Şimdi Ara

UYUMLU LPG ? i30 GDI 1.6 OTOMATİK 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hyndai i30 Elite 1.6 Otamatik Benzinli 2013 Model aracım var. Yalnız şehir içi 12 litre benzin yakıyor. Artan benzin fiyatlarından (5.41) dolayı külfeti bir hayli arttı. 55. ila 60 krşa kadar yakıyor kilometrede. Brc sıvı lpg sistemden 4000 tl kadar fiyat aldım. Yalnız o da %25 kadar bir tasarruf sağlayacağını söyleyince vaz geçtim. Muhtemel fiyat 41 krş.
    %50 tasarruf sağlayan bir sistemden bahsetti ki adını tam hatırlamıyorum, onun fiyatının da 6.500 ila 8.000 arası değiştiğini söyledi. Yılda 8500 km yapacağım bir araç için bana bu fiyat çok uçuk geldi. Sizin kullandığınız ya da tavsiye edeceğiniz, ekonomik olarak performans kalite sağlayabileceğini düşündüğünüz fikirlere ihtiyacım var.

Marjet sıvı sistem var 4500-4900 arası fiyatı var. İlk çalıştırma LPG ile çalışır

BUGRAHAN GÜLER GSM: 0553 984 8222 MERSİN

2012 Mercedes-Benz C180 1.6K AMG

Otogaz LPG Uzman.../
  • merhaba;
    aracınız GDI motorlu bir araç bu araçlarda direk enjeksiyon sistemi mevcuttur bu yüzden aracın yakıt tüketim sistemi diğer araçlardan farklı olarak çalışır ve benzin takviyesine ihtiyaç duyar.Bu gibi araçlarda kuru yakıt motora zarar vereceği için yapılan benzin takviyesiyle bu zararı ortadan kaldırmak hedeflenir. Atiker'in GDİ araçlar için üretilen atikfast ürününü tavsiye edebirlim fiyatı hem uygundur hemde %35 lere varan yakıt tasarrufu sağlayacaktır.Öte yandan diğer bahseddiğiniz sistem likid sistemdir bu da aracınıza LPG nin sıvı olarak iletilmesini sağlar yani aracınız aynı benzindeki gibi sıvı bir yakıt tüketerek hiç benzine ihtiyaç duymadan direk lpg ile çalışır ve buda size % 50 yakıt tasarrufu elde etmenizi sağlar. 0552 232 66 00 nolu numaradan ulaşıp fiyat ve diğer performans bilgilerini Cumhur beyden edinebilirsiniz
    Edep ya hu !..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.