< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 7 Ocak 2022; 16:40:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 7 Ocak 2022; 16:40:16 > |
unut onu sen
|
İlk başta internetten tanışma sandım da öyle değilmiş. Mesafe işi çok zor hocam. İki gülümsemeye, sarılmaya çözülecek ufak problemler mesajlaşarak dünyanın en büyük sorunu haline geliyor, işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bir süre sonra ilişki öyle bir hal alıyor ki buluştuğunuzda her şey harika. Geri eve döndüğünde yine problemler ortaya çıkıyor. Çözülemeyen, anlam veremediğiniz bi tuhaflık hissediyorsunuz ya da taraflardan biri bunu hissediyor ancak çözülmüyor. Sık sık görüşmek mümkün değilse mesafe zor maalesef. Taraflardan birisi kıskançlık adı altında diğerini kısıtlamaya başlıyor, tüm hayatınız telefon, bilgisayar oluyor. Yani birlikte yapabildiğiniz etkinlikler görüntülü konuşmak ve mesajlaşmaktan ibaret oluyor. O farklı mekanlarda, farklı yerlerde takılıyor sen farklı. Yani güzel hayaller kurulduğu için gelecek görülse bile mantıklı düşününce bu şekilde zor duruyor. Mesajlaşarak bir insanı tanıdığın için aslında o insanı tanımamış oluyorsun, mesajlarını okurken zihninde ona yakıştırdığın mimikle, ses tonuyla okuyorsun.
Aslında mesafe olan birini mesajla tanımaya çalıştığımızda ona değil mesajlarına yakıştırdığımız karaktere aşık oluyoruz. Bu durumu çok kez yaşadım ama her zaman aynı şey olacak diye bir kural da yok tabi. Dene, bakarsın başarırsınız. Olmazsa da bir tecrübe olmuş olur. Sen bize bakarak ilişkini bitirme, belki olurdu keşke böyle yapmasaydım pişmanlığı yaşamanı istemem. Her şeyi deneyimleyerek kendin öğrenmen daha faydalı olur. Umarım ikiniz için de en iyisi olur ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 28 Ağustos 2018; 21:15:42 > |
|
|
|
|
|
|
|