Şimdi Ara

UYUMLU EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ... Elimde eski bir kasa var yıllardır bir köşede durmaktaydı ... Ona bir adet monitör alıp kardeşime vermeyi düşünüyorum bilgisayarda bir problem yok fakat anakart üzerinde ki onboard ekran kartını kullanmakta ... Ufak çaplı bir ekran kartı alıp bu eski tür gta ydı cs iydi o tür oyunları açabilecek bir ikinci el eski ekran kartlarından almayı düşünüyorum fakat hangi ekran kartı uyumlu olur uyumlu olanlardan hangisi daha iyi bir performans verir bilemedim... Pc nin anakart bilgileri aşağıda bilen deneyen deneyimi olan arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa cok sevinirim...

ASUS P5GC-MX/1333

http://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/#specifications LİNK OLARAK DA BU LINK DE KI ANAKART BİLEN BİR ARKADASIMIZ YARDIMCI OLURSA İYİ OLUR...

• quote:

Orijinalden alıntı: KeyfimBilir

Arkadaşlar merhaba ... Elimde eski bir kasa var yıllardır bir köşede durmaktaydı ... Ona bir adet monitör alıp kardeşime vermeyi düşünüyorum bilgisayarda bir problem yok fakat anakart üzerinde ki onboard ekran kartını kullanmakta ... Ufak çaplı bir ekran kartı alıp bu eski tür gta ydı cs iydi o tür oyunları açabilecek bir ikinci el eski ekran kartlarından almayı düşünüyorum fakat hangi ekran kartı uyumlu olur uyumlu olanlardan hangisi daha iyi bir performans verir bilemedim... Pc nin anakart bilgileri aşağıda bilen deneyen deneyimi olan arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa cok sevinirim...

ASUS P5GC-MX/1333

http://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/#specifications LİNK OLARAK DA BU LINK DE KI ANAKART BİLEN BİR ARKADASIMIZ YARDIMCI OLURSA İYİ OLUR...

İşlemci ram olarak donanımlarını yazarsanız iyi olurdu ama yazdım kart işinizi görücektir.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

• stawn hocam cevabınız için tşk ederim ... 5570 uyduguna gore 8800gt ler 9800gt ler felan da uyar herhalde bir problem cıkarmaz suan da 550 W guc kaynagı var 2gb ram ve intel E2160 dual core işlemci mevcut tek eksık sankı ekran kartı gıbı bende denedım oyun acma, hız felan bir problem gorukmuyor hata da vermıyor sadece ekran da hafif kasmalar oluyor kı bu da tahminimce ekran kartından kaynaklanıyor ben onboard ekran kartından baktım cunku
  • quote:

stawn hocam cevabınız için tşk ederim ... 5570 uyduguna gore 8800gt ler 9800gt ler felan da uyar herhalde bir problem cıkarmaz suan da 550 W guc kaynagı var 2gb ram ve intel E2160 dual core işlemci mevcut tek eksık sankı ekran kartı gıbı bende denedım oyun acma, hız felan bir problem gorukmuyor hata da vermıyor sadece ekran da hafif kasmalar oluyor kı bu da tahminimce ekran kartından kaynaklanıyor ben onboard ekran kartından baktım cunku

Fazla bir şey istemiyorsan eğer 2. El 8800-9800GT,GTX Yada HD4850 ekran kartları işini gayet iyi görür PCI Express kartları hepsi olur ama işlemci ve ram faktörü kartın performansını etkiler o yüzden bu tip ekran kartları düşünürseniz yararlı olur ama ben işlemcimi 4 çekirdekle ramimide 4 gb yaparım diyorsanız önerilicek kartlar HD6000serisi yada Nvidia GTX serilerinden biri olabilir

• quote:

stawn hocam cevabınız için tşk ederim ... 5570 uyduguna gore 8800gt ler 9800gt ler felan da uyar herhalde bir problem cıkarmaz suan da 550 W guc kaynagı var 2gb ram ve intel E2160 dual core işlemci mevcut tek eksık sankı ekran kartı gıbı bende denedım oyun acma, hız felan bir problem gorukmuyor hata da vermıyor sadece ekran da hafif kasmalar oluyor kı bu da tahminimce ekran kartından kaynaklanıyor ben onboard ekran kartından baktım cunku

evet kendi cevabını kendin vermişsin. sorun onboardtan. zaten o sistemin gücü bellidir orta birşeyler al yeter fazla birşey alayım uçayım oyunlarda deme işlemci darboğaz yapar ekran kartına oynattırmaz. bütçe ver bakayım.

Yardımcı olduysam imzamdaki linke tıklayıp görüşünü belirtirsen sevinirim.

• 2 ci el uygun fiyatlı forumda hd5770 bulabilirsiniz.
    sapphire vaptor-x modelini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

2 ci el uygun fiyatlı forumda hd5770 bulabilirsiniz.
    sapphire vaptor-x modelini öneririm.

E2160 dual core işlemci ile bence o kartla darboğaza girer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.