Şimdi Ara

Uzak Masaüstü Barkod Yazıcı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
    Çalıştığım işyerinin merkez serverinde kurulu olan Sap one business programını kullanıyoruz ve yer yer bu programdan çıktı almamız gerekiyor normal şartlarda kullandığımız Epson lx-350 nokta vuruşlu bluetooth yazıcımız var onu rahatlıkla kullanıyoruz uzak masaüstü ile bağlanıp kendi kullandığım bilgisayardan çıktı alabiliyorum fakat Tsc Ttp 247 marka barkod yazıcımız var usb bağlantılı bunu bir türlü kuramadık windows 8 yüklü bilgisayarımdan bu barkod yazıcı çıktı veriyor fakat windows server 2012 yüklü serverden çıktı almak istediğimde barkod yazıcıya aktarmıyor.
    Arkadaşlar konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam, terminal server olan win 2012 server'a barkod yazıcısını fiziksel olarak bağlayıp driveri tanıttıktan sonra rdp üzerinden sorunsuzca çalışması lazım. bi deneyebilir misiniz?
  • Hocam malesef olmuyor onun için yazıcıya bluetooth özelliği kazandırmaya çalışıyoruz.
    Bu konu için dün size pm göndermiştim. Gerekli ürünleri aldık fakat bu seferde bağlantıyı kuramıyoruz sanırım ürünü programlamamız gerekiyor.
  • Merhaba;
    0545 580 05 20 numarasından tarafıma ulaşın, uzaktan bilgisayarınıza bağlanıp beraber halledelim Zebra cihazınızda ki sorunu.

    Jupiter Barkod A.Ş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.