Şimdi Ara

UYURGEZERKEN YAPTIGIMIZ SACMALIKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmı uyurgezerken yaptıgınız sacmalıklar ?

Ben birkesinde kalkmısım gitmisim oturma odasının kapısını duvara itip "canım sıkılıyo yaee" deyip koltuga oturmusum.

Dün aksamda kardesime "5.9 verirse kabul etme" demisim .

Yeter lan artık her konuma "Sonra kalktın donda bi ıslaklık..." yazıp durmayın
  • annemı uyandırıp yatagında parmagımla sekıller cızmısım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
    Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Bu konu tutmalıydı .

Yeter lan artık her konuma "Sonra kalktın donda bi ıslaklık..." yazıp durmayın
  • Eskiden varmış bende uyugezerlik ama şimdi çok şükür yok.Bi ara kapı kilitli iken kilidi açıp çıkmaya çalışmışım.Diğerinde ise balkon duvarına kadar çıkmışım,aşşağıya atlıyacakken tutmuşlar.

Buda böyle iki anımdır.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Yaşım 24 konu horylayacak ancak yazayım genede... Şu buzdolabına işedim felan yalan onlar insan uyurgezer haldeyken normal zamanda ne yapıyorsa aynı hareketleri tekrarlar... Ben bundan 1 ay önce iş yerinde uyurken uykulu haldeyken cep telefonumu defalarca üstüne basarak kırdım.. Telefonu yattığım odanın dışında masaya bırakıp tekrar dönüp uyumuşum kalkınca anlık bir şekilde noldu aklıma geldi ancak inanamadım. Dönüp içeri baktığımda telefon yoktu birden masa geldi aklıma inşallah rüyadır dedim ancak rüya değilmiş telefonum parçalanmış 1 ay telefonsuz kaldım önemi yok ancak neden böyle oldu bende anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.