Şimdi Ara

Uyku Modu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Windows 7 Ultimate x86 kullanıyorum.Bilgisayarım arızalı bundan dolayı kapatınca açılması çok zor oluyor.Bende uyku moduna alıyorum ve tekrar açtığımda hiçbir sorun olmadan açabiliyorum.Ama bi sorunum var bilgisayarım laptop.Sürekli şarjda oluyor uyku moduna alınca power ışığı yanıp yanıp sönüyor sabah kalkınca bilgisayarım kapanmış oluyor bunun olmaması için ayarlamalardan nasıl bir yol izleyebilirim?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLLEGAL50 -- 3 Mayıs 2012; 20:29:35 >

• yapman gereken güç seçeneklerinde uyku modu kısmını pilde ve şajda olabilecek şekilde ayarlayın uyku modeunda power ışığı yavaş bir şekilde yanıp sönmesi normal bu şekilde olur zaten ama kendini kapatmaz. güç seçeneklerinin hiç birinde bilgisayarı kapat durumu olmasın
  • Hocam hepsi ayarlı ama sorun başka birşey gece uyku moduna alıp yatıyorum sabah bilgisayar kapanmış olarak karşıma çıkıyor.ben yatarken uyku moduna alayım diyorum sabahta geri açayım ama ilk defa başıma böyle bir durum geldi.bunun gelişmiş ayarlarından felanmı yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLLEGAL50

Hocam hepsi ayarlı ama sorun başka birşey gece uyku moduna alıp yatıyorum sabah bilgisayar kapanmış olarak karşıma çıkıyor.ben yatarken uyku moduna alayım diyorum sabahta geri açayım ama ilk defa başıma böyle bir durum geldi.bunun gelişmiş ayarlarından felanmı yapıyoruz ?

Ben laptopda bütün seçenekleri geçersiz yapıyorum sabah kalkıyorum kapanmış açma tuşuna basıyorum system resumining diyor Bilgisi olan yardım ederse sevinirim
  • Problemi Çözdüm. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.