniz gibi, mini entegre USB bağlantı noktası üzerinden masaüstü veya dizüstü bilgisayarınız ile çevrimiçi bağlanabilirsiniz.



    Uzaktan çalışanlar ve internetini taşımak isteyenler için Zyxel'in önerdiği ürünler



    Zyxel’in diğer önerisi WAH7601 4G LTE Mobil WiFi ise seyahat etmeyi seven ve bağlantılarını paylaşmak isteyenler için tasarlanmış bir ürün. Paylaşılabilir WiFi özelliğine sahip kompakt tak ve çalıştır tasarımı ile öne çıkan cihaz, hızlı ve kesintisiz internet bağlantısı ile 150 Mbps'ye kadar veri hızları ile uzun çalışma süresi sunuyor. 10 adede kadar cihazın WiFi bağlantısını paylaşabilmesini sağlayan Zyxel WAH7601, 8 saatlik şarj ömrü yanında kullanım süresini uzatmak için çıkarılabilir bir pile de sahip.









  • Zyxel reklamı yapacaksanız, "Sponsorlu" ibaresini yazmayı unutmayın ki, makalenin okumaya değer olup, olmadığına karar vermede sıkıntı yaşamayalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.