Şimdi Ara

Uyumsuz Donanim-Soğutucular.... Yöneticiler bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

buradan ("Overclock ve Soğutma » Hava Soğutma" kısmında) bir konu açmak istiyorum,

Konusu ise Basit:

"Birbiri ile Uyumsuz donanimlar" gibisinden, sorun şudur bir çok kişi ürünü uyumlu diye alıyor fakat ürün elindeki marka ile uyumsuz çıkıyor

2 tane örnek ile açıklayayım;

1-) Zotac GTS 250 (26,7 cm lik versiyon) ile Thermalright T-Rad² VGA Soğutucu ==sorun==> uyumsuz vida delikleri
    http://forum.donanimhaber.com/m_38255566/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38259730

2-)Axle 9800GT ==sorun==> yine Thermalright T-Rad² VGA Soğutucu kondansatör denk geliyor ısı iletici borulara, takılamıyor...
    (aynı kart ) ==> Akasa freedomforce, yine aynı sorun
    http://forum.donanimhaber.com/m_38554076/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38556165

3-) Zotac 9600GT SYNERGY 1 GB 256Bit ==> Akasa Vortexx Neo =>uyumsuz imiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_39359219/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39359219

4-)
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

ASUS M4A87GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHZ anakar ile

XIGMATEK SD964W soğutucu uygunsuz. ayak kondansatöre denk geliyor. ben ayağın denk gelen kısımlarını canavar ile taşladım.

5-)
    quote:

Orjinalinden alıntı: tiwaly

Xigmatek Red Scorpion hdT 1283 Fan - MSI P35 Platinium Anakart - Cooler Master RC690 Kasa - Fan anakart üzerindeki circu pipe soüutucular sebebi ile egsoz çıkışa doğru üfleyecek şekilde takılamıyor. üste veya alta doğru takılmak zorunda.

Amacım ürünleri kötülemek değil, başka arkadaşlar bu ürünleri almadan önce araştırmaları, uyumsuz ise başka modellere yönelmeleri içindir...
    Hatta bu şekilde Sabit bir başlık yapılabilir...
    Böyle bir konu açmak için YÖNETİCİLERDEN izin istiyorum, sorun yok ise mesaj içeriniği değiştirip, uyumsuz ikili-üçlü.. leri-ları resimleri ile eklemek istiyorum

Daha önceden de sorunla karşılaşan arkadaşlar da resimleri ile birlikte konuya mesaj yazmları ricamdır

Not: sorunsuz resim ekeleyebilmek için, "hizliresim.com" tavsiyemdir, resmi yükledikten sonra "forumlar için" ibaresi buluna 3. linki kopyalayıp yapıştırırsanız güzel olur...bir de resimler küçük olursa daha iyi olur

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 14 Aralık 2012; 2:05:27 >

• Onun yerine uyumlu donanımlar soğutucular diye bir konu olsa, insanlar direk hangi parçaların uyumlu olduğunu görse.

Orijinalden alıntı: AbsoluteZero

Onun yerine uyumlu donanımlar soğutucular diye bir konu olsa, insanlar direk hangi parçaların uyumlu olduğunu görse.

uyumluluk listesi (sözde) fazla ama, uygulama da her zaman öyle değil ama...
    sözde 9800GT ile uyumlu bu iki soğutucu ama pratikte uymuyor
    Akıldan büyük nimet, zekadan da ağır yük tanımıyorum.
  • HIM GÜZEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 10 Mart 2011; 23:36:55 >

XIGMATEK SD964W soğutucu uygunsuz. ayak kondansatöre denk geliyor. ben ayağın denk gelen kısımlarını canavar ile taşladım.

Konu gerçektende güzel ama konu başlığını insanların arama motorlarında tercih ettği kelimelerle desteklemek gerekir

uyumsuz donanım diye arama yapmayız genellikle arkadaşların ısrarla değindiği "uyumlu donanımlar" konusu da bu yüzden mantıklı geldi banada...

PM ile öneri gönderiyorum ve konuyu hortlatmak istiyorum :D

Orijinalden alıntı: FoXDiE

Selamlar

Konu gerçektende güzel ama konu başlığını insanların arama motorlarında tercih ettği kelimelerle desteklemek gerekir

uyumsuz donanım diye arama yapmayız genellikle arkadaşların ısrarla değindiği "uyumlu donanımlar" konusu da bu yüzden mantıklı geldi banada...

PM ile öneri gönderiyorum ve konuyu hortlatmak istiyorum :D

önerin için saolasın, uyumluluk listesine girmek, cesaret işi

arama motorlarında dediğiniz gibi olumlu olarak "uyumluluğu" şeklinde aranıyordur büyük ihtimal.....

başlığı değiştirerek bu şekilde arama yapanların karşısına çıkmasını sağlayabiliriz...

eğer ki resmi olarak "uyumlu" ama pratikte "uyumsuz" veya "sıkıntılı" listesinde görürse ürün çiftini ..... kişi bu ürünü almaz, parası boşa gitmez...

başlık önerilerinize açığım

uyumluluk listesini yazmak, konuyu çok boğar diye düşünüyorum.... 1 soğutucu listesinde var aldığı toplam 50 modelden 2 tanesinde uyumsuz ise, 48 tanesini yazmak yerine, 2 tanesini yazmak daha basit bence

örneğin bir anakart - mosfet uyunsuzluğu
    http://forum.donanimhaber.com/m_48109513/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48109513

• Bence aynı anda iki listeyi birden yapabilirsin. Sorunu olan kullanıcılardan kullandığı bileşenleri ve uyumlu olup olmayanları yazabilirsin. Misal format olarak

UYUMSUZ DONANIM LİSTESİ

Ürün - Bileşenler - Uyumsuzluk - Nick

Xigmatek Red Scorpion HDT 1283 Fan - MSI P35 Platinium Anakart - Cooler Master RC690 Kasa - Fan anakart üzerindeki circu pipe soüutucular sebebi ile egsoz çıkışa doğru üfleyecek şekilde takılamıyor. üste veya alta doğru takılmak zorunda.

gibi gibi...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.