Şimdi Ara

Uyuz salgınına yakalandım, durum ciddi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bakanlık durumu gizlemeye çalışıyor ama ortada ciddi bir salgın var. İstanbul, İzmir ve Antalya da (ben antalyadan aldım:) yoğun. teoride 10 dakikalık cilt teması ile bulaşır deniyor ama öyle olmadı. siz uyuzsanız evdeki herkese de bulaştırırsınız.

    yatağa girince ve duşta yani sıcakta özellikle kasık bölgesinde tatlı tatlı kaşınıyorsanız ve o bölgede kırmızı noktalar, ince kırmızı çizgiler ve kızarıklık belirdiyse hayırlı olsun. acilen doktora gidin!

    korunmak için;
    otobüslerdeki tutma yerlerine kapı kollarına özellikle halka açık tuvaletlerdeki klozetlere (klozet çok önmeli) dokunmayın temas etmeyin. dokunursanız ellerinizi mutlaka yıkayın. tercihen alkollü dezenfektanla. mağazalarda kıyafet denemeyin, aldığınız kıyafeti yıkayıp 3-4 gün bekletip öyle giyin.

    buraya kadar pek ciddiye almayacaksınız biliyorum. şimdi uyuz olanlar için deneyimlerimi yazıyorum.

    doktor size öncelikle kwellada ya da metrin marka %5 petmetrin içerikli losyonları yazıcak alıcaksınız. 1 ay geçmesine rağmen işe yaramadığını göreceksiniz. ben 1.5 ay kullandım, arkadaşım 3 ay, başka biri ise 13 aydır kullanıyor ama fayda yok. bu yüzden wilkinson pomat isimli mucizevi olduğu söylenen ilaca geçtim. az önce kullandım. gelişmeleri düzenli olarak yazacağım buraya. sorularınız var ise sorun, cevaplayayım.







  • uyuz için wilkinson pomad kullanın. diğer ilaçlar işe yaramaz.
  • yazmayı unutmuşum. wilkinson pomad ı 3 gün üst üste uyguladım ve kurtuldum ancak kaşıntılar 1 ay daha devam etti hem de faha fazla. sonra kesildi. geçmiş olsun.

  • Cebimde muhakak fıs fıs kolonyağı ve ıslak mendil bulundururum. Uzun seyahetlerde benzinliklerde ki tuvaletleri dahi kullanmam gideceğim yerde kullanırım. O klozetlerde bir ton mikrop var...

  • Ben yaklaşık 4 aydır bu sorunla mücadele ediyorum. Wilkinson pomad da işe yaramadı bende.
    Stromectol denilen bir hap olduğunu öğrendim. Türkiye'de satışı yok ama ne yazikki. Bu ilacı kullanmış olan biri var mı? Ya da en azından ilaç hakkında bilgisi olan?!
    "Bizim bir tanıdık var" ile başlayan cevaplara da açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilkinson pomadda ise yaramamış di ardından bazı eczaneler yapar gidip skabiyez için ilaç karışımı istiyorsunuz o karışım bitiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.