Bildirim
Uyku sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benimde kuş öyle yapıyor
ama normaldir rahat etmese öyle kalamaz sonuçta, zaten minnacık kafeste yaşıyor bırak istediği yerde uyusun 
_____________________________ Sadece ulaşım aracı değildir bisiklet, spor aleti hiç değildir, tercihtir. Seçkidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crookshanks
Benimde kuş öyle yapıyor
ama normaldir rahat etmese öyle kalamaz sonuçta, zaten minnacık kafeste yaşıyor bırak istediği yerde uyusun 
Teşekkürler cevap için
quote:
Orijinalden alıntı: NDS-Deniz
Benim kuş da aynı.Bir ayagı gaga tasında bir ayagı telde.Yoksa uyumuyor
Teşekkürler
bir yerde okumuştum sanırım,korktuğu için tetikte bekliyor gibi bir şeydi.Bakalım zamanla düzelir belki
quote:
Orijinalden alıntı: NDS-Deniz
Benim kuş da aynı.Bir ayagı gaga tasında bir ayagı telde.Yoksa uyumuyor
Teşekkürler
bir yerde okumuştum sanırım,korktuğu için tetikte bekliyor gibi bir şeydi.Bakalım zamanla düzelir belki
2 ay oldu alalı aynı şekilde uyuyor.Korkuyla alakası yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Değişik UYur benim kuşum mesela asla yatmaz hep ayaklarının üstüne kuzeniminde var oda uyurken yatıyor yerde..
Sakın lamba felan koyma çoğulnlukla karanlık ve sessiz ortamlarda rahat ederler kuş uykusu diye boşuna demiyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

ve normal uyuması için ne yapmam lazım?